Перла-"Щастието не зависи от географската ширина"-18

• 56 350
  • 741
  •   1
Отговори
# 705
Здравейте момичета, отдавна не съм писалал в темата Blush Понеже нямам време да гледам тазвечершната серия, бихте ли споделили накратко за какво идеше реч? Praynig Прочетох последните няколко страници от темата, виждам Нихан е направила нещо Thinking Какъв е казусът? Mr. Green
Благодаря ви предварително!  bouquet

# 706
  • София
Мехмет оттук нататък си заслужава изцяло съдбата  #2gunfire

# 707
  • София
Здравейте момичета, отдавна не съм писалал в темата Blush Понеже нямам време да гледам тазвечершната серия, бихте ли споделили накратко за какво идеше реч? Praynig Прочетох последните няколко страници от темата, виждам Нихан е направила нещо Thinking Какъв е казусът? Mr. Green
Благодаря ви предварително!  bouquet

ами първо прие да се омъжи за Юлкер, Мехмет полудя като чу, Мехмет джан беше във вилата за няколко дни, но Нихан отиде и си го взе, Мехмет се развика на Инджи че е дала детето(той току що беше научил за женитбата им), Инджи се разплака, Бахар видя, тогава Инджи се оплака на бахар че винаги Нихан стои по между им, Бахар се зае със задачата да оправи нещата

апропо - Инджи не знае че Нихан ще се жени

Бахар вика Нихан в офиса и и казва че иска да я премести в текстила - демек да е далеч от Мехмет, Нихан се досеща какво цели и отива при Мехмет да му остави оставката си ( за нея тя взе много по-рано решение, когато Юлкер и предложи да работят заедно) но пред Мехмет каза че Инджи е накарала Бахар да я изгони от фирмата, Мехмет се ядоса и отиде да пука в яхтата на Онур, ами това е за казуса Нихан, малко дълго ама сори и объркано де  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 708
Морганчето, много подробно  bouquet, благодаря ти Hug Той, Мехмет, само глупости върши, тотално дезориентиран и смотан като характер мъж Crossing Arms Язък, че е хубавец Laughing

# 709
  • София
явно наистина не може и двете на куп, ако ще е убавец - то пък ще е леко глупав и неорентиран, ако пък е всичко останало като Орхан примерно ще е грозничък - абе няма угодия и това си е  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 710
  • Sofia
Момичета, здравейте, не съм писала скоро, ама филмът или по точно сценарият взе много да ме дрази ooooh! Но продължавам да го гледам де. Направо ми е необяснимо поведението на Мехмет, не мога да разбера защо стига до такава крайност - да предаде доверието в жена си, заради някаква джофра, която от самото начало е мислела само за себе си Crossing Arms И през цялото време да твърди, че обича Инджи ooooh! Добре де , аз ли нещо не съм в час, ама може ли да обичаш две жени едновременно? Според мен с този скандал, който заформя на Инджи показва по-скорор, че избира Нихан пред нея, направо съм потресена, и то след толкова серии, в който уж много я обичаше и нямаше никога да я нарани Rolling Eyes Ама изобщо къде му е акълът на това момче? Хубаво трябва да го нареди инджи по-нататък да не си мисли, че той е центърът на света

# 711
ББ Е, то това го чака от сега нататък! Ще му дойде акълът, ама трудно!

Морганчето, и аз се чудя защо им плащат заплати на стилистите, то бива безвкусица! ...

# 712
Поведението на Мехмет е недопустимо! Не може да забранява  на Нихан да се омъжи за друг. Нихан я разбирам. Все още го обича, макар че реши да се омъжи за друг. Объркана е. Бахар сгреши, като подходи директно към нея. Трябваше първо да се консултира с Мехмет и тогава да действа. По същество реакцията на Нихан е съвсем разбираема и си е истина казаното от нея. Друг е въпроса, че Инджи не е искала това от Бахар и също има право да си излее чувствата. За цялата ситуация е виновен Мехмет. Иска хем вълкът сит, хем агнето цяло, ама не може.

# 713
  • "Перла"
Добро утро момичета Simple Smile
Приготвихте ли повече кърпички?.
Бясна съм,че тези тъжни серии ще ги разтъкаваме цял месец.

# 714
http://vbox7.com/play:776c594a - последната серия - на турски...има доста непознати артисти...

мен пък освен Мехмед, ме дразни и тази Дилруба - егати простакесата и все навсякъде се меси...Във вчерашната серия, когато Бахар дойде в домът на дядото след като той взе детето и детегледачката, вместо дядото да каже нещо, то тази Дилруба веднага - "Извини дядо си, незнам кво си...". А Шереф започна много да ме кефи, за разлика от началните серии Wink

Исках да попитам - имаше един епизод където Шереф и Дилруба спореха за някакви вази или лампи /не помня точно/, коя да остане на масата и решиха да попитат Инджи и дъщерята на Шереф,че не се сещам сега как се казваше, за мнението им...И какво стана после съм изпуснала...

# 715
  • София
tuly
Пънар и Инджи избраха тази на Диуруба, и Шефчето им каза че нямат вкус hahaha hahaha hahaha

щото условието беше да ги питат за мнение без да им казват коя ваза на кого е

# 716
явно наистина не може и двете на куп, ако ще е убавец - то пък ще е леко глупав и неорентиран, ако пък е всичко останало като Орхан примерно ще е грозничък - абе няма угодия и това си е  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Момичета, ами то, красота и акъл не вървят ръка за ръка.Но да не забравяме, все пак, че Мехмет си е хубав по начало, а това е просто филм и той играе роля. Peace

# 717
Момичета, благодаря ви за снощи, че ми дадохте линк към турските серии, изгледах 72 и 73 та ми светна доста, става много по-интересно, но за съжаление при нас с тези кратките серии много ще се размият нещата
Та Нихан ще се омъжи ли накрая за това момче, че ги гледам пак заедно

# 718
Добре, аз неразбирам за какво точно обвинявате Нихан. С нищо не е обидила Инджи, с нищо не им се е буркала. Виновен си е Мехмет изцяло. Дори на няколко пъти, въпреки че обича Мехмет и й е криво, Нихан ги сдобрява.

# 719
Не е така,защото Нихан е подла и лъже.Като за това вчера!Как може да я защитавате? #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт