"Станция Нова" - новият съботен блок

• 40 654
  • 772
  •   1
Отговори
# 720
Точно щях да питам тая дето се презвема, че не можела на такива места, при коя певица беше дошла. Crazy
А тая дето е вадила чанти и т.н., с дълга коса ли е? Дето беше направила закуска на нейният, а той седна на лаптопа? Crazy Той в кой отбор е футболист?
Сори за голееемият спам. Blush

# 721
Дават една леко...бе леко ударена у фейса - ама пък се има за Мис Свят, вади чанти, обувки, па МОЛ-чета, салончета, ма ся й писнало ше ходи на йога. Другата на някакво чалга събитие - гледа като ударена с мокър парцал и леко погнусена Laughing пък тя участвала в клип на Алисия, ама не я настанили във ВИП ложите и тя ся май ше напускала, че имало камили и цигании - мале, мале

ООо боже  ooooh! добре, че не гледам.. Жалка картинка са повечето  Joy

# 722
Точно щях да питам тая дето се презвема, че не можела на такива места, при коя певица беше дошла. Crazy
А тая дето е вадила чанти и т.н., с дълга коса ли е? Дето беше направила закуска на нейният, а той седна на лаптопа? Crazy Той в кой отбор е футболист?
Сори за голееемият спам. Blush

Чакай да поспамя и аз  Crazy Тая дето се превземаше беше отишла при Алисия, оная дето е Мис Свят е една с коса над раменете, малко на черта. Пък тази дето направи закуска си направи нема такава фолк прическа, за да отиде на мач  Laughing Абе в тоя епизод смехът е голям, а аз седя и се хиля вместо да уча  ooooh!

# 723
И аз точно се възмущавах с каква прическа отива тая на мач. ooooh!
Т'ва голям смях в тоя епизод.
Аз само Деница харесвам. Heart Eyes

# 724
Видях Емилия след предаването в Мола. Със същите дрехи и коса и една приятелка.

# 725
А слабичка ли е? Защото нещо ми се стори напълняла, или просто панталона с който беше така я е правил да изглежда.

# 726
Спомням си Емилия в "Горещо", /още беше с предишния си съпруг/, Венета я пита не иска ли да има дете, а тя каза, че не иска да си разваля фигурата и не и е приоритет.

# 727
А слабичка ли е? Защото нещо ми се стори напълняла, или просто панталона с който беше така я е правил да изглежда.
Да добре изглежда. Но е много изкуствена и в косата е като проскубана от многото букли.

# 728
Да добре изглежда. Но е много изкуствена и в косата е като проскубана от многото букли.

Hug

# 729

И аз я видях  Mr. Green в тялото си е екстра, само косата не ми хареса и на мен.

# 730
Съпругите на Иван и Андрей-Вихра и Даниела, са най-добре платените служители в неделното шоу на "опосумите" "Станция Нова". "Отчаяните съпруги" прибират по 15 000 лева месечни заплати
.........

# 731
Тази информация, от къде е? За 8 часа месечно, ме съмнява да е толкова.

# 732
  • в Tara
и 15000 Е да са все ми е тая, да са живи и здрави

# 733
  • Sofia
Тази информация, от къде е? За 8 часа месечно, ме съмнява да е толкова.

Е то 8 часа е само ефирът, иначе подготовката на предаването със сигурност отнема повече.
Сумите и мен ме съмняват де, но пък ако се отпускат от продуцентската къща на мъжете все тая, пак са семейни пари Wink

# 734
Eкипът на предаването май е намерил заместник на Надя Чолакова. Доста добър заместник, според мен.

Общи условия

Активация на акаунт