"Станция Нова" - новият съботен блок

• 40 651
  • 772
  •   1
Отговори
# 750
Момичета, не съм чела темата досега, но ми е любопитно причината, поради която ИиА напуснаха Бтв-то??  Thinking

# 751
Момичета, не съм чела темата досега, но ми е любопитно причината, поради която ИиА напуснаха Бтв-то??  Thinking

Е как - тук са продуценти с широко ефирно време и то гледаемо  Peace Правят Вип Денс, Станция Нова - доста поле за изява имат, засега успешно според мен.

# 752
На Катето сина й е толкова клиширан  Thinking

# 753
  • На земята, която е всъщност звезда.
Доколкото знам във Вип денс са само водещи. Някъде бяха казали, че в Бтв са искали да правят вечерно шоу, но не е било възможно, защото това е запазена територия на Сл.Т. А в Нова ще правят вечерно шоу. Предполагам, че това е бил водещият мотив.

# 754
Аз уж и темата следя и предаването следя, но нещо изпуснах развръзката със Златката? Какво стана там, отказаха ли се да й търсят гадже  Rolling Eyes

# 755
каква е таз буржоазна дама бе  Shocked

# 756
Джулия Бул. Най- любопитното, което знам за нея е, че е била любима (не точно по какъв начин) на Емил Димитров и е изпял за Нея песента си 'Джулия'. Живял е у тях в Париж на младини. Тя е била женена за французин.
Бяха показвали нейни снимки на младини, изключителна красавица, но сега се е обезобразила с тоя силикон в устните....

# 757
Аз уж и темата следя и предаването следя, но нещо изпуснах развръзката със Златката? Какво стана там, отказаха ли се да й търсят гадже  Rolling Eyes

Тя се отказа Peace

# 758
Джулия Бул. Най- любопитното, което знам за нея е, че е била любима (не точно по какъв начин) на Емил Димитров и е изпял за Нея песента си 'Джулия'. Живял е у тях в Париж на младини. Тя е била женена за французин.
Бяха показвали нейни снимки на младини, изключителна красавица, но сега се е обезобразила с тоя силикон в устните....

Мерси за инфото, а дали с нещо друго е известана тази жена... Много имотна ми се вижда, чак в обкръжението си има кралски особи  Crazy Любопитно ми е..

# 759
Ето от нета, за нея
http://www.diplomatic-bg.com/c2/content/view/137/47/

Аз лично се колебая, дали да я харесвам  Thinking Кичозна ми е нещо.

# 760
И на мен ми беше много кичнозна Naughty

Сега следя за туризма, че ми е интересно, въпреки че нищо ново и интересно не казаха...

# 761
Ето от нета, за нея
http://www.diplomatic-bg.com/c2/content/view/137/47/

Аз лично се колебая, дали да я харесвам  Thinking Кичозна ми е нещо.

Пина благодаря ти, Hug честно казано ми беше доста интерестно да го прочета.. била е много красива на младини..

# 762
  • София
Не знам,кой е пластчният й хирург,но аз на негово място бих прекратила практиката си.

# 763
Не знам,кой е пластчният й хирург,но аз на негово място бих прекратила практиката си.

Но пък като гледам как ги беше наклепала с ярко червило - май си ги харесва и май са били нейно си желание  ooooh!

Тази ако още веднъж каже "облЯкли" ще падна (за София Борисова ли беше, иде реч!)

# 764
Ами, тя, може би преди едно 10 години, трябва да си ги е правила тия устни... Не знам кога, но отдавна съм я виждала с тази уста. Тогава може да не са били толкова умели хирурзите, знам ли  Thinking Или поне българските... Но щом пък е толкова 'хай' защо ще си прави в България?  Thinking
Дори историята, към която дадох линк е нечовешки захаросана. Имала съм някакъв контакт с нейни връстнички с претенции да са хай, също напуснали БГ като момичета и говорещи на българо-френски с включване на отделни думи от още 1-2 езика.., та поведението й ми се струва подобно, явно не е необичайно за някакви среди..., но пък дома й  Confused  Все съм виждала, най- вече по списания и телевизия, разбира се, но не са такъв кич.

Общи условия

Активация на акаунт