''Парфюмни размисли и страсти'' 44

• 28 522
  • 644
  •   1
Отговори
# 615
Момичета,днеска имам рожзен ден и минавам да ви почерпя Hug

# 616
честит рожден ден! Да си жива и здрава, много щастлива и винаги парфюмно доволна   bouquet

# 617
Честит Рожден Ден,Мелиса!

Бъди здравичка и дано се сбъднат всички твои мечти!

# 618
Още една везна! Честит рожден ден, Мелиса, много желани подаръци да получиш   bouquet

Последна редакция: пт, 25 сеп 2009, 14:35 от fata_morgana

# 619
Честит рожден ден, Мелиса! Пожелавам здраве, обич и прекрасни подаръци! Wink                                            

# 620
# 621
  • Враца

Честит Рожден Ден, Мелиса!
Много любов и щастие ти желая от сърце!

fata_morgana, "много желани подаръци ти получавам" -е едно много хубаво и интересно пожелание Wink

# 622
  • София
Честит рожден ден, Мелиса! Пожелавам ти много неща от тези, които не се купуват с пари  Hug

# 623
УФ! получих (от прекрасната Ди) любимо парфюмче - Ръш-че, а мъжо пък вобщееее не го харесвал, раз'ираш ли, всички жени по света само с тва се пръскали, бил навсякъде, омръзнал му... "ама щом аз си го харесвам да си се пръскам"... spoko

tantrum развали ми кефа! споделете моля вие как се справяте с подобни ситуации  Rage

(пък иначе ми е чудесен, само търчи по пощите с мен за парфюмно взимане-даване)

# 624
И у нас е така! Tired Само от неговото мнение се впечатлявам. И каже ли, че не му харесва - край!
И за пощите е научен като твоя Mr. Green

# 625
  • София
Мелиса,честит рожден ден!
Желая ти здраве,щастие,много успехи в личен и професионален план и най-вече любов...и естествено в духа на темата ти пожелавам да сбъднеш всичките се парфюмни желания! Hug

ГагаМага,страхотна кума си!Роклята е убиец,аз имам слабост към лилавото,за съжаление и аз не познавам Будоар и не мога да си представя завършения образ,но на някоя надявам се скорошна среща ще ни запознаеш. Mr. Green

vmarinska,идеята за отливките е страхотна,но за съжаление не всеки има толкова богата колекция,че да има по нещо подходящо за всеки.Затова може да практикуваме и двата варианта.
Честити ти придобивки!Ноар наистина е нашето ангелче Hug

А относно мъжките реакция,моя приятел съм споменавала,че рядко ми обръща внимание на парфюмите,но снощи Готието много му хареса Crazy Даже от първия момент като влезна и отсече-А,това е ново...много е добро  Joy

# 626
Честит Р Д на Мелиса! Много любов и парфюмни опиянения й пожелавам!
ГагаМага, страхотна красавица си Heart Eyes

Получих си Samsara Shine и сега съм така Crazy Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Влюбена до безподобие...буквално!!!

# 627
хахахах  моя усеща, ама ако му отбележа и  му си завра врата в носа му  Mr. Green а аз не пропускам да го направя  Twisted Evil

# 628
  • Враца
GagaMaga, любимото ми Ръшче, още ми липсва, то помежду другото е мое, ама го смених за нещо одавна бленувано. Simple Smile
Ако решиш да го разменяш , може да си го взема . Simple Smile)
Ей, тая Бижу, освен всички други екстри които притежава, е и жена на мъжа си дето се вика! Евала!
Моят, също има възражения
ама .. все към такива тежки, поразяващи оръжия.
Обича цветни леки компотчета.
Е, как да го слушам ми кажете ????
Съобразявам се с това, само когато си лягам,
за да не му преча да спи,
иначе си ги ползвам в ежедневието и по празници,
а те до вечерта взели , че се измирисали.
Най-органична нетърпимост проявява към Голд. Simple Smile
Ама аз и него си харесвам.

Туй кокоса е голяма работа, аз по принцип не обичам самият кокос, като храна и разните там изделия с негово присъствие,
но като аромат - страшно много ми харесва.
Ще видя как е трайността и реакциите на околните, и Noir ще тича
да купи едно кило.  travel
Милата тя.

Малко offtopic ,
ей туй кол-а е велико изобретение., мислите ли , че не е вредно за очите ??  Rolling Eyes

# 629
  • виртуално
хахахах  моя усеща, ама ако му отбележа и  му си завра врата в носа му  Mr. Green а аз не пропускам да го направя  Twisted Evil
И моят е така, обикновенно следва и автоматичен отговор - добре е
Но веднъж като се облещи и като изрева: това да не си го купила никога
И така аз съм обречена да нямам Елисейските  на Герлен  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт