Фризовом при запек-чувалили сте за това

• 15 292
  • 39
  •   1
Отговори
# 15
Аз също давам фризовом по лекарско предписание против повръщане. Чесно казано малката пак си повръща, а що се отнася до запека ака само 1 път на ден и то много трудно защото акото и се сгъсти от фризовома. Като беше само на кърма акаше по 3 пъти на ден

# 16
и ние известно време бяхме на Фризовом и действаше отлично и за изхождане и за повръщане.Когато нещата се пооправиха минахме на Фризолак.

# 17
Коментирахме с една моя позната и тя ми каза, че когато бебето и има запек му дава фризовом и той действал разхлабващо, стана ми интересно, той не е ли против повръщане
Някой от вас дали има такива наблюдения
И една моя приятелка мина на фризовом, защото малката беше все запечена

# 18
Синът ми е на фризовом от раждането си ,защото много повръщаше и имаше запек, смея да кажа че и колики е нямал пак заради фризовома.

# 19
Да,чувала съм.То на самата кутия пише,че това мляко е против твърдо изхождане и колики. PeaceС ФРИЗОВОМ-а направо се преродих! HugПреди да започна да давам от това млЯко на Катерина,бях сменила поне 3 марки.Със това мляко спря да повръща,запека изчезна и коликите чувствително намаляха.

# 20
  • BG
Да давала съм Фризовом и има страхотен ефект.

# 21
Тъй като дъщеря ми повръщаше много,педиатърката ми каза да пие Фризовом.наистина повръщането намаля,но запека продължи.Бебето не акаше от 3 до 5 дена.Давах и го около месец и нещо и изведнъж го намрази и отказваше да го пие.Явно помага,но не и при нас.

# 22
Давала съм на бебчо за разхлабване, по съвет на педито.

# 23
Давала съм на бебчо за разхлабване, по съвет на педито.
И аз и аз.Действаше много добре,даже спря и да повръща.

# 24
Знам че има добър ефект.

# 25
Когато има проблеми с изхождането,обикновено трябва да се премине на мляко съдържащо ПРОБИОТИК.На нашия пазар това са LAKTANA и HIPP.Но ако детето се чуства добре от ФРИЗОВОМА-тогава няма смисъл от смяня на АМ.

# 26
Ние също го взехме зарди повръщането,но ни действаше също и рахлабително Peace

# 27
  • София
На нас не подейства. Може би защото пробвах само една кутия?!

# 28
сега давам нан сензитив.той също е против запек,а и пък малката го харесва,за разлика от фризовома

# 29
Аз съм давала Фризовом, смесен с Фризолак.

Общи условия

Активация на акаунт