Перник-20

• 62 189
  • 756
  •   1
Отговори
# 75
Ехо, помните ли ме Mr. Green
Катя и аз купих Пентаксим и нямаше никакви проблеми Peace След като я биха доки каза да му дам панадол, който така му хареса, че се облизваше 5 мин след това и искаше още Crazy И нашто момче е 59см и  е 5.700кг и казаха, че бил дебел Crazy и имал рахит Crazy Това ми го казаа в Пирогов в кърмаческото отделение. Наложи се да лежим една нощ там за да муправят изследване на стомаха с ехограф, защото имаше съмнения за пилорна стеноза /незнам дали точно така беше диагнозата де, ама става въпрос за стеснение на пилора/ заради повръщането. Оказа се че нищо му няма, а съм го прехранвала. Ама той като е лаком Crazy Вече му давам по-малко и го лъжа 15 мин след това, че се е наял ама понамали връщането. Само как ми се караха там...добре ме овикаха, а аз гледах какво пише на кутията на храната и от там се ръководех за дозата Mr. Green
От известно време много лиги му текат и си бута ръцете в устата, а е още прекалено малък за зъби ама знам ли...
Днес му правихме изследване на калция и фосфора и са си му наред, няма рахит детето.
Ходих в новия магазин Плюс ама е пълна скръб според мен, няма никакво разнообразие на стоки.

# 76
Току-що и аз се връщам от Плюс.Много съм разочарована. Не ми хареса ама грам. Naughty Дори в Т-маркет ми харесва повече от там Sick

# 77
na Krisko mamata  ходя на маникюр при Цвети на пазара и при Вики при Белисимата.Доволна съм.
А на алерголог водихте ли го малкия??
Само в Плюса има от любимите ми плодови млека,дето само в чужбината съм ги яла и затова честичко ходя,но иначе не ми допадна със зареждането.Иначе от 25 ще отворят и Билата в квартала.
^Милена^   и аз от кутията се ръководех за дозата и сме нямали проблем.
Bibita казаха ми че и в двете градини ще има яслени групи ,но чакат пари за ремонт и наи вероятно от януари ще я пускат.
alissa nik да не го боли милато та затова да плаче.На племенницата (2г.)и се появи хемороидче,и нея я болеше много като акаше.Дано бързо да се оправи,и от захранването с плодове да се регулира.
Аз също пих Матерната и качих 30 кг.,а дали е от това незнам.

# 78
  • Перник
Боби, я къжи къде ще тази Била. Из чух, че ще отварят, но не разбрах къде ще е. Оооо, там има от онези колички за пазаруване, дето отпред са като кола, за малките. Сигурно всеки ден ще ходим, може и само за хляб да е Laughing

# 79
здравейте и от мен забравихме да пишем само ви  четем!!!
и ние много се лигавим но нямаме никакви признаци за зъбки,ще чакаме с нетърпение.
Мами я кажете мога ли вече да го слагам в проходилка!Иначе с това лошо време се затваряме на топло е излизаме за по 30 мин да свикваме но идва зима newsm30

# 80
Наде при пазара ще е ,там до сфетофарите.Нали има сега там склад на едро за строителни материали та до него.
А количките и на нас са ни любими. Peace
ani4ka_6  аз я сложих Галя на проходилка на 6 мес .и половина вече към 7 мес.
А в Плюса ми казаха че имало пилета по 2 лв,(кг.). за днес.

# 81
  • Перник
Аууу, супер, много ни е близо новата Била Grinning

А за Плюс и аз видях в брошурата, че има пилета по 2 лв., ама в магазина не ги видях. То и много не съм ги търсила, де.

# 82
na Krisko mamata  ходя на маникюр при Цвети на пазара и при Вики при Белисимата.Доволна съм.

къде е тази Цвети?
не сме го водили на алерголог - педито ме изненада с тази диагноза в петък. той каточе ли понамали кашлицата,но пък аз и мъжо се тръшнахме и сега кашляме като магарета... Sick дайте някой лек за магарета  Peace

# 83

къде е тази Цвети?
не сме го водили на алерголог - педито ме изненада с тази диагноза в петък. той каточе ли понамали кашлицата,но пък аз и мъжо се тръшнахме и сега кашляме като магарета... Sick дайте някой лек за магарета  Peace
Срещу Жълтото пате се намира има и фризиорка при нея.
АЦЦ 200 помага много за кашлица.
Сварете си орехи и водичката като изстине с малко мед и я пиите.
Разстривка на гърдите.
Някакъв  сироп.

# 84

къде е тази Цвети?
Срещу Жълтото пате се намира има и фризиорка при нея.
АЦЦ 200 помага много за кашлица.
Сварете си орехи и водичката като изстине с малко мед и я пиите.
Разстривка на гърдите.
Някакъв  сироп.
Лиске, жива и здрава да си.  bouquet
И орехи пием с мед и дюли варя и в момента и на гърдите съм си сложила вестник с мас и сироп пия - ама ТЦ - ефект никакъв!

# 85
  • от Луната
За кашлицата боров мед помага

# 86
За кашлицата боров мед помага
Знам,но нямам.
Току-що изпих един Либексин и май се чувствам по-добре Praynig

# 87
  • Перник
Mилена, мислех си за вас тия дни  Hug
На Криско маматаHug бързо да се оправяте всички.
Лиске, както винаги с полезна информация - аз бях чувала нещо за БИЛА в кварталО, но мислех, че е само слух, пък то наближило да я отварят.
За Плюс казах ли ви, че е мизерия?  Mr. Green

При нас - нищо ново - добре сме, само дето в гадното време излизахме навън за по малко  Sad

# 88
Светле кажи тая седмица кога ще ви е удобно да доидем с галя и по кое време.Може и на ЛС.

# 89
  • Перник
Току-що майка ми докладва, че са имали среща с "бебе Калин". Калоян естествено много се е зарадвал  Grinning А Ир ни изостави напоследък  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт