Майки на четвъртокласници, споделете опит!

• 925
  • 4
  •   1
Отговори
Уважаеми майки на четвъртокласници, моля споделете Вашия опит с госпожите и училищата, в които са вашите дечица. Догодина дъщеря ми трябва да е в първи клас и събирам мнения и информация за 51-во училище (тъй като ни е най-близо). Много ще бъде полезно (сигурно не само на мен) ако се включите с мнения за нивото, извънкласните занимания, госпожите, базата, занималнята за първолаците, стола ... и каквото още можете да споделите от Вашия опит като майки на първолаци
Предварително благодаря на всички, които се отзоват.

Последна редакция: пт, 18 сеп 2009, 14:05 от D.Stoyanova

# 1
Няма ли мами на четвъртокласници?

# 2
Няма ли мами на четвъртокласници?
Има мами на четвъртокласници Peace Даже си имаме отчетна тема. http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=402146.0
Не мога да ти помогна, тъй като синът ми учи в друго училище.

# 3
Здравейте и от мен!
Моят бъдещ първолак ще е или в 11 ОУ, или в 105 СОУ. Ако някоя мама от Дианабад може да похвали определен преподавател, към когото да се насочим, ще съм много благодарна. Останалото ще разгледаме обстойно.
Успех на всички!

# 4
От миналогодишният опит да ви споделя, че в тази тема се включвахме почти само ние/майките на бъдещите първокласници/.
По добрият вариант е да попитате в темата за четвъртокласниците.

Но ... имайте впредвид, че малко мами ще ви отговорят.
По добре за желаното от вас училище поразпитайте пред самото училище майките и бабите, които си прибират децата.

Общи условия

Активация на акаунт