''Парфюмни размисли и страсти'' 44

• 28 522
  • 644
  •   1
Отговори
# 600
vmarinska - направо ми прочете мозъка!!! и аз точно това си мсилех.......едно към едно  Heart Eyes  bouquet

Asinka - ми има си свойте предимства. След това флакончетата можеш да ги разменяш за нови и различни аромати, на по-симпатични личности - по-готини отливки, на по-несимпатични - по-неготини отливки, на хич несимпатични личности - никакви отливки!
 Joy Joy

аз също съм по-навита на този вариант, някакси повече тръпка носи...а представете си куриера да звънне не един а 5 пъти - с различни аромати, пък били те и отливчици  Grinning (или пък да те засипят в пощата с бележчици за любопитни пакетчета с изненади! ) ааах колко обичам изненадииии  Crazy

# 601
  • Враца
"любопитни пакетчета с изненади! " - Пък и и деята е да да се прояви някаква фантазия при пакетирането или намирането на по-уникален флакон.
Знам ли, нещо такова ми се върти в главата .
 Flutter

# 602
Боже, колко хубост има по тази земя! GagaMagaHeart Eyes  bouquet Прекрасна си! Замаях се! smile3517 Страхотно!

Предлагам Зорничка да се прекръсти на Angel Noir.

# 603
  • София
Предлагам Зорничка да се прекръсти на Angel Noir.
И след това Тиери Мюглер да вземе да произведе един Ейнджъл с това име  Peace

# 604
Бижу, напълно съм съгласна, че Noir, трябва да се прекръсти на Angel Noir.

Иначе за това с отливките и със симпатични, по-несимпатични личности, малко сложно ще стане според мен.
Ето например моята колекция е многооо малка и нямам някакви аромати, които са трудно достъпни за Бг. или пък не се намират тук, а са повечето някак комерсиални.
И колкото и да ми е симпатична дадена персона и да искам да и направя подарък с отливка, изобщо няма да мога да се класирам, я аромата няма да допадне(тъй като нямам голям избор от какво да отлея например), я нещо друго.
Някак ако се съберат 10-15 момичета и всяка даде в рамките на 5-10 лв, ще се събере сумичка чудесна и ще може дори да се поръча предварително от някой сайт, нещо, което виждаме, че е в уиш листа на рожденничката. Така и момичетата с малки колекции или по-скромни възможности, ще могат да се включат в подаръка и да са щастливи, че и те са допринесли за радостта на празнуващата. Поне така мисля аз.

# 605
Вили Peace  и аз това имах предвид.

# 606
ох и в твоето мнение има много логика...абе аз съм ЗА и за двата варианта, тай че който вземе преднина участвам. аз съм (бях   Blush) рожденник на 22Септември  Mr. Green

# 607
Атти, скъпа, липсваше ми! Оздравявай, че ще поискам да те видя пак Wink Hug

# 608
  • София
Ех, момичетаааа.... Blush  Blush  Blush

vmarinska, не става така - очакваме коментари за новите аромати, не може така без.... Mr. Green От Елексира въобще усеща ли се нещо...? И кажи за Кол-а как ти се струва, като си сложиш....?

Идеите за подаръци са много добри всички - както и да решите да действаме, аз съм за. Мисля, че ако си направим организация за доставяне на още малко приятни емоции, ще бъде чудесно...!  Hug   bouquet

ГагаМага е прекрасна, да - ама аз това го знам отдавна... Mr. Green   bouquet

Бижу,   bouquet Hug Засрамвате ме, да знаете... Blush

# 609
  • София
Оооо, Бижу  Heart Eyes и аз искам да те видя много  Hug и с Ноар съм планирала среща, само да си възвърна обонянието, че така е супер гадно. Тази хрема действа някак избирателно, снощи бях с Манго Адорабли и си го усещам още, дори и след душ, а сутринта сложих Трусарди Инсайд, след това дори го поднових и почти няма никой вече.

Сега да видим кой ще се навие да направи регистрацията на Сдружението на Анонимните Парфюманки  Grinning и да ни събере всички в един списък. Аз подкрепям идеята с две ръце, пък който и от двата варианта да се предпочете, смятам, че недоволни няма да има  Wink

# 610

ГагаМага е прекрасна, да - ама аз това го знам отдавна... Mr. Green   bouquet

съвсем със същото се гордея и по твой адрес  миличка Ноар  Flutter Mr. Green Hug
да издам и Асинка че е мноооооооооого сладка усмихната красавица  Laughing (за който не я е виждал  Mr. Green )

# 611
  • Враца
Noir,
днес ще съм с кокоса, със сигурност.
Толкова време искам кокос , че няма как да не съм с него.
Ама няма какво да ви го описвам - моноаромат на кокос. Simple Smile

А кол-а , след малко като се изкъпя .
Малко се притеснявам за първия опит ама ще се старая.
  bouquet

На блотерчето, Елексира е доста подобен на Линстан Меджик, ама някак по-мек.

Спринцовките още не съм ги разпечатила. За тях си трябват подръчни средства,
пакетирани са,  все едно пренасят токсични вещества! Simple Smile))))

# 612
Не се ли казва коХл? newsm78

# 613
  • Враца
Бижу, аз така му казвах, ама ме поправиха на 2-3 места , че кол било.
Знам ли ?  newsm78

# 614
GagaMaga супер мацка си  Peace малко отклонение,но каква е роклята и от къде ,ако не е тайна?

Общи условия

Активация на акаунт