"Станция Нова" - новият съботен блок

• 40 661
  • 772
  •   1
Отговори
# 690
Има ли ранобудни   Party Party Днес мисля че ще се получи добро предаване, интересни теми...
Иванина по ми харесваше с тъмна коса, сега пак се е изрусила  Crazy

# 691
Иванина на мен лично ми е много превзета и неприятна.

# 692
Аз съм тук, но май няма да дочакам до край, че грехота в това хубаво време да няма разходка  Wink

# 693
  • София
И аз включвам с малко закъснение! Бианка е много свежа  Grinning

# 694
И аз съм тука, слушам с едно ухо, че уча иначе  Mr. Green

# 695
Аз очаквам с нетърпение Трайчо- талисмана  Laughing Винаги ми е бил много интересен този човек, в близките години не съм го засичала в медийното пространство  Laughing

# 696
Аз очаквам с нетърпение Трайчо- талисмана  Laughing Винаги ми е бил много интересен този човек, в близките години не съм го засичала в медийното пространство  Laughing

Тоз пък кой е?

# 697

Тоз пък кой е?

Леко луд тип,  известен с това, че на всеки концерт и телевизионно състезание винаги седи на първия ред.  Винаги изтупан с костюм. По едно време пуснеш ли телевизия, я концерт, я нещо друго и гледаш Трайчо... Laughing Абе много ерудиран тип. Всички естрадни певци като Васил Найденов и прочие го ужававаха.. Crazy

# 698
Да, знам че преди работеше нещо като момче за всичко из НДК.

# 699
  • София
Изпуснах началото на съпругите! Какъв е любимия на Юлиана Дончева? Прилича ми на манекен...

# 700
Спортист е.

# 701
Момичета,за колко спечелиха телевизора?

# 702
Момичета,за колко спечелиха телевизора?

Мисля че 530 стотинки  newsm78

# 703
Момичета, сега включвам...изключих, че е събота!  Blush Да ме ъпдейтнете кои ще са гостите по-нататък?  Praynig

# 704
Бианка ми е леко лигава. Rolling Eyes
Вихра харесвам много  Peace

Общи условия

Активация на акаунт