Лятото ще свърши вече - ще пълзи ли ФЕВРУАРСКОТО човече?

• 23 114
  • 728
  •   1
Отговори
# 75
Добро утро,пиленца Hug

Десика,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,МИЛИЧКА!!!! Нека всяко твое желание бъде мое пожелание!

# 76
  • София
Десииии Simple Smile Hug Hug Hug

Пис, Дая, честити годишнини!!! Само разбирателство в семействата!

Много хубави снимки, аз все пропускам да отбележа, но да знаете, че много се кефя  Mr. Green

При нас положението е кошмарно  ooooh! Вчера цял ден милото имаше невероятни проблеми със стомаха, включително колосално повръщане след като все пак реши да пие имодиум.
Днес уж е по-добре, но изглжда като труп - сив и вдлъбнат
Аз вчера бях ок, днес обаче имам по-малко време извън WC-то, отколкото в него  ooooh!
тресе ни и двамата, но нямаме запушен нос или кашлица...
При мен има и тъпо главоболие, но то не е силно...
Белка за сега нищо не прихваща, но не ще да суче - само през нощта.. Дано да е от възрастта, а не някакво нейно отказване вече от кърмата...
и много странно, вчера реших да я премеря на нашия кантар - 8600, а преди седмица на консулт. беше 8800, а до сега винаги аз съм я изкарвала по-тежка отколкото доки newsm78
Виждам я че е гладна - давам - захапе и се обръща на другата страна.. и така и с двете гърди... Тая сутрин вече забелязвами намаляване на кърмата, което по принцип не е лошо, но не знам дали е от болестта и обезводняването или от нейния отказ...
както и да е Simple Smile все ще се оправим някак си  Peace

# 77
ДЕСИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! Да си жива, здрава, щастлива и обичана жена и майка! Много да те слуша и радва сладкия Йоан!

БЛАГОДАРЯ ВИ, МОМИЧЕТА за комплиментите! Много се мили  Blush !

Гея, Алекс и Мила са страхотни! Толкова са красиви! Да ги нацелуваш от мен!  Hug

Гери, мерси за закуската! Страхотна е! И за хубавите думи за мен и Зари! Гого също е прекрасен!  lovekiss

Надеее,  spoko  Hug  Hug !

Последна редакция: пт, 25 сеп 2009, 21:28 от dideroncho

# 78
Уф,забравих до спомена преди малко,че Жорето явно е скрита лимонка.До онзи ден не говореше нищо,само пуфтеше и хм-каше,а вчера така се отприщи,че ни взе акъла.Започна да си говори съвсем отчетливо "мама","баба","адееее".Бабата съответно се на..ка от кеф  Laughing

Теди
,правилно си разбрала.Насето си плува,ама до другата година ще  е забравил.Затова сега тренира на сухо Mr. Green
Диде,много ти отива прическата Peace
Инче,за пореден път ще ти кажа,че Венци просто е..
Гея,снимките на малките мишки са УНИКАЛНИ!!!

Такааа...сега отивам да приготвям обяда на малките Flutter

# 79
Деси, Честит Рожден Ден, да си жива и здрава, много късмет, щастие, любов, успехи  smile3510

Карбо, мила, много ви се струпа, дано по-бързо оздравеете  Praynig Hug

# 80
ДЕСИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Малко на патерици...
Дая, Пис, честита годишнина!

Диде, прическата е супер! И не съм мила, а честна  Wink

Толо, и аз се нареждам за фонтанче или кукуриго или кой както му казва  Grinning

Гея, имаш си много сладки дечица.

Карбо  Hug

# 81
  • Sofia
Деси, честит рожден ден!!! Пожелавам ти много здраве, любов и прекрасни моменти през тази година!!! Двамата ти мъже много да те радват и слушат!

Теди, проходилката е Cangaroo. Има я и в розово Wink Засега не мога да дам много отзиви, но Венци се кефи вътре определено!
А 36.9 не е температура. Не давай нищо засега, ако стане към 38 тогава.

Диде, ама много си хубава с новата прическа! Ама и гола глава да се обръснеш, само трябва да се усмихнеш и никой няма да забележи!!!  Hug Имате страхотни снимки със Зари от срещата, но все се каня да ги дам на Дорето а ги качи на страницата си. Ама още не съм  Embarassed

Наде, Наде, какво ви налегна и вас Sad  Много е гаден тоя вирус, ама минава бързо! И на мен от Имодиума ми стана много лошо, после пих Лопедиум и беше ОК. Пробвайте се с него, една и съща активна съставка е и пак действа ного бързо. Дано ви мине скоро!

Отивам да си нагушкам мишката сладка Simple Smile

# 82
Деска честит рожден ден,бъди здрава,щастлива и обичана

Фокси аз съм сигурна че твоите джуджета ще  проговорят първи,те просто ще копират всяко  нещо което единия направи Heart Eyes
Наде,как имаш сили незнам Confusedсвекърва ти не може ли да вземе  да погледа Бела да си починете?
айде мацки хубав ден и до по-късно  bouquet

# 83
Деси, да си жива и здрава, все така усмихната, много да те слушкат двамата ти мъже
 Момичета ако има още гладни една закуска и от мен  Wink

Коте искаме снимки искаме , то аз преди няколко дни подканях и Деси06 да качи нейните, но и аз имам още за качване  Embarassed. Мислех че апарата ни се е скапал, но се оказа че просто картата не била сложена като хората. Та сега се оказа, че освен ония 6-7 снимки дето качих в албума имам още толкоз, ама не са кой знае какво качество та направо там ще ги кача тия дни.
  Фокси браво на Жорето. Ама представи си какъв купон ще настане като се разбърбрят и двамата  Joy
 И Ачката от няколко дни е на "Баба" и тъкмо навреме, че утре пристига майка ми за няколко дни та ще се изкефи максимално.
И бабата си го казва много отчетливо и ясно, ама мен ме удостоява с някое "мам" когато е гладен или "мамааааааааааееееее" когато реве  ooooh!
 Наде, миличка всичко е лошо стечение на обстоятелствата, нали знаеш едно зло не идва само. То ви се насъбра достатъчно сега можете само да чакате добро  Hug

# 84
  • София
Наде,как имаш сили незнам Confusedсвекърва ти не може ли да вземе  да погледа Бела да си починете?

Мимеее, това е най-тъпото  Joy
Тя нали е рускиня... и на 16ти заминаха за 3 седмици, че не се е виждала със семейството си 10 години  ooooh! ooooh!
на 17-ти - рождения ден на баща ми, моя ялкохолен делириум
на 18-ти - празнуването
на 19-ти - новината за хепатита /по тоя повод майка ми също си е дала отвод за следващите поне 2 седмици/
на 20-ти - тоталното разболяване на милото
на 21-ви - моето  Joy

Пис, и аз така мисля Simple Smile Чак смешно ми става като се сетя в каква серия сме  newsm78

# 85
  • в сърцето на един мъж...
Теди, 36.9 не е температура, но за всеки случай си купи по-нов термометър, за да си сигурна, че няма проблем с него.
Деси, да си много щастлива, обичана, желана, здрава и много да те слушат и радват мъжете ти!

# 86
Гея термометъра ми е нов (електронен) , НО имало една подробност когато се мери под мишницата въпреки сигнала след 30 сек трябва да се държи поне 5 мин. та затова излиза ниска Т-та. След това измерих с обикновен и показа 37,5 пък и си беше доста топличка  Confused Дадох и панадолче и сега няма вече  Whistling

Деси  newsm51

Фокси Насето да вземе да научи и Гошко , че мойто сливенско морско чедо иска гаджето и да може да плува за да е в сигурни ръце с него  Laughing

# 87
Деси,честит рожден ден! Много щастие и късмет на теб и твоите мъже Hug

Честити годишнини на на Дая и Пис[size=7pt] на патерици[/size]

Най сладурските деца са нашите...то не са усмивки то не е чудо..пу пу
Наде, Hug Hug Hug
Диде,ама страшно ти отива тази прическа Peace
Ние си имаме вече 2 зъбчета Heart Eyesи в  този ред на мисли ..какво давате на бебоците за тази болка,че ние много мрънкаме.Аз мажа с едно кремче венеца,вечер слагам свещичка парацетамол..ама не знам колко дни мога да слагам, и двете нощи слагах.Една позната ми каза да ползвам Хексалгин..ама много силно ми се вижда????

Последна редакция: пн, 21 сеп 2009, 12:14 от dessi06

# 88
Нее,Деси,нямаме годишнина.Нашата мина.Ама то всеки ден ни е като годишнина,така че...

Теди,ей сега ще му кажа на Насето да ходи да учи батко си.Няма да се излагаме,я

# 89
Ало нахрани дяцата Joyот скайпа на форума(това е за Фокси) Hug
Деси според мен хексалгина е крайна мярка при висока Т,тези капки са бая силнички.

Общи условия

Активация на акаунт