Отговори
# 375
Преди време, пак в онова кафе, в което изръсих велика простотия (писах за това тук), дойдоха пет млади хора. Три момчета и две момичета. Със сядането момичетата извадиха цигарите от чантите и запалиха. И нито едно от момчетата. Доста се чудих и на едните, и на другите. Та си мисля, че онова, дето мацките си мислят, че това има някакъв необясним чар, е една от огромните глупости и заблуди. И защо го правят? Добре, и аз съм го правила допреди 10 дни, та и за себе си си се чудя. Сигурна съм, че за непушач, ако насреща му е пушач, е голямо изпитание ... не в смисъл, че му се припушва, а да не избяга.
Дани123, дано да те държи "насладата" достатъчно дълго  Hug   
Айде де, не ща да съм баш-заек пък.

# 376
dany123, ама ти май ще си удържиш на думата newsm74 Пък аз вчера не те взех насериозно #Silly Извинявай, дръж се! Да знаеш, от този форум си пращаме незнайно как сили, енергия и кураж, та е по-лесно.   animal085 newsm57  261uu
Браво, Зоги, ти ще откажеш сума си ти мадамчета от пушенето.
Мацки, ами за тоз проблем Toilet ние защо забравяме елементерната Активия и свещички Бизалакс - на последното хубавото му е, че действа до 30 мин.  clock

# 377
Добро утро и от мен  Hug

Довечера съм на коктейл и сигурно гадните пушачи ще пушат вътре  #2gunfire

Айде, лек и бездимен  Hug

П.П. Дани, успех Hug

# 378
Здравейте железни,

как сте? Радвате ли се на свободата? На чистите аромати, на прилива на енергия? Аз поне съм много щастлива, чувствам се прекрасно.

Знам, че е трудно в началото, но със сигурност си струва. Помнете, че е се отказвате от абсолютно нищо, а го правите за себе си и хората, които обичате.

# 379
  • Варна
Lia права си,Моята дъщеря се радва повече от мене че не пуша вече,Сега е погнала татко си

# 380
Момичета! Много съм горда да споделя: днес закръглям точно шест месеца без сигар! Ама никакъв! (е, освен от околен дим). Нито веднъж не съм палила през периода, допуши ми се точно 2-3 пъти, но си седнах на пръстите Mr. Green
Да почерпя:

# 381
Мери, с кво не черпиш? Shocked Със свещи ли? Shocked Joy
Тамън посегнах да си взема и видях, че има фитилче Crossing Arms Joy
....още ни е рано да гушкаме букетите, нали не пушиме вече Crossing Arms Joy

Иначе поздравления за полугодието   bouquet Hug

# 382
  • Варна

Иначе поздравления за полугодието   bouquet Hug
    Разсмя ме от сърце  Joy Joy Joy Joy

# 383
....или викаш, да минеме на восъчна диета Joy

# 384
Руска изби рибата с орлов поглед  Joy   
Пък аз се бях замислила, че толкова вкусна красота не съм виждала ... тъй де ...
за гладната кокошка всички знаем
...
МериДжейн, честити да са ти чистите 6 месеца. Много по 6 ти пожелавам!

# 385

Иначе поздравления за полугодието   bouquet Hug

Боже божКеее изФинете Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Аз нали не ям шоколад и не съм се загледала много-много Joy
Свещите са предпочитани за палене (ау сакън за букета), отколкото цигарка, нооооо веднага го подменям с ето това:

което си е тортаааа, със сигурност, а и напомняне за паричките, спестени от закуски, пардон, от цигарки!

# 386
тюх, това пък торта, а аз тамън си помислих, че и този път ще става за палене  Joy   
МериДжейн, поне е запомняща се половин година   bouquet 

# 387
Мери-Джейн, продължаваме уместно отворената от теб тема с куфарчето с пачките: цените на цигарите наистина хвръкват бяснооо newsm81 Да му мислят онези от темата на Руска rotfImao Ама изобщо Руска си ни весели май яко  rotfImao Пък какви са юначки с Мери Hug
Като заговорихме за куфари с кинти икономии - аз още съм без парфюмче. Деяня на последни капки. Отивааааам! Ама къде са най-изгодните? Вашите марки ще бъдат, ясно -Вивера, Кензо или моя прастар-нов Шанел

# 388
Ех момичета аз пак изпуснах купонана, от пуста работа  но се посмях Joy Joy Joy  . Мери-Джейн честит юбилей   bouquet

Да му мислят онези от темата на Руска rotfImao

Те в онази тема не започнаха ли вече тютюневи насаждения да си отглеждат - по-евтинко е. Ама и аз съм в групата на гадните бвши (пушачи).

Успех на Дани и всички ветерани.  Heart Eyes

Последна редакция: чт, 01 окт 2009, 13:29 от Venus Doom

# 389
  • Велико Търново
Привет на желязната група!
Днес от много работа чак сега успявам да седна за малко. Много забавна и мотивираща темичка сте заформили.Днес ми се обадиха, че книгата ще ми донесат чак във вторник, затова отлагам с още малко последната си цигара, но не съм се разколебала изобщо. Дори съм допълнително нахъсана и ще дочета старите теми.
Снощи споделих с милото какво съм намислила и той първо ми се изсмя, ама после обеща да ме подкрепя.И той е пушач, но в къщи почти не пуши и в почивните дни е карал и без цигари.
Хубав ден ви пожелавам и бъдете все така позитивни!!! newsm51

Общи условия

Активация на акаунт