Отговори
# 360
# 361
А пък аз изядох един сникерс преди малко  Embarassed  Embarassed Embarassed
за награда че все още не съм запалила

Lasi аз си се почерпвам обилно с ябълки и зелено чайче. В началото си имаше и психологически ефект - намирах си работа на ръцете за поне 10 минути (една цигара време) докато обеля, нарежа ябълката и докато запаря чайчето. Сега вече си ми е навик. Не че не обичам сникерс ама  Crazy. Дано днешния първи ден е минал успешно и безаварийно.

dany123  щом си решила - тук ти е мястото - при железните. Добре дошла.   bouquet

Хубава безникотинова вечер железни мацки  Heart Eyes

# 362
И от мен - бездимна вечер.
Почвам да забравям, че съм била пушачка. В смисъл, че не се особено сещам. Да.
Това радва, определено.  Hug 
На който днес му е първи ден - стискам палци да е безавариен  Heart Eyes
Здравче?

# 363
dany123 fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover lovekiss, Ще успееш! welcome Ще се повторя за нам-си-кой-си път:  аз успях след няколкостотин опита и ги занулих след 10-годишно пушене на по 3 кутии дневно smile3546 smile3546 smile3546 smihesorry.
Тук съм, Асса, много бачкане. Вчера се изкефих на една китна слънчева тераса с вълшебни странни салати. А кавалерът ми - верижен пушач на Мелник - си взе пример от мен и изпуши само 2 /ДВЕ!!!/. Абе железарки сме! Инфекциозни при това rotfImbo

# 364
Все се чудех преди защо се повтаря едно и също. Има файда, видях я.
Към кандидат - чисти дробове - и аз съм с немалък димен обем също, но зад гърба си вече.
Възможно е, и не е страшно. Махнах гадините за седмица - от първа  мисъл до последна цигара.
А ми бяха над 2, близо 3 кутии на ден. В продължение на 10 - тина години. Да.
Трудно е решението, после става рутина.
По-трудни са първите 72 часа. После кафявото чудовище прималява и почва да отпуска ...

# 365
  • Варна
Здравейте и от мен.
Нова съм във форума, но следя темата от два дни и мисля съм готова да направа и следващата крачка - отказването.
Определила съм си утрешната дата / тази вечер ще им се "наслаждавам" за последно/.

Дано да се спарвя !

Здравей и от мене и поздравявам и аз всички нови//не че аз съм много стара тук// и желая успех и голяма воля да спрете пафкането, Peace

# 366
===Абе железарки сме! Инфекциозни при това rotfImbo
Да бе! амо дето не ме набиха в темата, дето си свиват цигари заради кризата Crossing Arms

Привет на Гли- ганката и Дани 123  Hug
Момичета, с вас сме!  Heart Eyes
...дори и в зора, пак сме с вас Heart Eyes
Щом стигнахте до там, че да пишете тук, значи те вече от отбора на чистите Hug

...п.п...като споменах "зор", да ви поделя, че имам запек ...пак! Tired
Утре ще закуся с топла вода и мед, пък да видиме Crossing Arms

# 367
Аз мисля, че има опасност да стана от тези надъханите бивши пушачи, които досаждат на околните да спрат да пушат. Една приятелка пуши много и се хващам, че вече 2 пъти й дудна да ги спира и й досаждам упорито. Ама толкова ми е добре, че ги спрях, че ми се иска всички да ги спрат  Hug

# 368
Яйцеочева запек неперекъснато съм така. От оня ден мерки съм вземала сутринта круши, един литър сок кайсия изпих, направих си чай Майчин лист с две пакетчета и накарая НИЩОООООООООО  smile3511 smile3511 О да забравих и да допълня и сините сливи и пак нищо. Днеска вече сивзех капките дето ги рекламират от аптеката но те пък се пият само вечер така че пак ще чакам до утре.  smile3550 smile3550

# 369
  • Варна
mimi_msm Утре ще можеш ли да стигнеш до работа след всичко това изпитото,

# 370
Добра бездимна утрин  Hug
Хъм, а на мен едно ранно топло кафе ми върши работа. Без проблеми.
Да видим днес, дали ще продължа да съм заека, или новите ще се появят да се похвалят. Кам он  Hug 
И аз си мисля за феномена "бивша" пушачка. Винаги съм ги приемала за най-досадните същества,
обаче тайничко съм завиждала. И даже писах тук, че искам и аз да стана от проклетниците -
бивши пушачки ,, ,все дуднат, все се хвалят, все демонстрират колко им е гот - е, как да не
се издразни закоравялият пушач, питам аз  hahaha 
Айде, лек ви предпетъчен ден! И бездимен и безникотинов.
Все забравям - вече не ми е отнесено, сънливостта май премина, от време на време ме стяга врата,
но не е като в първите дни. Ами всичко е на 6. Да, и спя по-спокойно, определено, макар да помня
много повече от сънищата си.

# 371
Тутунче не само ходя на работа ами и нищо ми нямаааааааааааааааааааааааааа. Laughing Laughing Laughing

# 372
  • Варна
Тутунче не само ходя на работа ами и нищо ми нямаааааааааааааааааааааааааа. Laughing Laughing Laughing
  Успеххххххх тогаваааааааа, Crazy Надявам се не съм те обидила Party

# 373
Добро утро !  Mr. Green на всички и успешен ден.
-----------------------
Няма нищо по-дразнещо и досадно от бивш пушач дето се е взел на сериозно Simple Smile)) и е решил да изправя кривиците на света.Като един неизживян месия.
А е най-смешното, че обикновенно това са пресни, пресни "отказали се" дето до вчера са димили като за двама.Реално още под съмнение дали са отказали порока в действителност.
Народа е казал
" не викай :
 - Хоп !
преди да си скочил" , поне изчакай да видиш как ще се приземиш първо.
------------------------
Днес правя кръгъл месец, което ме навежда на мисълта, вероятно колко грешно е да си броиш дните, сякъш очакваш това да свърши и някъде там те чака край.В който край има нещо хубаво ...цигарка може би ?
Какво точно броя ? То край няма ...периода който е възможен за измерване е пушаческия "от-до" ...ако действително си метнал цигарките форевър имаш само "от".Крайна дестинация не се предвижда.
Няма да ги броя повече, безмислено е.

1.Кашлицата отслабна доста, сега е по-скоро леко прибухване отвреме навреме но наместо суха е вече мокра.
2.С посещенията при порцелановия трон ...имам епизодични премеждия.За които не предприемам абсолютно нищо.Сигурно греша но засега не ме притестява защото са именно епизодични.
3.Единствения недостатък който установявам до моментта да си непушач е:
Мадамите който пушат смърдят отвратително и буквално отблъскващо.Което хич  не е добре.
Всмисъл не е нормално да седне някоя засукана мацка до теб а и ти да се изнижеш или преместиш ...ауч.

Последна редакция: чт, 01 окт 2009, 10:02 от Zogi

# 374
Добро утро и от мен !

Вчера така се "наслаждавах" на цигарките, че тази сутрин дори с кафето въобще не ми липсваха, но дали ще е така по-късно....
Първите дни ще са ми най-трудни. Хубавото е че съм на работа, в офиса не се пуши и ще се въздържам да излизам.
Пък и имам доста неща за вършене.

Лек ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт