Хайде мами от Бургас, да помогнем и през 2010 Година - 21

• 32 350
  • 740
  •   1
Отговори
# 660
  • тъгата в мен
MADLEN Hugне се кахъри скъпа-ти сега като ставаш на 25 ако се шашкаш-какво ще е като ставаш на 40 Mr. Green Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

ами...ще изкукурука като мен Joy Гледай ме мен и се сещай  ooooh!
Миналата година ми хареса в Трията....
п.п.
Има ли последно решение за два базара?

# 661
  • Бургас
MADLEN Hugне се кахъри скъпа-ти сега като ставаш на 25 ако се шашкаш-какво ще е като ставаш на 40 Mr. Green Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

ами...ще изкукурука като мен Joy Гледай ме мен и се сещай  ooooh!
Миналата година ми хареса в Трията....
п.п.
Има ли последно решение за два базара?

Whistling Whistling Whistling
два базара- да Peace

# 662
Що така и аз съм забелязала , че около РД и аз изпадам в дупка -  и на 20 и на 30, и на 40 сигурно пак  ooooh! . Нормално.  Wink Мадлен , ще ти мине  Peace
А иначе и женските отрочета, па макар и все още неродени , и те май много тормозят майките си . И мен много ме тресяха хормоните  с Деница  Thinking
Аз съм ЗА за РД-то - и за 6.02 и за 13.02 - където и както решите  Peace

# 663
Значи остава да празнуване РД-то на 06.02., от 19.00ч. в Трия
поне аз така улавям нещата
/някой ще има ли възможност да запази места, аз няма да успея/
И в такъв случай срещите преди това отпадат Simple Smile

Много се радвам, че базарите ще са два  Peace

За Мартенския вече съм я започнала подготовката си аз и междувремено се сетих:
1. Моля да внимавате с дължината на гривните. Те трябва да влизат без напъни и в най- едрата мъжка лапа. От миналите години споделям опит, че в един момент се озоваваме без «мъжки» мартеници, че все къси идват. Една част останаха непродаваеми, завързвахме ги на децата по домовете, т.е. пак ги оползотворихме някакси повечето, но хабим опаковки   
2. Аз лично съм за закупуването на опаковки. Аз имам, и сега си купих, но може би от някой няма да ми стигнат от други ще останат....  да си разменяме предлагам и се уговаряме какви да поръчваме, а може и обща поръчка ...
3. Ако някой има желание да се включи с мартенички, но няма възможност да направи, спокойно може да закупи и на едро от магазина за мартеници детски фигурки готови. Продават ги по 10бр от вид  Детските мартеници също се оказват дефицит. Може и от общите пари ако желаете за закупим малко като за асортимент .... Така или иначе печалбата е 100%
4. Предлагам да направим общ албум по-навреме, но да е с мартеници в готов търговски вид, №, цена и евентуално размер, нещо като «каталог». Доста момичета преди базара искаха да си купят мартеници, че да изпращат по пощата, а други нямаха възможност да дойдат на самия ден и си поръчваха «по телефона» дори и след базара. Аз така или иначе съм планирала тази събота да проверя наличностите от мин.година, за да знам на къде да насоча усилията си... та може да направя снимките и да «стартираме» ....само ако сте съглани де

http://www.-spam140-/

За Великденския :
1.Да ви напомня, че съхранявам миналогодишните пролетно/великденски салфетки. На РД-то ще ги донеса – има много ...да избирате и да действате...
2.В магазина за мартеници имаше калинки, едни много сладки гъбки и цветчета, но нямах време да ги разглеждам тях. Може да погледнете – за декорация са идеални, но не запомних цена
3.Керамични фигурки ще поръчваме ли пак да рисуват децата? ако да, да е по-отрано предлагам, да не чакаме последния  момент... някой да иска да помага със заявката?

....после пак ще пиша  Mr. Green

Последна редакция: ср, 27 яну 2010, 12:56 от Ками*

# 664
  • По света и У нас
Мдааа, най-сетне и аз да се наканя да се вясна  Embarassed ...
Аз горе-долу съм в криза заедно с кризата, т.е. от миналия Великден, но по-скоро на емоционална и психическа основа, направо съм се сдухала да ме пита човек от какво  Mr. Green

gogun4e - я не се ядосвай, а бързо оздравявай  Hug да си на линия за РДто  Heart Eyes
И да не забравя   bouquet за реакцията ти към София и gudzy, както и  Praynig на ЛС новия ти тел, как иначе ще те тормозя, за следващите срещи  Mr. Green

Последно Базарите определено са 2:

- Първомартенски /28.02. и 01.03./ - тук единият ден се пада работен и трябва да видим как ще сколасаме откъм продавачи  Thinking
- Великденски /27 и 28.03./ - уикенда преди Великден
За място сме се насочили и за двата базара на Тройката пред Трията  Peace, да видим дали и Общината ще е на това мнение  Thinking

Преди малко се чух с Искра и Бата:

- Искра ще се включат и за 2та базара  Peace За Първомартенския предимно с гривнички и мартенички за закичане, за Великденския с яйца на клечка. В тази връзка ще гледам да им подсигуря малко материали  Peace, които ще им изпратя следващата седмица или те ще минат да ги вземат междувременно  Peace
- Бата, по всяка вероятност ще се включат поне в единия от базарите, а може и в двата, но повече информация, както и идеи какво ще творят и необходими материали, ще могат да ми кажат в началото на следващата седмица  Peace
Събщих на 2та Дома, на какви парички могат да разчитат от Коледния базар .... и двата ми отговориха, че биха предпочели да ги използват за лагер/почивка или екскурзия на децата, но в по-приятно и топло време  Peace

За базарите, пиша се творец за първомартенския, да видя какви ще ги натворя  Whistling
Открих си и 3-4 пакета с Великденски салфетки  Mr. Green, но до колко ще са подходящи за декупаж не знам  newsm78

За плакатите, ще помоля Ася, ако може да помогне отново  Praynig, но окончателната информация за тях няма да стане ясна,докато не получим официално потвърждение от Общината  Peace

Ками* - ПУ ще могат ли да се включат/помогнат за Първомартенския  Thinking За Великденския - може би отново керамични фигурки  newsm78, ако ти трябва помощ за избора/поръчката съм на линия  Peace

А за празнуването на РДто, тъй като съм за  smile3538 заради тоталното забравяне и пускане на своевременна Анкета,
все пак ще пусна една да се преброим поне ..... датите ще ги пусна и 2те - 6ти и 13ти, на който му са удобни/възможни и двете и 2те да отбележи .... въпреки че сега се присетих, че 13ти е преди 14ти и дали няма да бъде по-пълно покрай Св.Валентин  newsm78
А за заведение освен Трията, ако се изкушите да смените бих искала да предложа Новият Океан /отново в центъра/, на ул.Мара Гидик срещу магазина на Ботичели  Whistling

# 665
Здравейте, незнам дали приемате мнения от странични лица, но се сещам и аз за някой неща, които реших да споделя тука.
    1.Забалязала съм, че почти никъде няма от тези големите мартеници -топки по сергиите. Тези, които се закачат за стената.Миналата година търсих такива и само туктаме имаше. По 1 2 по сергиите само. Те много много май не вървят но пък са много оригинални за офиси например.
    Май само за това се сещам за сега!

# 666
Имамама , добре дошла  Hug разбира се че приемаме всякакви предложения, мнения, та дори и критики ...
Даже са добре дошли   bouquet хубаво е когато и "страничните лица" са съпричастни и стават обективно мнение  Peace
Аз лично приемам всякакви упреци  Wink те са полезни за подобряване на ситуацията и за общото благо
Миналата година наистина имахме само 2 вида по-големи "офисни мартеници", но топки нямахме.... аз си купих и подкова за входната врата, изпратена ни от Сф

# 667
Аз правих топки- я дайте повече информация за тези офисни топки.

# 668
Аз правих топки- я дайте повече информация за тези офисни топки.
ами аз мисля че за ония помпони големи става въпрос  Wink
иначе ти от твойте пак да направиш  Peace

# 669
Да да от тези големи помпони, рошави едни такива изглеждат. С прежда от Булана, една такава меха и лъскава1 Едни такива, меки на пипане.

# 670
На линия съм за плакатите, когато се утони времето и мястото за базара ще започна да ги изработвам.

# 671
  • По света и У нас
АсяHeart Eyes

За РДто може да ни навестят чак и от Ямбол  Wink Hug /не можах да устоя на изкушението  Mr. Green/

За детските мартенички, особено тези, които ще се купуват, тези от вас около които има по-големи дечица, моля ви поразпитайте ги кои герои и филмчета към момента ги вълнуват, това ще ни даде някаква насока какви предимно да се купят  Peace

# 672
За РДто може да ни навестят чак и от Ямбол  Wink Hug /не можах да устоя на изкушението  Mr. Green/

?

# 673
  • 221B Baker Street
здравейте,момичета  bouquet хубаво е,че темата живна малко  Peace
радвам се,че базарите ще са два - така и за творците ще се намери за всекиго по нещо,а и повече парички ще се съберат  Peace
за мое съжаление аз не мога изработвам мартеници  Embarassed в началото на годината бях започнала да майсторя бродирани картички за св.Валентин,но разбрах,че няма да има такъв базар  smile3538  сега ще се опитам да ги преправя на Първомартенски картички и мисля,че ще се получи.Ще ги донеса,пък дано някой да си хареса и да се продадат.И за Великден съм намислила някои неща,и ако не ми мине котка път,и тях ще направя.По нататък ако имам възможност,ще кача снимки.  bouquet Много се радвам,че ви има   bouquet

# 674
  • По света и У нас
anubhis - и ние се радваме, че си на линия да помогнеш  Hug
Заповядай и на тържеството ако имаш възможност, така ще можем и да се запознаем  Hug

Ане - за orkud става на ?  Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт