"Станция Нова" - новият съботен блок

• 40 743
  • 772
  •   1
Отговори
# 555
На мен май от всичко най ми допадат отчаяните съпруги. Другата водеща, която е до Мария, също ли е сръбкиня. Струва ми се, че има сръбски акцент.

# 556
И на мен най-много ми харесват Отчаяните. Много са свежи и усмихнати. Създават настроение.

# 557
  • София
не е сръбкиня , но е от село  Горнонанагорнище,   скоро разказва житието си в едно предаване Laughing

# 558
не е сръбкиня , но е от село  Горнонанагорнище,   скоро разказва житието си в едно предаване Laughing

hahaha знаех си, че има нещо гнило

# 559
Много съм очарована от Ива Екимова и домът и. Heart Eyes Много уютен.. Стана ми мъчно за Дими

# 560
"Представяме ви едно русо изкушение.....ДОНИ!!!"   newsm62

# 561
Златка се излага. Като е поела ангажимент към предаването, можеше един месец да изтрае без гадже, или поне да се прикрие по добре.

# 562
  • Sofia
Много съм очарована от Ива Екимова и домът и. Heart Eyes Много уютен.. Стана ми мъчно за Дими

Peace

Освен всичко друго показва, че не винаги нещата зависят от парите, има стил и класа, които не могат да се купят.

# 563
На мен домът на Ива не ми хареса....много тъмни тонове и ми се стори малко претрупано  Peace

# 564
  • На земята, която е всъщност звезда.
На мен домът на Ива не ми хареса....много тъмни тонове и ми се стори малко претрупано  Peace

И аз обичам по- светли и земни тонове, черни стени ме депресират. Хареса ми, че има много книги и дискове.

# 565
  • София
Златка се излага. Като е поела ангажимент към предаването, можеше един месец да изтрае без гадже, или поне да се прикрие по добре.
а кой ще я издържа, тя нали  работи Златка,  ако не работи Златка нЕма приходи Laughing

# 566
Хахаххахахахах  Joy този е просто трепач.

# 567
Тези кандидатите за Златка са хвани единият, удари другият.   Joy

# 568
  • София
Тези кандидатите за Златка са хвани единият, удари другият.   Joy
щото пък и  тя е  наследничка на англ. корона Laughing

# 569
Тоя с очилата на снимките ми се видя готин, ама за какво е дошъл да се прави на идиот ooooh!

А тия двамата са просто  Confounded

Общи условия

Активация на акаунт