,от три дни не съм пушила,но вземам Табекс.По принцип съм си истински пушач,който с отварянето на очите започва.Дано успея,решила съм и какъв подарък да си направя за спирането.
Желая ви и на вас без никотинов ден
и
Пълната схема на табекс ли спазваш? Не се чуди ако вземе малко да ти е като ранна бременност. Бързо ще мине. И минерална вода с литри. Тук сме спецове по всички схеми, модели, системи, странични явления - и квото може и не може да му дойде на ума на един заклет пушач, но бивш 
и
Пълната схема на табекс ли спазваш? Не се чуди ако вземе малко да ти е като ранна бременност. Бързо ще мине. И минерална вода с литри. Тук сме спецове по всички схеми, модели, системи, странични явления - и квото може и не може да му дойде на ума на един заклет пушач, но бивш 

ХОТ ще ти е силен. Вероятно ти трябва нещо по-ефирно и нежно. Аз такива не харесвам. Предполагам, че Лина ще може да е по-насочваща.
Браво! Първите 3 дни са най-тегави. После вече се вижда, че се оцелява по-добре без гадините, че всъщност, не само не губиш, но и печелиш ... какво ли не

) ама сестра ми има един свежичък и ефирен (води се дневен парфюм) на Annick Goutal.

падам си по тях

(не, че само това не ми се въртеше в главата, ама нали и аз още съм новобранец). 

вече сме си стари пушки