Отговори
# 210
Асса...,  гледам на диета съм  newsm78, спортувам  newsm78, и според мен не трябва да съм нагоре, ама нали никотина ускорявал метаболизма, такива ми ти работи  newsm78. А, ти караш третия ден Hug
А, тя,  Здравчето няма какво да ми се сърди, най-вероятно не е кой знае колко по-голяма от мен  Hug

# 211
Джерри,  Shocked  аз все те възприемах на около 20-тина години. Абе, на толкова си, няма значение ЕГН - то.   Party   
И аз съм почти на толкова ... - на 20 имам предвид  Joy   
Здравче, съдейки по историческите асоциации, дето ги правиш тук, сигурно и ти си на толкова ... а?  Flutter 
Тъй, а сега по същество - ще проведа собствено разследване на какво се дължи масовата практика за увеличаване на теглото със спирането на тутуна. *като казах, та се сетих - къде ни е tutune?* За мене си мога да кажа - няма да кача. Увеличила съм водата, няколко дни се лигавя с яденето, но скоро спирам и няма да има качване.
Иначе си карам деня на 6. Мина ми абстинентната криза (всяка сутрин около 10-11 часа съм доста недобре), и сега летяяяя  Laughing  Нямам посягания - съзнателни и несъзнателни. Не ползвам никотинови дъвки. Единствено дъвча орбити - ама то сега има смисъл, досега и да съм дъвкала, и да съм ползвала избелващи пасти - файда е нямало. И венците вече не са подути.
Работата е там, че няколкото дни преди това, като пуших по 3-5 цигари, също са от значение. Каквото и да е, значително по-малко боклуци са влизали и е имало клетото ми организъмче да попочиства по мънинко. Знам със сигурност, че е било така, защото още в онези дни започнах да усещам повече миризми. И състоянието на замаяност и усещането за абстинентна криза по същото време.

# 212
По специална поръчка на Асса пействам отново книгата на Алън Кар-
http://www.4shared.com/file/130476897/7e0d38/nepusha.html
 Hug

# 213
Срам не срам, ще си призная  Embarassed
Най-накрая успях да си я сваля тази книга, то вече се чудя дали имам нужда от нея Joy
Баба Здравка-Баба Мравка честита да ти е племеницата и много да ви радва, немога да помогна по твоето питане, нали виждаш как съм с компютрите, ама се мъча, ще им свикна Party

# 214
Честито бебе на Баба Мравка   bouquet Heart Eyes
...да почерпиш по...една дъвка за свеж дъх Crazy Heart Eyes Joy

# 215
Бабо Здравче, да ви е честито бебчето.  Да расте здраво и щастливо, а ти все така да му даваш добър пример  newsm51

# 216
още не пуша bowuu

# 217
  • София
Добър вечер!  Grinning
Бабо Здравке,честито бебе да ви е живо и здраво!
Ле ле Лиа,как се радвам  Hug бравоооооо,голям успех продължавай все така.  Heart Eyes
Търсих,душих за парфюми,ама...тая Сефора мнооого бедна и съм толкова разочарована.  Crossing Arms Сега се чудя от къде да си поръчам или Бютизон да посетя.  newsm78 Ще видя... Rolling Eyes

# 218
Чейте да ви кажа, че утре имаме спамска сбирка Crazy
Мисля, че няма да имам проблеми с въздържателството,
но ви моля за едно силно палцестискане  Praynig
...и между другото, пускам ви покана, който иска да заповяда  Hug

# 219
мен ме е страх да си помисля

# 220
  • София
Стискам  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

# 221
мен ме е страх да си помисля
...ти по- добре ела лично да ме контролираш  Crossing Arms
Лина, мерси ...обичам те Heart Eyes
Въпреки, че съм сигурна в себе си,
малко ме е страх да изляза с банда пушачки Crazy Joy

# 222
  • София
То си е малко страшничко  Laughing ,но вече си преминала критичната граница и знам че ще се справиш.  Hug

# 223
Добра ви бездимна съботна заран!
Руска, ще се справиш - нали сме корави тук! Вярвам в теб и ще стискам палци по-малко изкусителни димни мисли да ти засърбяват ръцете  fingerscrossed   
Тъй, и да знаеш, че в не-пушенето има по-голям чар.
Ама какво ли ти говоря ...  Hug  Обаче няма да съм сред присъстващите, да ... Simple Smile
Забравих, аз съм си добре - без дим, но с малко безсъние (ще мине, да, знам) ... пристягания на гърлото ... всякакви ти "ехота", дето има да преминат. По-малко дъвки дъвча. Сега ще видим - колко все пак ще кача (няма да ми се размине на мен, да). Пих си днес кафето, сега съм вече на зелен чай. После ще видим какво ще е.

Лина, а ти какво точно си търсиш парфюмно? Успех!

# 224
Добро утро железни! Поднасям ароматно кафе, за да не е чак толкова петъчно съботното ни утро.

Лина успех в парфюмните брожения  Hug

Яйцеочева - получаваш огромна порция палцестискане. Убедена съм че ще се справиш, даже мисля че ще повлечеш крак и ще имаме нови попълнения в групата на джелезарките.

Бездимна събота на всички

Общи условия

Активация на акаунт