Лятото ще свърши вече - ще пълзи ли ФЕВРУАРСКОТО човече?

• 23 112
  • 728
  •   1
Отговори
# 60
Ихаа Пис ти направо ме разби, аз от сутринта не мога да се включа къде заради болната /снощи направо ни побърка с рев от 1 до 2 ч/, къде заради годишината,
ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА И НА ТЕБ, МНООООГО ДА СТЕ ЩАСТЛИВИ Hug
Черпя с тортата от сватбата Wink

# 61
Писче,Дая,НАЗДРАВЕ! Щастие и много прекрасни и романтични годишнини!  Heart Eyes

Мерси,мами,за комплиментите от името на Ралица!  Hug

# 62
Пепи,  Дая честити ви годишнини,много да се обичате и уважавате още дълги години Two Hearts

Сватяяя какъв е тоя бар зад детето,та кога каза съм ти на гости,май за някоя вечер ще остане уговорката Wink Drunk Wine Glass,а и между другото много хубава проходилка сте му взели на маминия ми зет Heart Eyesи ние имаме такова за крачетата.

Сега се подсетих за едни бременелски,среднощни черпения с бира и да взема да почерпя ей така без повод beer beer3 beer2 cheers beer Бетунга,Зъбче къде стееее????
Ивето и тя ни оте........ ,ама ще си дойде в Сф и ще и кажа аз на нея Laughing
 Диде ,виждамм те на балкона,защо не вземеш да драснеш, един два реда???какво си се омълчала???моля, моля отсъствие ли искаш? Heart Eyes

# 63
Писче, Дая, Честити Ви годишнини, да сте живи и здрави и още много години семеен живот, изпълнен с хармония, разбирателство и много щастие  Hug

Писче, ние тази вечер направихме една по-голяма дупка на една от бибите, сложих 2 м.л. от Плазмон и сега чакам резултата, ама ако е като снощи, мерси, повече сигурно няма да му давам  Sad

Толо, ама наистина, каква е тази красота, какво е това чудо и то не веднъж, а два пъти  Party Да са ти живи и здрави сладурите  Hug

Ларакрофт
, много ми хареса вашата проходилка, изглежда ми доста компактна, защото нашата е много широчка и трудно влиза през вратите, ама засега Гоги и се кефи  Laughing

Коте, Венци е страхотен, ами то при такива родители няма на гората да се метне я  Wink

Аз ще се поровя малко в нета и лягам, а Гошо започна да играе една игра онлайн за всички от целия свят, премиерата й започна в 22 ч тази вечер, уж ще играе само 2 ч, ама дълбоко се съмнявам, май скоро няма да си легне  Joy

Цунки по муцунки и лека и мека  smile3524

# 64
ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА НА ДАЯ И ПИСЧЕТО! Дълги години любов, здраве и щастие!

Дая, невероятна торта! Как искам едно парченце ...  Blush !

ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА БЕБЧЕТАТА! Да са живи и здрави!

Лелеее, много са красиви всички февруарчета! Страхотни са! Трябва всеки пост да е придружен с актуална снимка на бебче!  Hug

Наде, Надееееееее, мила,  spoko ! Не се притеснявай, не се отчайвай, нищо й няма на Бела! Ще видиш! И баща ти скоро ще се оправи! Всичко лошо вече е зад гърба ти, не се тревожи! Всичко ще се оправи!  Hug  Hug  Hug

Бързо оздравяване на всички болнички!  Praynig

Днес се помолих да оздравее форумчето ни! Нали бях кръстница и се възползвах да  bishop ! Ще ви покажа няколко снимки, тъкмо да се изфукам с новата прическа (Мими, ти ще я оцениш  Crazy ):

А, Миме, тук съм! Виж, имам си оправдание за отсъствията!  Hug

# 65
Ох, Миме благодарско   bouquet Сори мацки ама ги  изцоквам всичките защото обичам БИРАААА , а отдавна не съм пила  Confused
Ева е добре вече  Grinning днес не е повръщала  Grinning И ние от онзи ден вече сме с 2  tooth

Коте каква марка ви е проходилката , че ми хареса

Фокси днес гледах клипчетата много са сладки двамцата  Heart Eyes Ева не е сбъркала в избора си Гошко е много оправен момък  Mr. Green а Насето май се учи да плува  Laughing  подготвя се за морето догодина

Наде  Hug Hug Hug от нас и много fingerscrossed всичко да е наред с вас   love001

Итивам да копам , че фермата мен ме чака  Mr. Green

Гери аз доколкото знам е хубаво да е широка проходилката , защото е по-устойчива и не се обръща лесно  Peace

Последна редакция: нд, 20 сеп 2009, 23:00 от wondertedy7

# 66
Диде много си арна, душата Grinning
МОмичета по нова телевизия дават "дух" Cry Cry Cry

# 67
  • Пловдив
Диде,липсваше ни  Hug

Много е хубава новата прическа и много ти отива

# 68
  • София
Честити годишнини и много дълъг и щастлив семеен живот с малко закъснение!!!
Диде, прическата ти е супер!
Карбо, стискам палци!
Аз съм на вълна детско креватче, че Мишето още си е в сгъваемата кошара, но нали детската стая е готова, така че е време за легло. Само се чудя дали да е от ставащите на 180 см с бюро или по-малко - 150-160? Стаята и е супер малка, така че май ще е по-късо, пък после ще му мислим. Но пък не е мн. практично... Абе още не съм решила.
Като гледам колко ви се кефят децата в проходилките и аз се замислям утре да ходя до Хиполенд за някаква.
Айде лека нощ. Отивам да изиграя един бърз белот и си лягам.

# 69
Ох,наревах се едно хубаво..Кооолко пъти съм го гледала тоя филм и пак рева като магаре.Ама като чуя тази песничка на Righteous Brothers-Unchained melody тооолкова се разчувствам,че...не е истина направо И още повече като знам,че Патрикчо вече не е сред живите...

Айде мацолини..лека нощ!!!

Последна редакция: пн, 21 сеп 2009, 01:01 от foxy81

# 70
  • в сърцето на един мъж...
Дая, Писче, честита годишнина! Много любов, разбирателство и дълги и щастливи семейни години!  bouquet
Диде, страшна прическа! newsm10
Теди, честити зъбчета! Hug
Ламтурниче, много благодаря за съвета - Алекс е супер вече, върна ми се детенцето Laughing Бях се уплашила бая - той не е лежал 6 часа в легло никога Sad
А ето и ние как изглеждаме към днешна дата Grinning

# 71
А добро утро мацки   bouquet

Снощи мамуна май вдигна Т  Confused Беше 36,9 а сега я измерих 36,7 според вас високо ли е ? Сега пратих баща ми да купи панадол , че до сега не ни е трябвало и нямаме. Дали да давам за такава Т ?
Ама аз си мисля , че нещо термометъра ми не е наред щото мойта я изкарва 35,5 а това ми се струва , че не е нормална Т newsm78 Така, че може нейната да е по-висока, което вече е обезпокоително  Confused

Гея радвам се , че малкия вече е добре  Grinning да ги цункаш и двамата от нас с Евчето  Heart Eyes

# 72
  • Стара Загора
Здравейте банда  Mr. Green
Алхимиче,тук сме бре  bowuu
Диде,много готина прическа си имаш  Flutter
И ние сме вече в отбора на  tooth Имаме си 3 зъбчета и четвърто е на път  Crazy В резултат на което малката няколко дни подред беше с температура ,кисела,ревеше,пищеше посред нощите,а бе кошмар  Sad
Теди,36,9 не е температура ,споко  Peace ХУбаво е обаче да си имаме под ръка Панадолче или нещо друго за температура  Peace
Гея,малкия е голям сладур ,а Мила е страшна красавица  newsm51

# 73
Добро утро! Днес да отменя Ками - заповядайте на масата

Еее Толо най после доживяхме да видим Ралчето с фибичка сега чакам за фонтанчета  Blush
Хубав ден на всички и бързо оздравяване на болните  Hug

# 74
Доброооо утро!!!

Аз да дам отчет - явно Гого не се буди от глад вечер - снощи цъфна в 23.30 ч, ама успях да го преспя без да яде и после яде на 3 пъти  Crazy Голям лакомник ми е  Joy Ей сега заспива на столчето за хранене, очите затворени, ама отваря уста за попарката  Joy По лакомия на майка си се е метнал  hahaha

Вени, пращаме ви целувки от тук  Hug

Теди, не се бях замислила от тази гледна точка за проходилките, ама си права, като гледам Гоги как се джаска и засилва на моменти ми се струва че ще я обърне  ooooh!

Гея, малките са страхотни  Heart Eyes

Диде, определено Зари е взела твоето излъчване  Hug

Хайде аз да взема ролята на Ками и да ви почерпя със закусчица и каЙфенце (хехехе, Кали ме изпревари):

Общи условия

Активация на акаунт