Отговори
# 225
Пали, Джери, Асса - дръжте се! Вие сега сте ни най-свидните. Нали вече оня змей го ликвидирахме също като свети Георги:
"НаръгА го, НамачкА го, Ептен го утепа. И на края го прегази со велисопедо" newsm39  341uu
Руска, ма нема а ма предаваш...  Sad
Подпуках го яко тоя работен ден и си мисля - къде щях да се дявам с всичките си задачи ако трябваше да отделям време и за цигари smile3546 smile3546 smile3546 А ме мързииии Crossing Arms
Мерси за закуската, Венус - с нея ще си остана  bouquet

# 226
Здравче, с мен не се притеснявайте - просто нема начин  Laughing   
Обаче съм все още май последна на опашката ... ето това е притеснителното.
...
И мен ме мързи, та се не трае, а имам една планина за свършване. Уф.

# 227
   Браво момичета , как искам да се впиша и аз тука  Rolling Eyes
  Гледах една книжка наскоро - Как да откажем цигарите завинаги ,заедно с някакво дискче към нея ,чудя се дали да си я купя?!

# 228
  • Варна
Добро утро,Тук съм и още не пуша,Руска  Hands Thumbsup Peace

# 229
А, добро утро и от мен   bouquet

Мерсаж за кафенцето и закуската   bouquet

Асса...,  голямо безсъни ме гонеше, не точно, заспивах добре, ама към 1-2 до сутринта няма сън, няма нищо  Confused След две седмици премина, аз даже накрая и сънотворно му цапнах, че имах един, два  много важни дни в работата  Confused

Здравчице,  моят още нещо се обажда  Rolling Eyes, че го утепам съвсем няма къде да ходи  Wink

Днес 19 ден без цигара

Айде, да почваме работа, та да свършваме за днес

# 230
Добро утро,Тук съм и още не пуша,Руска  Hands Thumbsup Peace
Бе как ще пушиш, бе Тутуне! Ти да не си луда #Crazy?!? Че пък и "още" tantrum Rage
Пясък, welcome  bouquet  Hug Купувай книжката и си мисли, че щом ние сме могли, еле па я,  - и ти ще можеш fingerscrossed
Джери, обажда се змеят щото още не си "го премачкАла со велисопедо"  smile3540 Айде бързо на педалите. "Здравчице" ми викаше единствено първата ми голяма и дълготрааайна любов Shocked

# 231
Ха се га  и аз да се включа, че то много сте изписали.
Venus Doom срама няма това момиче. Хем зане че съм на диета и виж какви чуда пуснала да ми текат лигичките.Ама няма да ям то се знае  Crossing Arms Crossing Arms
tutune и ти си железна. Peace Peace
Руске стискам палци и на ръцете и на краката
Пясък аз бих си взела книгата на Алън Кар не тая с диска.
Jerry F хайде лека работа уж днеска съм до обяд ама не се знае до кога ще се отнесе работата.
Здравче ти остана ли с тая любов или взе друго мъжо Hug Hug

# 232
       Благодаря ,момичета ,за приветствието.Страхувам се от провал Sad , и затова отлагам старта.Бях ги отказала ,тази година, един път за два месеца и половина, и втори път за четири дена.Така и не можах да се оправя със сутрешното ходене до тоалетна.Вие имали ли сте моя проблем?

# 233
       Благодаря ,момичета ,за приветствието.Страхувам се от провал Sad , и затова отлагам старта.Бях ги отказала ,тази година, един път за два месеца и половина, и втори път за четири дена.Така и не можах да се оправя със сутрешното ходене до тоалетна.Вие имали ли сте моя проблем?
Постоянно съм с твоя проблем. Но се надявам в скоро време да се оправят нещата. Ако ли не ще търся други методи но това няма да ми даде повод да пропуша отново. А за провала и аз съм се проваляла така че струва си да опиташ още веднъж в нашта компания.

# 234
Пясък, привет.
Принципно - май повечето пушачи имат подобен проблем. Замисляли ли сте се за това? Сигурно е свързано по някакъв начин, не знам. Та, аз със спирането на цигарите, имам по- малък. Абе, почна ли нещо, намислям си да е за добро и ... все така става. То си има начини - аз кафето сутринта не съм махнала. Пия си и работата става. Може топла вода с мед - казват, че добре действа. Другото е - ами и нещо лекарствено пък в крайна сметка. За известно време просто - мисля, че е важно да се създаде навик за определени часове. Понеже се наспиваш по-бързо, ставаш по-рано и по-спокойно може да мине посещението на малката стаичка Simple Smile Давай, последното, за което може да се ползват цигарите е това   bouquet 
Няма страх - няма провал. Приеми и повярвай, че е така.  Hug

# 235
Пясък, и аз съм са хронично запечен стомах напоследък Close
....това, обаче не ме мотивира да запаля цигара Naughty
Сигурна съм, че това е временно и скоро ще ни се онпушат червата Praynig Hug

# 236
Mimi не ми се сърди и аз само виртуални лиги точа, а реално хрупам едни ябълки (вече мозъка ми се вябълчИ  ooooh!)

Мерси за закуската, Венус - с нея ще си остана  bouquet

Бабо Здравче недей така, ти сили трябва да трупаш повечко, че нали си ни упора.

tutune това "още" ще звучи по-добре ако е "вече" - нали сме железарки   bouquet

Пясък добре дошла - старта не отлагай, наистина по-добре си вземи книгата на Алан Кар (Мими ние с теб като някакви PR агенти на Алан Кар, човек ша си каже че пари взимаме за тая работа  hahaha). А за проблема "00" много бивши пушачи го имат (че и аз) и тук Асса е права - създаваш си режим и си  Whistling свиркаш, пък и повечко плодове - круши, сини сливи и така.

Момичета  Hug    bouquet

# 237
Привет момичета!   bouquet

Лелее докато минат оперативките сутринта и две страници сте изписали - супер.

Лина, Мими, и аз много се гордея със себе си и се чувствам сякаш съм постинала нещо много голямо.  Embarassed Килограмите ме е страх да видя колко са. Като цяло малко съм поопънала дънките, ама..... туй да е. По - добре здрава и тумбеста, отколкото слаба с вид на кощрамба.

Пожелавам ви хубав ден без цигари и смрад.  Heart Eyes

# 238
Значи, не знам дали и доколко се интересувате от разните там неща, свързани с храненето, но нещо, което постоянно прави впечатление - при пушачите са силно компрометирани храносмилателните ензини (а к'ва глупост е цигарата след хранене - не е истина просто). Сиреч, храната се преработва много зле. Та си мисля, че оттам идват и част от проблемите с малката стаичка. А начина за справяне е следният:
1. повечко вода - йес, това и без това го знаем.
2. зеленчуци - чудесно ...
3. мазнини - да, не съм се объркала - много помагат. ако добавите и рибено масло (едно 3 грама дневно) = ще е супер добро решение.
4. умерено количество фибри - обикновено, при прекаляване, се получава обратният ефект.
5. и режим - леко по-ранно ставане; скойно утро в компанията на чаша кафе или топла вода и отделяне на достатъчно време за поседяване ... където е необходимо. много е важно да е спокойно - често, поради сутрешен стрес и бързане, сме склонни да не чуем естествения повик на тялото ... абе, даже да не го чувате - сидите и това е. докато не се научи ...
6. момичета, Мими и Джерри, не знам на кои диети сте, но повечето диети не са добро решение за този проблем.

# 239
  Така и не можах да се оправя със сутрешното ходене до тоалетна.Вие имали ли сте моя проблем?

Ама разбира се, Пясък, миличка smile3550. След 3 1/2 безцигарени години  сутрин влизам в 00 с неясни стремления, но дъвча я клечка за зъби, я дървено цигаре, а пластмасова лъжичка, чаша топла вода, може с мед  - и стремленията се изясняват, и работата се оправя бързо. Вече около 1500 дни! А съм си съвсем редовна. В началото се шашках. #Crazy В моята тоалетна има голяма опаковка клечки за зъби, редом с всички други тоалетни принадлежности, миризливи цветенца, пешкирчета и пр. Всички се интересуват кво дирят там клечките за зъби. Ми тва  Toilet Другото - плодове, кисело мляко, кайсиев нектар - също все са помощи, при това супер-полезни.

Пясък аз бих си взела книгата на Алън Кар не тая с диска.
ПОДПИС ЗДР

Здравче ти остана ли с тая любов или взе друго мъжо Hug Hug

Ох, остана си ми най-добрият приятел  loveuuu. Научи ме на 15 да пуша-казва, че това е най-големият му грях, сам спря на 22 и остана да ме ругае, че аз пуша. Сега и двамата се чудим как сме могли изобщо да пушим. Но и друг мъжО ме взе married

Общи условия

Активация на акаунт