"Станция Нова" - новият съботен блок

• 40 658
  • 772
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Трайчо Манекена при Дони, и Алфредо и другия кубинец (забравих му името) от вип денс.

# 706
Е много е тъпа тая Rolling Eyes
При две баби и жена остава и Коко да му сменява памперса на детето Laughing

И като почнат да ми се превземат с тия кила, то детето на 2 години, те скоро родила изглеждала перфектно ooooh!

# 707
Е много е тъпа тая Rolling Eyes
При две баби и жена остава и Коко да му сменява памперса на детето Laughing

И като почнат да ми се превземат с тия кила, то детето на 2 години, те скоро родила изглеждала перфектно ooooh!
Някои жени цял живот не могат да отслабнат след едно раждане.

Евгени Минчев намекна ,че Светльо не е гадже на Райна ,защото е гей.

# 708
Мисля,че намекна за Константин  Rolling Eyes ,ама тоя ми е много лигав не го слушах много много

# 709
Уф, с тоя обем в косите ми стоят адски проскубаниии  ooooh! А защо си мисля, че в едно "Горещо" Емилия обясняваше, че е на строга диета, за да отслабне по-бързо. Сега пък казва, че не се била подлагала на диети.  newsm78

# 710
Уф, с тоя обем в косите ми стоят адски проскубаниии  ooooh! А защо си мисля, че в едно "Горещо" Емилия обясняваше, че е на строга диета, за да отслабне по-бързо. Сега пък казва, че не се била подлагала на диети.  newsm78

И аз имам такъв спомен, дори каза нещо от сорта , че полагала неистови сили за да си върне формата, понеже била качила доста по време на бременността..

# 711
Оставете, че я бях гледала в "Горещо" и основното притеснение по време на бременността беше колко ще качи, как ще изглежда и как ще свали качените килограми  Stop Много грозно впечатление ми направи - у всеки има доза суета, къде повече, къде по малко, ама това да ти е само в главата....

# 712
Говорят според това как им е изгодно, а не как са нещата всъщност. Затова няма много смисъл от тези интервюта! Поне да бяха искрени...  Tired

# 713
Не,че я оправдавам ,ама с такава професия като нейната,ако не изглеждаш добре и си аут Mr. Green Пък и всяка фолк-певица ще ти отговори така  Rolling Eyes с малки изключения

# 714
Хихи,Евгени много яко се изцепи за тоя Светльо!Нана я харесвам,днес на Сблъсък се смяхме-Бианка е софиянка,Нана е варненка.И че и без питие си лягала на времето!Чувството й за хумор е страхотно!
За Емилия нямам мнение...

# 715

И аз имам такъв спомен, дори каза нещо от сорта , че полагала неистови сили за да си върне формата, понеже била качила доста по време на бременността..
Точно това каза,че едва ли не кара на въздух ,за да си върне фигурата -но явно има къса памет  Mr. Green

# 716
Трайчо много остарял бееее   Crazy Гони 50..

# 717

Изпуснах Трайчко аз пуснала съм фон Футболните съпруги, а там... ooooh!

# 718

Изпуснах Трайчко аз пуснала съм фон Футболните съпруги, а там... ooooh!

оЩе го дават  Laughing Какво става на футболните..

П.С Свърши с Трайчо

# 719
Дават една леко...бе леко ударена у фейса - ама пък се има за Мис Свят, вади чанти, обувки, па МОЛ-чета, салончета, ма ся й писнало ше ходи на йога. Другата на някакво чалга събитие - гледа като ударена с мокър парцал и леко погнусена Laughing пък тя участвала в клип на Алисия, ама не я настанили във ВИП ложите и тя ся май ше напускала, че имало камили и цигании - мале, мале

Общи условия

Активация на акаунт