Хайде мами от Бургас, да помогнем и през 2010 Година - 21

• 32 362
  • 740
  •   1
Отговори
# 195
ще прави ли някой играчки от крушки?
сега на Мастрехаус има 10бр. крушки=1.90лв., или 0.19ст. за крушка.
ако ходи някой, бих поръчала, макар че ще се опитам днес следобяда да стигна.
а свещници от дискове, ще твори ли някой?
към тия неща съм се ориентирала.

# 196
  • Бургас
Анe офиса ми е в Славейков в промишлена зона, т. е близо до Мастер хаус. Ако искаш ще ти взема от тези крушки- само кажи колко и как да ти ги дам  Laughing

# 197
Тини, мерси, но съм объркала.
В Баухаус са крушките.
Ходих вече купих 3 пакета х 10 бр.
Наистина са по 0.19 ст.

# 198
  • По света и У нас
mimoza^^ - какво още се чудиш, действай направо с шалчетата  Peace .... Ако можеш да ги спретнеш комплект с шапка най-добре  Peace .... Може би едноцветни  newsm78 .... и то може би в цветове преобладаващи за момичета  Mr. Green .... напоследък те най-малко се срещат на пазара  Thinking

От школата по стъклопис, от която ни помагат през последните 2 базара, вече са изрисували 10тината вазички и съдинки, които им бяхме закупили  Grinning .... Имат готовност да творят още  Peace .... Някой има ли възможност да се включи откъм парички или поне за част от сумата  Praynig, тъй като точно в момента няма да имам такава възможност  Rolling Eyes .... Към момента им трябва всъщност само стъкларията  Peace, те разполагат с материали за рисуване  Peace

Ане - свещници от дискове в склада имаше не малко  newsm78 .... по-скоро ако имаш възможност и сили .... може би биха били по-вървежни /ако си се спряла на декупажа/, от високите чаени чаши  Peace .... хрумна ми още нещо, но по-добре утре да ти звънна  Peace

# 199

От школата по стъклопис, от която ни помагат през последните 2 базара, вече са изрисували 10тината вазички и съдинки, които им бяхме закупили  Grinning .... Имат готовност да творят още  Peace .... Някой има ли възможност да се включи откъм парички или поне за част от сумата  Praynig, тъй като точно в момента няма да имам такава възможност  Rolling Eyes .... Към момента им трябва всъщност само стъкларията  Peace, те разполагат с материали за рисуване  Peace

Люси,кажи какви  парични средства са необходими и да се уговорим да ти ги  bowuuдам

# 200
  • По света и У нас
Утре се надявам да опра най-сетне до складовете  ooooh! и ще погледна за какво става на въпрос за стъкларията  като цени Peace
Може би някъде около 20-30 лева  Thinking, не би трябвало да излезе по-скъпо  Thinking ..... миналият месец взехме 10 стъкларии /но определено големички  Peace/ и благодарение на намалението в Лалето  Peace, общо излязоха по-малко от 40 лв.  Simple Smile, което беше определено добре сравнявайки цените в тези на складовете по онова време  Peace

# 201
Люси,аз също ще дам пари-като една от тези с ръце в г....за Blush Embarassed-днес съм на фризъор от 11  на батак-близо до вас и освен да се 4уем да ти ги дам Hug
кога ще направим среща да видим какво -що???
аз евентуално ще се вклю4а с коледни чорапи,но 4акам помощницата ми да потвърди,4е сама едва ли ще се справя ooooh!
п.с Петя-тотална излагация от мен Crazy Praynig

# 202
Божкеее, БауХАУС съм писала  Mr. Green
Баумакс, бре, че съм смешка.
Люси, ок,
няма да правя свещници.
чашите щом вървят, добре,
макар, че аз само дърво съм правила,
Мадлен, Тини,Гогуна ще помогнат:).
само откъде да взема?
най-евтините бяха в Корект на Пиргосплод, май?
да се срещнем в петък, а?
да разменим материали, аз може да се възползвам от салфетки с коледни мотиви за да не купувам.

# 203
  • Бургас
lucyl30, не  ми е проблем днес да погледна в складоете на Пиргос плод. Работя наблизо. Само ми кажи за какво да гледам. В новия магазаин Бомо ( newsm78 май така се казваше)  - до Практикер дето е, имаше сравнително ефтини чаши за вода  и от тези за уиски около 60 ст едната. Ако искате и там ще проверя.
Анe мога да погледна и за чаени чаши ако искаш
Днес ми е по свободно, утре и в петък ще ми е малко гърчаво  Sick, така че давайте днес, ако трябва да гледам за нещо.
Хубав и усмихнат ден на всички
  bouquet

# 204
  • По света и У нас
МЕРЕЛИН - ок за паричките  Peace Ако не опреш до сврачето, поне на мен ми прехвърли спрейовете .... да ги отнеса .... се път имам към нейния район  Mr. Green

Ане - ти поне добре, че си забеляза грешката   Wink, аз чета, дори и пиша и въобще не отреагирах  Mr. Green

Днес ако не ми мине котка път се пускам към склада на Коректа в Пиргосплод  Peace ... крайно време е да понакупя някои неща  Grinning
tini7 - ако имаш възможност да хвърлиш едно оченце на Мобо / Mr. Green/ - до Практикера и споделиш има ли интересна стъклария .... търся чаши, чинии, купички и вазички /особено последните обикновено са много скъпи  Crazy/ на приемливи цени от прозрачно стъкло, търся такива по-скоро подходящи за рисуване върху стъкло  Peace

И на последно място, но не и по важност .... ако повечето от вас ви устройва  Peace
УТРЕ ВЕЧЕР след 18 - 18:30 ч. на ТРЕНТО /или ДЖЪРСИ  newsm78 ако предпочитате да сменим  Whistling/ за обмяна на идеи и др.

# 205
Аз няма да мога да дойда-а  и нищо не съм направила покрай болестите и ваканцията. Embarassed

# 206
Люси,на Мобо има стаклария,но обърнах внимание само на водните чаши (59 ст).Изчистени,прави,високи.

# 207
  • По света и У нас
попи - тогава до следващата среща  Wink Бързо да се оправяте  Hug

Велветке -   bouquet за инфото, но ми трябва и още  Mr. Green

# 208
  • Бургас
Отчет докато не съм забравила:
Мобо
Както е казала  Velvet_s - водни чаши 59 ст, чаши за уиски - такива http://picasaweb.google.bg/Radost6603/2009#5400154002873554610 (без картинки  Mr. Green)- 59 ст.
Ваза - пише 30 см -- разбирайте цилиндър с диаметър около 8-9 см, които в края се рзаширява като фуия - 8,90 - изглежда голяма. Според мен  друго не става за рисуване

Имах работа и в Метро, така че инфо и от там:
 Метро
има подобни чаши (за вода и уиски) и за около 47 ст. - малко по малки са
вазички - квадратна - висока 18 см - 4,79 лв; цилиндър -висока 26 см -    5,39 лв. Мисля че има достатъчно място за рисуване
Мензура 0,5 литра (за вино) - 2,79 лв
канички 0, 250 л. 1,79 (малко е малка - но е сладурска  Laughing)
Има и готини декантери но са между 10-15 лв.
Толкова за сега от мен Mr. Green
Дано да съм била полезна

# 209
  • Бургас
След ден и половина изолация, т.е. липса на компютър пак съм на линия  Mr. Green Mr. Green
Люси и аз мога с някой лев да помогна въпреки и че и на мен този месец ми е  Close Close- каско, гражданска и т.н. екстри, ама нищо Hug,
Някой кандидат да отидем до Защитеното с малко хранителни продукти?
Аз още мързелувам и събираам материал, за момента чаши за мляко и едни много сладки порцеланови чаши-купи с дръжка от Мобото, продължавам да искам да си купя прозрачни чинии и трябва да се стегна и да потърся.
имам малко топки от мин. година а и Алабала ми е купила и от Варна някакви малки прозрачни изобщо накрая май няма да спя  Crazy, ама пък взема да отслабна от безсъние пък, знае ли човек Rolling Eyes
Госпожа Екскурзия къде се затри? То остана ли още къде да ходи?

Общи условия

Активация на акаунт