Хайде мами от Бургас, да помогнем и през 2010 Година - 21

• 32 374
  • 740
  •   1
Отговори
# 210
  • DE
lucyl30, за съжаление шапки не мога. Дотам още не съм стигнала.
Но ще измайсторя шалчета. Тия дни ще ида да взема прежда. Моля само да ми дадете крайна дата за предаване.

# 211
А някой дали не  може да плете чорапи? Биха били интересни коледни плетрени чорапчета.

И аз искам срещичка, че доста материали насъбрах. Купих 6 пакета от по 6 прозрачни играчки на цена 0.99лв ( излиза 16-17 ст на бройка) , с  размер на по-малки крушки.  Посетих и Миражчето и взех около 20-тина салфетки, като гледах да са с по-малки мотиви, 2 пак. брокат - бял и сребърен. Освен това в мен има главички за ангелчета и пликчета за ангелчетата. А се каня да шия коледни чорапчета (кога ли  Rolling Eyes) и да направя играчки от мъниста.

# 212
  • По света и У нас
tini7 -   bouquet за инфото. Вазите определено са скъпички, както винаги впрочем  Crazy .... ще трябва да отида на място и да преценя  Thinking, но определено през склада на Пиргосплод 1во и оттам през другите  Peace

madlena - аз съм кандидат за Защитеното  Peace, но за следващата седмица, стига разбира се да те устройва  newsm78 .... тази покрай работа, други задачки и дребния, който все още не е на ДГ и го е обхванала бесотията  Twisted Evil
Кажи каква големина прозрачни чинии ти трябват и колко броя, в случай че най-накрая опра до склада на Корект  ooooh!, бих могла да ти взема, да ти спестя едно разкарване  Peace
Госпожата вчера се вясна във форума, но сигурно повечко ще се отчета на някоя от следващите ни срещи  Mr. Green

mimoza^^ - За шапките - ОК  Peace, а ленти за глава може ли да направиш  newsm78 - те нали са нещо подобно на тънко шалче  newsm78 ..... ако се справяш, ето идея комплект /лента за глава + шал/ - за цветовете ти преценяваш  Peace .... ако ти стигне времето, направи както детски  Peace, така и за по-големки  Wink
тъй като базара е на 19ти и 20ти, ако успееш до 16ти напр.  Thinking .... не че ако ги донесеш на базара ще ги върнем  Mr. Green

alabalaxx - чак плетен не знам  newsm78, по-скоро като част - декорация на вече ушит чорап  newsm78

ЗА ЧЕТВЪРТЪК /19ти/ 18-18:30 ч. в ТРЕНТО, ОСТАВА ЛИ СРЕЩАТА  newsm78 ...... ако сте навити и времето за организация ви се струва малко, тогава до го отложим за началото на следващата седмица  Peace, напр. в ПОНЕДЕЛНИК - по същото време 18 - 18:30 ч. в ТРЕНТО  newsm78

# 213
Привет и от мен момичета!!! newsm47Благополучно се завърнах днес и горе-долу успях да ви изчета! PeaceТа да дам и аз малко инфо и отчет!

1.Позволих си да направя коледно албумче и да кача част от направените от мен неща там! BlushЧакам коментари и критики, а утре ще снимам и останалите чудесии!Впрочем само да добява, че хартиените топки не са ми зор, обаче ако някой ме снабди с Коледен картон или нещо от сорта ще направя още! ThinkingЕто ги и тях-под всяка има кратко описание за ориентир!!! Peace

http://burgaski.snimka.bg/holidays/koleden-blagotvoritelen-bazar … g.437426.16013506

2.Да благодаря още веднъж на Антомчето  kissза изпратените ни салфетки, заделих си 2-3, а другите ще ги нося на срещичката, за да се оползотворят и те както трябва! Peace

3.Изнамерих и няколко бутилчици от 250мл безалкохолно (стъклени) и смятам да ги декупажирам, но да ги направя като Коледни вазички, по точно със зимни мотиви! Heart EyesКак ви се струва като идея? Thinking

4.Имам направени още следните единични бройки, за да може да обсъдим първо и след това да пускам на конвейра-топка-играчка за елха от канап с много брокат отгоре;глинени фигурки пак играчки за елха (смятам, че са добра идея, защото дори и да се счупят няма да наранят никое дете) Peace;2бр. шишарки пак играчки за елха ( в този ред на мисли се надявам да ме снабдите с още, той си знае кой ми обеща) Heart Eyes;снежинки и звездички-играчки за елха от цветните дървени пръчици;табелки със зимни мотиви от големите дървени шпатули (закупени благодарение на Красето  bouquet) и още няколко дребни неща, за които не съм решила какво да ги правя!!!Върти ми се в главата и от тези пролетните градинки, които бях правила само че сега в зимен вариант (евентуално с Дядо Коледа и елхичка до него и т.н.), продадоха се бързо на Великденския и  затова се чудя!!!Само да питам ако някой има от тези най-ситните обикновени балони- да ми донесе за топките от канап, че с големите балони става доста трудно!

5.Ще се постарая за срещата да съм на линия(за мен не е от значение кога ще е) , че то като се замисля аз кога ли съм пропускала!Ще прослушам и Sna дали иска да присъства!

Ами за сега друго не се сещам, лека нощ от мен работливи джуджета и до утре!!!  bouquet Hug Hug Hug

# 214
Гинче, много си плодовита.
поздравления за усърдието.
аз боксувам.
предложих да се срещнем в петък,
но тази вечер излизах, та понеделник ще ми е по-удобно,
да се извиня.
да кажа, че ходя с колата, та Попи и другите от Славейков,
мога да ви карам и връщам.
най-вероятно ще идвам със Стефан.

# 215
 Embarassed тук съм

# 216
  • Бургас
Аз днес не мога имам семейно мероприятие Crazy но в понеделник съм ок
Люси чинии можеби около 5 а ако са различни размери може и малко повече и аз не знам, мн. съм смотана

# 217
и аз за днес няма да мога  ....

връщам се да наваксам с инфото...

# 218
  • По света и У нас
gogun4e - страхотно напредваш  Hug

Ками* - добре се завърнала  Hug Липстваше ни  Heart Eyes

мадлен - за чиниите ще ти измисля нещо  Mr. Green, колкото толкова  Wink

Като гледам, повечкото от вас няма да успеят за тази вечер  Rolling Eyes,

СРЕЩАТА ТОГАВА ОСТАВА ЗА ПОНЕДЕЛНИК /23.11./ ОТ 18 - 18:30 ч. нататък на Пицария ТРЕНТО
  Peace /който не му е ясно къде е, да  Whistling Whistling овреме  Mr. Green/
ей сега набързо ще уведомя чрез смс форумско отсъстващите за мероприятието  Mr. Green

# 219
 PartyЕха в любимото ми заведение- и аз ще мога да дойда. В понеделник ми е удобно.

# 220
  • Бургас
Да покажа и новото попълнение за Коледния базар  Simple Smile
http://picasaweb.google.com/Radost6603/2009#5405946098337323554
Другите ще покажа утре, че още лепнат Mr. Green
направих ги за проба, но ако ви харесват ще направя още

# 221
  • По света и У нас
tini7 - на мен ми харесват  Peace ........ но аз съм малко моноцветна  Mr. Green, така че ако имаш възможност да направиш и няколко едноцветни - ще е супер  Peace С удоволствие бих си купила  Peace

# 222
  • Бургас
Здравейте момичета!
И аз подесета от Люси се захванах да правя нещичко, а днес влизам да видя вие на каква вълна сте и   Shocked- всички правим ангели  Laughing.
Понеже миналата година казахте, че бързо са се продали и тази година съм започнала и почти довършила доста. Я пуснете снимки на някой довършен, за да пробвам да ги направя различни, че да има разнообразие.
Започнах и едни снежинки от студен порцелан - ще станат като играчки за елха.
Мисля да наблегна на такива дреболийки - повече за по-малко пари та да има оборот.
Като ми дойде друга идея и най-вече като довърша нещо - ще покажа

# 223
  • Бургас
Това са моите. От първите два вида са по около 25, а със сребърни косички са само 2 (ако няма нужда от повече да спирам да правя  Rolling Eyes)

# 224
  • Бургас
Момичета гледам ,че си говорите за шапки и шалове .Имам  прежда  останала от един "плетачески период " и ще опитам да направя  шапки и шалове .Не знам колко ще мога да направя ,че съм позагубила тренинг ,но като стане ще ви покажа . Peace

Общи условия

Активация на акаунт