Лятото ще свърши вече - ще пълзи ли ФЕВРУАРСКОТО човече?

• 23 145
  • 728
  •   1
Отговори
# 105
Десика,честит рожден ден! Да си много обичана и глезена от двамата мъже у дома!  Hug

Дарима,на много хубаво място сте отишли! Страхотни сте! За теб,Ника и леля й знаехме,но не предполагах,че и мъжа ти е като взет от каталог на Келвин Клайн ... Wink

Миме,ама много си подредена,значи... Joy А и какво се оплакваше преди от подредбата в гардероба!Всичко е като по конец,барабар с бебешора!

# 106
  • София
За теб,Ника и леля й знаехме,но не предполагах,че и мъжа ти е като взет от каталог на Келвин Клайн ... Wink

smile3521 newsm09

ДЕСИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Последна редакция: пн, 21 сеп 2009, 18:08 от autumnsphere

# 107
ТОЛО това е едната частна гардероба на детето,който аз почти завзех Embarassed в моя е хаос,но би ме било срам да го снимам и да ви го покажа Embarassed
А семейство Даримови просто за някоя реклама и тримата заедно Grinning
Голяма скука настана,представям си как се е почуствала деси06 като е била сама в темата.И деската нещо не влиза да ни почерпи Rolling Eyes

# 108
Атмосферче,как е Йойо?Пооправи ли се вече?

# 109
Здравейте пак от нас   bouquet

Ние ходихме на лекар и той каза , че и е малко зачервено гърлото , но каза ,че по-скоро е защото е поплакала повече , а гърдите и са чисти  Grinning Аз подозирам , че и расте горно зъбче , защото много си хапе ръчичката и търка около нослето. Доктора каза , да и давам панадолче 3 пъти на ден за да и облекчава болките от зъбчето ама забравих да питам колко дни най-много може да се дава  newsm78

Фокси тези кубчета не са ли много солени  newsm78 Аз доклкото знам не се слага сол защото им се натоварват много бъбреците ,тъй като все още не могат да я преработват  Peace

# 110
  • София
Найемче, много мило, че питаш! Да, то беше само хрема, мина точно за 1 седмица! Като на истинско човече... Heart Eyes

Лелеее, Фокси е най-смелата майка в кулинарно отношение! Просто ме разбива! Crazy Фокси, тея кубчета са пълни с консерванти... Ето: http://www.ukfoodguide.net/e319.htm

# 111

Фокси тези кубчета не са ли много солени  newsm78 Аз доклкото знам не се слага сол защото им се натоварват много бъбреците ,тъй като все още не могат да я преработват  Peace

Те са солени,ама аз не се изразих правилно..Слагам малко по-малко от половината кубче за 2 пюрета... Иначе за солта и аз се бях замислила,ама пък съвсем без сол е доста гадно.Пък и в купешките пюрета съм сигурна /поне в тези на Ганчев/,че има макар и малко кол-во сол...Ама казвайте и вие,да не взема да направя някоя беля с тия бульони newsm78

Доре,за бой съм явно... Повече няма така да правя Пък и хубавото е,че им слагам бульони отскоро..не че това е оправдание...

# 112
Абе Фокси отде ги намираш тези емотиконки  ???

Сори за спама ама много ми аресаха  Grinning

# 113
Абе Фокси отде ги намираш тези емотиконки  ???

Сори за спама ама много ми аресаха  Grinning

Какъв спам бе момиче...Имаме 50 страници на разположение

Влез тук и инсталирай Peace

# 114
Десика, честит рожден ден! Да си здрава и много обичана мама и съпруга.

Теди, дано Ева да оздравява бързо.

Ние следобед се завърнахме от Сливен и съм уморена, нещо не ми е ден.

# 115
  • в сърцето на един мъж...
Фоксуно, остави солта и маслото за по-нататък. Ако искаш мазнина да им слагаш - вземи им зехтин. Иначе гадно е, ама чак към годинката и нагоре се добавя сол Wink
Ей, Теди, няма оправия Sad Дано Евичка бързо си стъпи на крачета и да не вдига повече температура. По принцип около 3 дни е нормално, за повече трябва пак дасе консултираш дали да даваш.

# 116
 Фокси
Обаче това май е само за експлоръра пък аз ползвам мозилата Ще потърся дали има и за мозилата такива

Последна редакция: пн, 21 сеп 2009, 19:55 от wondertedy7

# 117
Благодаря за пожеланията Hug

Десика, ЧРД
Бъди винаги усмихната  bouquet

От вчера и ние имаме проходилка, бяхме я спазарили от Продавалника първо я ползва братовчедката Неви, но на нея вече й омръзна и сега сме ние, само че ще почака още месец.
Дарима, пускай по-често снимки да се наслаждаваме Heart Eyes

Диде, много ти прилича новата фризура  bouquet

# 118
Гея и аз се надявам утре вече да няма проблем , че се измъчи горкото  Confused То не беше повръщане, не беше разстройство , сега пък Т , аман вече !!!  #Cussing out
Вие добре ли сте вече ?

Ех , че ме е яд за тия емотиконки  Confused аз много си падам по такива простотийки  Blush Компа ми е пълен с разни такива глупости  Mr. Green

# 119
Ех , че ме е яд за тия емотиконки  Confused аз много си падам по такива простотийки  Blush Компа ми е пълен с разни такива глупости  Mr. Green

Той затова ти забива понякога..
Пробвай това: http://www.postsmile.com/download/,ама незнам дали става за Мозилата и въобще дали е подобно на моето..

Общи условия

Активация на акаунт