Реакции след приорикс?

• 36 263
  • 55
  •   1
Отговори
# 45
Поли, по обичайния начин се сваля, но пък си мисля, че ако  Т се покачи много , дори и в този период, трябва да се потърси лекар. Няма как да знаеш със сигурност дали става дума за постваксинална реакция.

# 46
Нямаше реакции Peace

# 47
  • София
Обривът се задълбочава.Вече има пъпки по цялото тяло и много го сърби Tired
Звънях на педито- тя пък вика да не е реакция към някоя храна,силно се съмнявам просто нищо ново не съм давала последните дни.Каза,че ако е от ваксината ще отшуми до 4-5 дена,да давам витамин ц и да къпя само с вода.
Не иска и да яде, само суче.
Дано утре е по-добре Praynig

# 48
Нямаше реакции.

# 49
  • София
Никаква реакция...

# 50
  • София
Pinki_81 при моето дете беше по същия начин и не третирах обрива с нищо. Мина за 5-6 дни, като отказваше да яде. Всичко ще отшуми, не се притеснявай  Peace

# 51
  • София
meggle,  благодаря Hug
Днес е по-добре,но след като му облях телцето с бледорозов разтвор на калиев перманганат.
Спря да се чеше.Надявам се скоро и апетита да му се възвърне.

# 52
На всички майки, чиито деца са дали някакви странични реакции ваксините (без да се плашат) , ще препоръчам горещо да внимават за в бъдеще при слагане на каквато и да било ваксина Tired
( аз спрях по споменатите по-горе причини)

# 53
И моето дете направи реакция към приорикса. На 9-тия ден вдигна лека температура - 37.5 и на другия ден избиха пъпки. Само че, на всякъде се говори за ситен обрив, а нейните пъпки са доста по-големи, кръгли и червени. Ужасно я сърбят, като я съблека и само се чеше Crazy Сега отиваме на кожен да видим какво ще каже Peace Доста съм притеснена, защото до сега не е правила реакция към ваксина Tired

# 54
  • София, Борово
Мечка Малинарка, ние до сега не сме имали реакции от ваксини. Сами Приорикс-а беше проблем.
аз съм ЗА ваксините по принцип, но тази е ужасна.

# 55
На 27 октомври сложихме ваксината. На 6 ноември вдигна лека Т, имаше зачервено гърло, хрема, но не си и помислих, че е реакция от нея. Очаквах такава няколко дни по-рано. Не знам. Мисля, че нашето не е реакция. Не знам дали да гласувам.

Общи условия

Активация на акаунт