"Станция Нова" - новият съботен блок

• 40 748
  • 772
  •   1
Отговори
# 540
  • Sofia
По повод критиките - не виждам защо да не си споделяме и негативи и позитиви.
Аз например с много голямо удоволствие се зареждам пред телевизора в събота, това предаване е точно каквото ми трябваше. Съботата е първият почивен ден, искам да си изпия млякото с някое свежо предаване като това, после готвя, подреждам, пера и ми идва чудно точно такъв тип предаване да ми бръмчи от телевизора. Някои неща си ги гледам детайлно, други като фон, но като цяло определено ще съм редовен зрител.
И в тоя смисъл що да не си кажа няколкото неща, които според мен не са достатъчно добри, особено пък като имаме предвид, че вероятно авторите се интересуват и ни четат. Аз мисля, че така помагам на предаването да стане по-добро и удоволствието от подобряването му ще е взаимно  Peace

# 541
И аз съм на същото мнение като  NBM   Simple Smile
Аз мисля, че така помагам на предаването да стане по-добро и удоволствието от подобряването му ще е взаимно  Peace

# 542
И на мен ми харесва като фон.
Идеално е даже ми се иска да го има и в неделя:)

# 543
  • София
Не ми пречи, събота и неделя гледам предимно AXN-ите и Hallmark. Пускам Нова само за Карбовски.

# 544
Скукаааааааь
празно , предаването смърди,дори Сблъсък им е вече смотан  , преди го гледах в неделя но сега не

# 545
ехоооо има ли гледащи  Whistling Или спите..

# 546
гледах сблъсък. нищо съществено за отбелязване. да изтребим и ли не кучетата.
сега включих търси се.., че гост е александра раева. интересно ми е да я видя. после се прехвърлям пак на станцията. само, че ще изпусна рулетката. ако има нещо интересно, разкажете, моля

# 547
  • Sofia
Има, има  Peace
Нашето куче в къщи е много зле и в момента стои въпросът дали да не го приспим, за да не се мъчи, така че тази тема в сблъсък леееко си я пропускам покрай ушите, че малко много ми дойде.
Очаквам следващите рубрики.

# 548
  • София
Какво се е случило с Яне Янев?

# 549
Какво се е случило с Яне Янев?

И аз не знам

# 550
Аз сега започвам да гледам. Един път станах на време и те ме хванаха за шофьор  Crazy А и за изпит трябва да уча...., гости чакам, не знам къде се редя до вас изобщо, ама айде  Laughing

Интересно ми е с Яне Янев в момента  Peace

# 551
Да, интересно е. Макар, че водещата в момента нещо й има - не може да си зададе въпросите ли, само да-ка  Laughing

# 552

Баща му почина на  09 юни на 60 години, Онза ден починал дядо му на 86 години  Tired

# 553
  • Sofia
Темата ми е интересна, този журналист кой е, много ми е симпатичен?
Но водещата наистина е малко неопитна, трудно си формулира въпросите.

Затова пък си връщам назад думите за Бианка, голям смях пада с нея, много ми е забавна вече. Peace

# 554

Затова пък си връщам назад думите за Бианка, голям смях пада с нея, много ми е забавна вече. Peace

И на мен така, много е сладка Laughing

Общи условия

Активация на акаунт