"Станция Нова" - новият съботен блок

• 40 638
  • 772
  •   1
Отговори
# 30
  • Стара Загора
Ще видим какво ще излезе. Ще го гледам.

# 31
Поредната боза на Иван и Андрей. Но, поради липса на друга уикенд-програма, най-вероятно ще се гледа.

# 32
8 часа Иван и Андрей и компания!!! Направо я отписвам Нова. Изобщо тази телевизия се превърна в пълна боза. От понеделник до петък - турски сериали, безвкусното и тотално изхабеното "На кафе", за вечеря - малко бой и секс скандали срещу пари или зрелищен сеир на разсърдени "звезди". И накрая за лека нощ малко убийства и трупове. Поне неделята да вземат да направят един качествен филмов маратон, че поне един ден в седмицата да си струва да превключвам на този канал.

# 33
Изобщо тази телевизия се превърна в пълна боза. От понеделник до петък - турски сериали, безвкусното и тотално изхабеното "На кафе", за вечеря - малко бой и секс скандали срещу пари или зрелищен сеир на разсърдени "звезди". И накрая за лека нощ малко убийства и трупове. Поне неделята да вземат да направят един качествен филмов маратон, че поне един ден в седмицата да си струва да превключвам на този канал.
Хем я мислиш за боза, хем й знаеш наизуст програмата.  Laughing За пример- не гледам БТВ и дори не знам в колко им започват новините.  Laughing Laughing Laughing
п.с. Как реши кафето, че е захабено, при положение, че от 6м. е в ефир.  Crazy

Ще го гледам в периода, когато съм си у дома, готвя, чистя и т.н. Grinning Пък и доколкото разбирам от шапката няма да се появяват ИА, а техните половинки. Люба Колезич, Диана Найденова също ще бъдат. Въпреки, че и преди съм казвала - лигльовци, нелигльовци. Добри водещи са. Примерно Камен Воденичаров като водещ не го изтрайвам 5мин.  Sick

# 34
Писнали са ми тия двамата. Sick Без тях щеше да е по-яко. Wink

Peace

# 35
Ще го видя какво е. Не харесвам Иван и Андрей, но предаванията през уикенда ги няма никакви и трябва нещо да се гледа. Дано е интересно. има някои добри идей.

# 36
  • София / Пловдив
.... доколкото разбирам от шапката няма да се появяват ИА, а техните половинки. Люба Колезич, Диана Найденова също ще бъдат. ....

Ще се появяват и двамата, но в обособени рубрики. Май в началото и в края на предаването ще са на екран, през останалото време другите ще си водят техните си модули.
А ако измислят ИиА да се появяват във всяка рубрика, тогава вече ще е прекалено  Stop

# 37
  • Варна
Ще загубят нашето семейство като зрители, ако няма нещо за децата.  Tired
Харесвах семейните филми през уикенда, който могат да се гледат и от деца и от възрастни.

# 38
Ще загубят нашето семейство като зрители, ако няма нещо за децата.  Tired
Харесвах семейните филми през уикенда, който могат да се гледат и от деца и от възрастни.
Точно това щях да пиша
Започнаха да дават хубави филмчета през уикенда,а сега няма да ги има.
Предаването ще го гледам поне в началото,за по-нататък ще видим.Малко съм предубедена-И и А нещо не са ми любимци ,но ще видим.

# 39
И аз го очаквам с нетърпение, това е точно от типа "женско" предаване, правиш си нещо и телевизорът ти говори, не изисква да седнеш и да следиш. Така на времето гледах каката с "На кафе", много ми липсваше като го спряха. Така че, радвам се, нищо не ми харесваше в събота /с изключение на "Кой е по-по-най" и Звездев, но тях ще мога да си гледам/.
А семейни филми, аз ли не съм уцелила, по коя програма дават такива?

# 40
Ще гледам в събота. По принцип ми е празен ден, ще си пусна телевизора като фон. Сблъсък изобщо не ми се гледа, интересни са ми рубриките на Дони, Люба Кулезич и съпругите. Едната я бях чела в алтернативен форум преди 1-2 години, не останах с добро впечатление. Дано ме изненада  Thinking

# 41
Семейните филми бяха приятни, но 99% от тях са били въртяни поне по 15 пъти из телевизиите. Peace

# 42
Наскоро Иван и Андрей коментираха, че отдавна в бг ефира не се появявало ново лице. Ами как да се появи, като с Ники Кънчев са окупирали всички предавания. Те като продуценти, що сами си водят предаванията, ами не изберат някое ново лице? Със сигурност има по-подходящи от тях.
Divana, Диана Найденова не е бременна, но такъв задник е отпрала....Добре че на екран не й личи.  Mr. Green

# 43
  • Варна
Отдавна чакам такова предаване, ама... пак шуро-баджанащина бе братче - съпруги, Дони, тръц. Дано да е интересно, много се надявам!
Peace И аз мисля точно така. Хем са ми поомръзнали ИиА, хем ме дразни дето събират родата, но не губя надежда за доброто бъдеще на съботната телевизия  Blush

# 44
  • Луната ни пази
Скептична заради И и А(8 часа- Мноого бе!), оптимистична заради другите рубрики. Ще погледна какво представлява между разходките с детето! А в студените дни може да му дам шанс Simple Smile Peace

Общи условия

Активация на акаунт