Лятото ще свърши вече - ще пълзи ли ФЕВРУАРСКОТО човече?

• 23 156
  • 728
  •   1
Отговори
# 120
Хич не е понякога ами направо си е постоянно  Simple Smile Той горкия плаче отдавна за преинсталация  Crazy ама глупавата му собственичка като е некадърна  Blush Чакам да дойде Павката , че да ползвам харда да си пренеса всичко там  Whistling

# 121
  • София
Леле, някакво смайли ми пищи! Shocked Shocked Shocked

Аз съм с Мозила и се вижда, Теди! Simple Smile

# 122
Ох, най-после и аз да намеря малко време да седна на ком., от ходене на гости и чистене, не съм влизала от цяла вечност, но ще си наваксам.
Деси-ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ДА СИ ЖИВА, ЗДРАВА, МНОГО ЩАСТЛИВА И ОБИЧАНА.
Всички болни бебенца да се оправят бързо.
Да ви се похваля, сестра ми днес си е получила зелената карта и в близкия месец, трябва да си дойде( не сме я виждали 4 години).
Лека нощ, ще се опитам да прочета изпуснатото.

# 123
  • Стара Загора
Хайде и от мен добър вечер
Аааааааааааа Фокси ,и аз си ги инсталирах
Много са готини  Hug
Деси,честит рожден ден,много здраве,любов и щастие ти желая  newsm51

# 124
# 125
Хайде и аз да се разпиша и да пожелая ЛЕКА НОЩ на всички   sleepuu

Виждам че си говорите за помагачи в домакинството - Гоги много добре сортира прането  Joy

И още една снимка, прясна прясна, от събота е:

Лека и мека от нас  Hug

# 126
Включвам се само да покажа обещаните снимки с проходилката!Пресни,пресни от тази вечер  Laughing

Атмосферче,радвам се,че сте ок!Значи пак започвате яслата!Да ти кажа благородно ви завиждам.И на мен ми се ще да пратя Белослава на ясла дори още от сега  Wink

Лека и мека и от нас!

Последна редакция: пн, 21 сеп 2009, 23:40 от naiema

# 127
  • София
Ох, Найемче, малко ме е страх, че така 3 от 4 седмици ще е болен и ще трябва да го спра, ама Божа работа...

# 128
  • Пловдив
Добро утро мами днес да се пробвам да сервирам закуската аз

Чак се чудя аз ли съм най-голямата касметлийка? Моята буба спи по цяла нощ без да се буди най много ако се размрънка бибата да и дам и това е. Незнам как се справяте направо ви се чудя като не можете да се наспите аз въпреки че спя по цял ден пак съм капнала и искам малко отмяна.
Лек ден от нас и без болни вече.

# 129
  • пак там
Запис, отивам да чета

# 130
Доре, взе ли изпита?

# 131
  • София
Добро утро и от нас  Hug
Няма нищо ново на хоризонта тук, освен че днес ще се превъзпитаваме с "графиня Лагазур". Баща й е на работа и аз ще се пробвам да я върна към нормалното неревливо състояние  bowuu

Снимките ви са супер Simple Smile Леле, Гери, ама той Гого не за Белослава, ами за 5 като нея ще стигне  Peace Ама като се замисля те едрите мъже по миньончета си падат... Ще я замени той я с Поли, я с Ванеса... Хем са му и по близичко  Tired Simple Smile

# 132
  • пак там
Карбо, недей да се косиш! Мойто мъж е 150 кг, вярно, че първата му жена е била миньонче, ама пък аз съм по-едра (след раждането съм си направо тежкотоварна, де)  Mr. Green

Фоксиии! Хеп на лузъра плиззззз! Инсталирах си емотикончетата, с които ти така сладко ни зариби, обаче не мога да си ги сложа в поста!

# 133
Случайно днес да има мами, които са без татковици и са свободни за разходки?

Нашият татко хукна пак по горите и сме сами с маца.

# 134
Хайде, добро утро и от нас!

Гого пак ме направи на дива и щастлива тази вечер и така ме боли в главата в момента   Crazy Все се мисля че е период, ама явно не е  ooooh! Явно ще е така през нощта, никакъв сън за мама  Tired

Меги, мерси за закуската  Hug

Карбо, това за високите мъже наистина е вярно, лично съм се убедила, ами едричък си е, с това ядене вечер да ни ви казвам че сутринта винаги е опикан, просто памперсът няма на къде повече да побире  ooooh! Купувам дрехи за 9-12 месеца  Joy

Миленка
, много хубава проходилка сте купили, а Бела е като манекенка, висока и слабинка и много хубава  Heart Eyes

Клави, няма ли идвате към Добрич пак, че да си запознаем най-накрая  Wink

С риск да стана досадна ще пусна още една снимка, не можах да се разпиша в предната тема в кОнкурса, че компът беше на ремонт, ама вече е оправен, затова не се сдържах  Embarassed

Хубав ден от нас  Hug Hug Hug

Последна редакция: вт, 22 сеп 2009, 10:01 от geri_kkoleva

Общи условия

Активация на акаунт