"Станция Нова" - новият съботен блок

• 40 674
  • 772
  •   1
Отговори
# 735
  • Варна
ееее Шушон, хайде кажи коя е заместничката де  Laughing

# 736
# 737
Re: Станция НОВА
от SvetlanaJ » Събота 14 Ное, 2009 5:19 pm

''Predlojenata ot Vas cena 390 stotinki za 42''Televizor Samsung e unikalna, no ne e nai-niska. Mojete da izpratite SMS s nova cena v stotinki'
'Този sms с уникална цена от 390 ст получих от Вас в 13.24ч днес на 14.11.2009г По късно вие продадохте телевизора за 530ст. Така поне обявихте. Защо лъжете хората и не сте коректни в игрите . Трябва ли да се обръщам към Господари на ефира или Вашите
продуценти ще дадат коректно обяснение!

Последна редакция: ср, 18 ное 2009, 16:02 от pinko

# 738

''Predlojenata ot Vas cena 390 stotinki za 42''Televizor Samsung e unikalna, no ne e nai-niska. Mojete da izpratite SMS s nova cena v stotinki'
'Този sms с уникална цена от 390 ст получих от Вас в 13.24ч днес на 14.11.2009г По късно вие продадохте телевизора за 530ст. Така поне обявихте. Защо лъжете хората и не сте коректни в игрите . Трябва ли да се обръщам към Господари на ефира или Вашите

Е какъв е проблемът? Цената ти е била уникална сама по себе си, но не и най-ниска. Нали налице трябва да са едновременно и двете условия - и да е уникална, и най-ниска. Т.е. най-ниската уникална цена е била 530 ст. И не, нямам нищо общо с предаването.

# 739
E, какво странно има, пуснала е смс, тогава е имало примерно едно по-ниска, а всичко до 529 е било попълнено. По такъв начин няма как да лъжат, тъй като ще ги хванат доооста зрители. Вариант за лъжене е ако най-ниската уникална е 529, те да сложат следващата най-ниска и уникална примерно 535 и да сложат свой човек, но това няма как да бъде хванато. Но не мисля, че ги дават на поставени хора, те ако разчитат на тези 1000 да си ги спестят, предаването няма да прокопса.  Laughing

# 740

Е какъв е проблемът? Цената ти е била уникална сама по себе си, но не и най-ниска. Нали налице трябва да са едновременно и двете условия - и да е уникална, и най-ниска. Т.е. най-ниската уникална цена е била 530 ст. И не, нямам нищо общо с предаването.

Е добре де, след като е уникална, но не най-ниска?! то не следва ли, че трябва да слизам под 390 ст. със следващите си смс-и. От друга страна, ако аз съм дала 218ст и ми кажат, че е хем най-ниска, хем уникална...аз радвам, а след 5 мин. някой прати смс със същата цена, какво става?  Confused

# 741
# 742

Е добре де, след като е уникална, но не най-ниска?! то не следва ли, че трябва да слизам под 390 ст. със следващите си смс-и. От друга страна, ако аз съм дала 218ст и ми кажат, че е хем най-ниска, хем уникална...аз радвам, а след 5 мин. някой прати смс със същата цена, какво става?  Confused

Ами би следвало да ти пратят смс,че предложената от теб цена вече не е уникална Peace При мен така се случи,единственият път,когато съм играла Rolling Eyes

# 743

Получаваш смс,че вече не е уникална  Peace

# 744
тук ли сте Whistling  morning kaffeetrmker_2

# 745
  • Абсурдистан
Абе защо във всичките си предавания,
Иван и Андрей показно лижат дупетата на сегашната власт.
То не бяха метани, то не бяха подмазвания, то не бяха лягания и близания пред хора от правителството.

Още малко и ще се на**пят.

# 746

Кой бе?  Mr. Green Аз си пих кафето със Сблъсък и вече позичетох (по диагонал  Crazy) почти цялата Национална стратегическа референтна рамка - тия на кой ли са дали пари да направят това нещо, дето....айде нема да се изказвам .... - продължавам да слушам, ако стане нещо интересно   Whistling

# 747

Кой бе?  Mr. Green Аз си пих кафето със Сблъсък и вече позичетох (по диагонал  Crazy) почти цялата Национална стратегическа референтна рамка - тия на кой ли са дали пари да направят това нещо, дето....айде нема да се изказвам .... - продължавам да слушам, ако стане нещо интересно   Whistling

Слава богу , че вече завърших..  Crazy Докато прочета "национална стра.....(бла бла ) лошо ми стана... припомних си  за моите изпити..  Laughing Офф  като че ли ми е скучно днеска предаването, макар че харесвам Михнева.. дано съпругите са по интерестни.

# 748
Мен ме изнервя хубавото време, а че се налага за поредна събота и неделя да вися да чета някакви обемни и протяжни неща. Заслушах се в Михнева - интересна ми беше  Wink

# 749
Михнева почти винаги ми е интересна Peace

П.С Май е време за нова тема Whistling

Общи условия

Активация на акаунт