Лятото ще свърши вече - ще пълзи ли ФЕВРУАРСКОТО човече?

• 23 119
  • 728
  •   1
Отговори
# 90
Ало нахрани дяцата Joyот скайпа на форума(това е за Фокси) Hug
Деси според мен хексалгина е крайна мярка при висока Т,тези капки са бая силнички.

Еййй,ужас жена си Не даваш една дума да напиша....
Айде маЩам се!

# 91
Деси, да си жива и здрава, много щастлива и много обичана!  bouquet

Толо, Раличка е страхотна!
Останалите дечица - също! Невероятни са и вече си проличават типичният им, индивидуален чар и излъчване. Всяко грее като звездичка! Heart Eyes

Божидар - също. Решил е да свети всяка нощ и към 4 започва... ooooh!  Laughing Умирам за сън.

Хубав ден и дъълги разходки днес!

# 92
мамо и аз искам червило
така я затрупвам като ми трябва време
а като и писна с играчките и взе да мрънка я прибрах в гардероба за да мога да го дооправя hahaha

# 93
Алхимиче, ако пуснеш снимките в ДиС ще видиш чудо! Laughing

Карбо, пропуснах да пиша, че също смятам, че жълтеницата няма да е заразна и всичко ще е ок. Надявам се и този вирус бързо да ви отмине. Hug

# 94
  • Sofia
Хахахахахахахахахах, сватяяяя! Ще го забуташ някъде детето и ще го търсиш после  hahaha Joy hahaha Joy

# 95
Алхимиче,много сладурски снимки!
Цитат
Алхимиче, ако пуснеш снимките в ДиС ще видиш чудо!
hahaha Joy

Десика,честит рожден ден!Бъди здрава,усмихната и обичана майка и съпруга!

Ганич,Мила и Алекс са страхотни!Радвам се,че сте овладели температурата и децата се чустват добре!

Дидерончо,прекрасна кръстница си!

Наде,на вас пожелавам бързо излизане от дупката,че тези болести направо  Sad

Теди,радвам се,че и Евичка е вече добре!

И ние си купихме снощи проходилка.Аз не исках по принцип,но вече много ми идва липсата на време да пооправя или просто да си почина.И избрахме този вариант.Белослава е много щастлива.Ще пусна довечера снимки да ни видите!

# 96
Абе май още не сме добре  Confused
Пак вдига Т дадох панадол пак и мисля малко по-късно да я водя на док да видим дали не и е зачервено гърлото или е от зъбките

# 97
Гуд Морнинг! Wink Wink Wink
ДЕСИ,честит рожден ден,мила!Пожелавам ти здраве,късмет,семейна хармония и много прекрасни мигове с любимите ти хора. Hug
КАРБО,съчувствам ти за това,което преживяваш в момента.Те гадните неща като че ли винаги идват вкупом.Бъди силна,не се отчайвай,скоро всичко ще си дойде на мястото и ще сте здрави и прави.
При нас положението е все така "настинало",подсмърчащо и много много кихащо. Sad
Гея,страхотен фотограф си,много хубави снимки.Както и Сребърна-направо за корица сте!
Ние снощи ходихме на кеч или бокс така и не разбрах,на любимият приятеля е професионален кечист или боксьор/не съм сигурна точно хаха/ та вчера стана шампион в категорията си като победи един французин.След това се биха жени-направо ахнах!Те не че приличаха на жени,де.,ама как се бихаааа!Едната си тръгна с червено и поддуто лице.Кажете ми каква жена би си причинила подобно нещо?Луда работа.
А сега ще се отчета с малко снимки,случайно ако някой ни е забравил да си ни припомнии Simple Smile

Лек ден на всички и бързо оздравяване на всички болни!  bouquet

# 98
ама в ДиС къде?някаква тема за смешни снимки ли има?

Теди,дано е от зъбките,колко и е Т?ти кога даде предния панадол,в колко часа?
Дарима,толкова да сте красиви,и тримата Heart Eyes

# 99
Момичета,сетих се че скоро Мартеничка не е писала,знаете ли нещо????
Колко слаба активност днес Crossing Armsдали не са хукнали всички за проходилки newsm78

# 100
 Simple Smileзабравих да попитам тези мами,които правят домашни пюрета,слагате ли солчица,масълце?Ако да какво масло-обикновено краве или има някое специално.Аз да си призная досега не бях готвила на Ника,но вече искам да я приучавам да си хапва домашна храна.Правите ли им домашни супички,споделете някоя рецепта.
Миме,благодаря ти и от тримата ни/гуш

# 101
Simple Smileзабравих да попитам тези мами,които правят домашни пюрета,слагате ли солчица,масълце?Ако да какво масло-обикновено краве или има някое специално.Аз да си призная досега не бях готвила на Ника,но вече искам да я приучавам да си хапва домашна храна.Правите ли им домашни супички,споделете някоя рецепта.
Миме,благодаря ти и от тримата ни/гуш

Аз слагам краве масло на върха на лъжицата,независимо дали ще правя пюре или супа.А сол слагам съвсем малко,колкото да не  е без хич.Или пък в повечето случаи слагам кубче бульон, а в него си има сол.
Ето тук, тук и тук можеш да видиш мноооого рецепти за бебета.

# 102
ФОКСИИИ,МЕРСАЖ Heart Eyes

# 103
dessi06 и 1 Гост преглежда(т) тази тема. newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

# 104
dessi06 и 1 Гост преглежда(т) тази тема. newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

Голям наплив  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт