"Станция Нова" - новият съботен блок

• 40 671
  • 772
  •   1
Отговори
# 675
 Я кажете какво е станало,че изпуснах.Защо са се ядосали тризначките? Rolling Eyes

# 676
На тия сламени кратуни,им запали фитила.....и гледай пушеци ....... ooooh!
.....Любов беше най сдържана от другите две.....

# 677
А Дони го изпускам, прехвърлям се на Футболните съпруги, а междувременно уча  Mr. Green

# 678
Нети да не е избягала от Дони, че като гледам май няма кой да му изпере дънките?  Tired

# 679
А Дони го изпускам, прехвърлям се на Футболните съпруги, а междувременно уча  Mr. Green
  и аз така

# 680
И аз случайно ги гледах тези тризначки. Много прости, направо нямам думи. И какво работят всъщност?

# 681
Все пак смятам , че трябва да се поставим и на мястото на тризначките. Те добре знаят , че не са най- умните в България , но това , не означава , че всеки трябва да им се подиграва. Сигурно не е лесно да отиваш на интервю с надеждата да не се гаврят  с теб и този път. Те знаят , че са се изложили в стани богат , но трябва ли всеки път да ти гонапомнят. те открито си признаха , че се срамуват от миналите си постижения и макар и да са ги направили известни те искат да ги приемат по различен начин. Вярно е , че са избухливи и обидчиви , но опитайте се за момент да се поставите на тяхното място. Сигурно на всеки му се е случвало да попада в ситуация в която да изглежда глупав и това няма как да се прикрие.  Не трябва да си затваряме очите и да отричаме такива хора. България не е страна на нобелови лауреати. По- голямата част от българският народ не се слави с някакви големи интелектуални качества ,  но това не означава , че трябва да ги унижаваме и да се разграничаваме от тях. Съдбата за някои хора не е лека и просто нямат възможност да се изучат и тн...

# 682
  • София
Глупостта на тризначките до  педалите-супер подборка на гостите Grinning
А голите педалски снимки бяха много възбуждащи Simple Smile

# 683
Тея тризначки ужас Crazy Какво да се постява на тяхно място-не искат да говорят нито за миналото,нито за настоящето...и се заяждат..или са толкова глупавички  или играха няква роля    ooooh!

# 684
Не било лесно да отивали на интервю с надеждата да не се гаврили с тях. ooooh! ooooh! ooooh! Извинявай, но те насила ли са отишли там? Tired Поканили са ги, могат да откажат щом имат такива притеснения. Между другото Нана изобщо не започна грубо, или нападателно. Взе да им говори за ББ и те взеха да се нервят. Бъзика ги за Стани богат, те пак. Ми тъпи са, това е. И го показаха с елементарното заяждане. Те просто се стремяха от самото начало да развалят интервюто. Вместо да седят и да се чудят по коя телевизия да се появяват, хвалейки се че се обличали в Долче и Габана, да отделят някой друг час за уроци, да научат елементарни неща. Така няма да ги е срам. Те са толкова кухи, че даже не могат чувство за хумор да проявят. Говорят тъпни, и поясняват, че се шегуват. Sick И съм далеч от мисълта, че всеки трябва да е Нобелов лауреат. Не съм и забелязала някой друг да го иска от тях. И естествено, с тъпаци е пълно, но по тях ли трябва да се води, с тях ли трябва да се сравняваме и състезаваме. То така е най-лесно. Относно съдбата им, добре я знам, и точно заради тая съдба и тежкото детство, в ББ гласувах за тях, за да имат парички. Но бедността, при положение че са ходили на училище и т.н., няма нищо общо със знанията. Ако човек иска да учи, това ще е последното нещо, което ще го спре. И малко спам- дядо ми е бил кръгъл сирак, имал е само брат, малко по-голям от него, и по-малки сестри. Сами се отглеждат, от деца. Бедни, като църковни мишки. Но той е учил и работил на две места. Сутрин в 4 е ставал, приготвял е ядене, и други неща за сестрите си,после защото е живял на 10км от училище, и в студ, сняг, пек, е ходил до училището пеша, а след това се е връщал пак толкова пеша, учил е, и е ходил на работа, след това на друга. Между другото вкъщи се е грижил за сестричките си, доколкото може. Така че дайте да не говорим за съдби. И покрив са имали над главите си, и майка, и пари и за дрешки, и за прически, бяха си спретнати момичетата.

# 685
  • София
 Не трябва да си затваряме очите и да отричаме такива хора. България не е страна на нобелови лауреати. По- голямата част от българският народ не се слави с някакви големи интелектуални качества ,  но това не означава , че трябва да ги унижаваме и да се разграничаваме от тях. Съдбата за някои хора не е лека и просто нямат възможност да се изучат и тн...

Това няма нищо общо с интелигентността, те ще са прости и с две висшета, да не говорим че начина им на изказ е като на циганите, подредбата на думите имам предвид

# 686
  • Плевен
Аз пък винаги съм си мислила че са си циганки, от начина по който говорят и изглеждат. Даже съм убедена , че са такива. Даже са с някаква форма на лека умствена изостаналост. Едно време и аз гласувах за тях от съжаление, за да имат парички. Ама те са се взели нещо много на сериозно.

# 687
Как се представиха новите асистентки? Не можах да гледам, а едното момиче го познавам и ми е интересно кой е спечелил зрителската симпатия?  Simple Smile

# 688
Добре де, тризначките с каква нагласа отиват в предаването? За какво да говорят? Можеха да разкажат как се влачат от коктейл на коктейл (с ударение на О, както го казва Денди), търсят си спонсор/и, защото наградата отдавна е профукана, а бизнесът им с магазин за дрехи естествено пропадна...Нана дори не зачопли нито един от тези въпроси, за които отдавна се шушука в светските среди да ги наречем. В ББ, когато Любов взе наградата от 200 000 лв., си спомням много добре, (щото не съм чак толкова стара и помня), че тризначките казаха, че щели да учат, да се усъвършенстват и т.н. Дрън-дрън. Даже се направиха на ударени и не помнеха какво са говорили в друго тв интервю, че са работили като шивачки. Може природно да си ограничен, да си живял в кофти среда, без баща и т.н., но да имаш желание да се развиваш, да работиш, а не да се изживяваш като тв звезда и да истерясваш когато те питат не каквото ти изнася.

# 689
Много съм доволна днес- Мария я няма, основния ми дразнител в предаването  Crazy, Златка се разкара, а след малко предстои да се посмея с тризначките при Нана.
Какво повече да иска човек в събота следобяд  Mr. Green

И аз така! Без Мария и Златка- супер предаване! Laughing

Общи условия

Активация на акаунт