Отговори
# 345

Стига бе  Scream аз свиването на цигари го асоциирам със сбръчкан мургав (не/интегрирано-малцинствен) дядо, свиващ цигара от вестник. Някак си на мацката (авторката де) не й отива на аватара - лично мнение.

Ласи успех, стискам палци. Знаеш, че сме с теб   bouquet

# 346
Добро утро, бездимно и слънчево! Т.е. много по-слънчево, отколкото ако беше в димна завеса, нали?
Една добра новина - днес си изпих кафето БЕЗ нито веднъж да ме засърбят ръцете за цигара. Имах да хвърлям боклуче и видях, че пепелниците още стоят там, та чак сезачудих защо са се постнали в средата на масичката ... такива ми ти работи, сестро - непушачке ... (всяка от вас, сиреч). Зоги по- не ги разбира тия работи
Така, не съм си видяла още статистиката, но с всеки ден и час съм все по-далеч от гадориите.
А онази тема - преди 10-тина дни щях да пиша там. Ясно с какво съдържание, нали?  #Cussing out

ласи, успех ти желая! не е трудно! само да искаш и си го сторила. само в началото изглежда като планина, дет' не може да повдигнеш. после се оказва, че едно хълмче в пасторални краски и всичко минава и заминава и става все по-хубаво. темата е добра терапия.  Hug

# 347
  • Велико Търново
Привет на всички вас!
Мисля скоро да се присъединя към вашите редица-поръчах си книгата на Кар, чета много да се надъхвам и май само за това мисля от няколко дни. Страхувам се обаче от напълняване. Бихте ли споделили как ви се отрази спирането.
За статистиката-пуша от 20 години по 1 кутия средно на ден.

# 348
Здрасти, Гли  Hug  По-добре хич не го мисли напълняването. Не можеш да знаеш какво и как ще се получи при теб. При всеки е различно - 50% качват повече или по-малко; 50% отслабват повече или по-малко. Добре, някакъв процент от всичките тия - първо качват, после отслабват. Важното е да ги спреш и да не заместваш пушенето с ядене. Не спирай преди прочитането на книгата, там и за това става дума. Нещо много важно - да започнеш да пиеш повече вода - хем отвежда токсини, хем намалява желанието за пушене, хем намалява апетита. Много ползи.

# 349
Gli_ganka  welcome Добре дошла в редиците на железните, където отказването на цигарите, ако не по-лесно е поне забавно.
Аз пушех над 15 години по кутия на ден и след като ги спрях качих едно килце, което после бързо махнах. Като гледам лентичката ти имаш силна воля, така че ако не променяш хранителните си навици и режим едва ли ще ти се отрази.

За H2O съм абсолютно съгласна, а може и повечко зелено чайче

Успех   bouquet

# 350
А пък аз изядох един сникерс преди малко  Embarassed  Embarassed Embarassed
за награда че все още не съм запалила

# 351
Ами недей прави така - наградите може да са всякакви, с изключение на ... ядене, особено пък мас-храни.
Поздравление за решението, браво! Успех!

# 352
  • Велико Търново
Асса, Venus Doom ,
Благодаря за топлото посрещане.
Аз вода пия по 3 литра, заради самата диета ,която спазвам. Затова си мисля , че сега е най-подходящия момент. А и хранителен режим спазвам.
Но зимата от лекарства качих 12 килограма на и без това наднормено тегло и малко ме е страх да не отидат всички усилия напразно. Знам че килограмите са по-малкото зло, но знам как се чувствах 82 кг. на ръст 1,60.
Иначе честно казано ви се възхищавам newsm20
Ако успея ще съм много горда!
А за запека(попаднах на този проблем, четейки стари теми)пия Зарсена на Тошков.При мен действа добре.Понякога течен парафин с 2-3 ментови капки.
От мен, за сега, толкова.Желание имам-чакам си книгата. чувам ,че действала чудотворно.
Стискайте ми палци.

# 353
Олеееее нови в групата. Добре дошли на Gli_ganka , lasi при нас е весело и цигарите се спират. За напълняването не се напълнява ако си ядеш нормално. Даже аз почнах да слабея щото ми е по лесно да спазвам диета без да пуша. И в книгата на Кар пише че не трябва да заместваме с храна и дъвки.
Ох шефа идва. До после.

# 354
Gli_ganka , lasi,  welcome Нямате представа от какво тегло се отървате, момичета. И никаква мисъл за фасец - кво беше тва?
Нещо вонещо smile3511 Дръжте се тук за дружината Tada - помага много. Решили сме да сломим НАСА от вътре с воля, интелигентност и духовитост  bigdance2

# 355
Здравче хич пък не спомена вчера как мина срещата.

# 356
Само да ви кажа, че вчера се обади сестра ми и се раздрънках ме по телефона. И тя ми разправя че била отслабнала а аз и се жалвам че съм напълняла и с нищо не се харесвам. Тя обаче ми каза да ама ти се отърва от цигарите /тя пуши/ е направо се почуствах горда и усетих че да пушачите завиждат на непушачите та макар и благородно. Затова не му мислете как да си свиете цигари за по евтино с машинката/ както оная дама в темата/ ами мислете как да не пушите. При мене става близо един месец откак не пуша /сами знаете не ги броя дните/ вече почти не се сещам за цигари. Даже като си помисля за тях ми се повдига.  Laughing Laughing Laughing

# 357
Gli_ganka,  и аз така мислих като теб, свалих 7-8 кила и сега хоп като откажа цигарите ще напълнея. Не го мисли така, аз от 23 дни не пуша и не съм напълняла.
И аз пуших от 20 години по кутия на ден. Успех
Вече и акъл давам  Joy

Да, де и добър ден !

# 358
Здравейте и от мен.
Нова съм във форума, но следя темата от два дни и мисля съм готова да направа и следващата крачка - отказването.
Определила съм си утрешната дата / тази вечер ще им се "наслаждавам" за последно/.

Дано да се спарвя !

# 359
Ставаме все повече.
Ох, аз да се оплача няма отърваване от тоя грип, на всичкото отгоре сънувам, че съм болна а и си паля цигара.
Леле май съм качила температура, та аз първите дни не сънувах такива работи та сега ли. #2gunfire
Пожелавам успех на всички новобранци Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт