Лятото ще свърши вече - ще пълзи ли ФЕВРУАРСКОТО човече?

• 23 797
  • 728
  •   1
Отговори
# 45
  • Sofia
Понеже отдавна не съм публикувала снимки, ето я маймунката да ви поздрави Simple Smile

Имам въпрос  newsm78 Въвеждам му сега глутена. Избрах една каша в бурканче на ХИПП и вчера му дадох 2 лъжички от нея, днес 4-5 лъжички, утре пак ще дам от това бурканче и го махам. Кога се води въведен? И с какво да продължа? Купих една каша в кутия на Хумана, която е с глутен, да давам ли от нея..... С другите храни давам през просото малко, ама с глутена не смея....

Ааааа, Доре, тия бисквитки са ТРЕПАЧ!!!! Вече омаах половин пакет и аз, яко го подяждам! hahaha Joy

# 46
Наде,дано се разминете само с притесненията!  Praynig Бързо възстановяване на татко ти!!!

Коте,айде,че ни липсваше вече малкия маймун!  Heart Eyes Или по-скоро малкото бобърче!  Laughing

"Ние" също вече от вчера сме с две зъбчета!

Сутринта с Боян гледахме "Диво сафари" на 3Д кино.Не бях ходила досега и беше много впечатляващо и за двама ни..Още ми се свива стомаха от "друсането" в джипа.Илюзията беше толкова пълна,че ми прилоша... Confused

# 47
Наде,аз съм боледувала от Хепатит В.До колкото знам преноса му на него и на С са предимно по полов и кръвен път.Така,че ако е някой от тези със сигурност ще може да си отдъхнете.За Хепатит А - пренася се по въздушно капков път,не е толкова опасен,но задължително се лежи в инфекциозно отделение.При деца протича по-леко,но при бебета незнам.При Хепатит В и С инкубационния период е до 6 месеца.За А е до 4 седмици.Това си спомням.Следи цвета на урината на Бела - при жълтеница потъмнява.Това беше моя първи симптом и дори не се стигна до пожълтяване на кожата,защото постъпих в болница и започнах лечение.
Да не говорим,че има и Хепатити причинени от алкохол (не искам да обидя баща ти,нито теб) и наркотици.

Според мен тревогите ви ще са излишни  Hug Hug Hug

# 48
  • София
Ооо, и аз съм карала - грипния вариант А. Sad Моят първи симптом беше побеляване на изпражненията. Е, и очите стават жълти. Температура, повръщане...

# 49
  • София
мдаа, найема, и аз се разрових из нета и странно открих по-различни обяснения от тези, които даде сестрата на педито... Ние с нея си общуваме предимно Simple Smile
А за баща ми няма какво да се обиждам... то при него не знам черен дроб останал ли е, че да боледува  ooooh!

Иначе за сега нашите изследвания са чисти - няма билирубин в урината, на милото и кръвната му картина била ОК /изследвали са и за А, и за В, и за С/

Ще я видим в сряда и малката как е  Praynig На нея малко са й по-светли акитата, но го отдавам на това че започнах да й давам круша

Сега гледаме ФИЕСТА ТВ и там нали има една зелена ябълка дето им рекламира сайта... е, Белослава като я види изпада в еуфория - говори й, пее й... Луда работа Simple Smile)

А да попитам по-печените мами Simple Smile Тя много мрънка и аз непрекъснато я кърмя... Съответно в акото започнаха отново да се появяват белите топченца и то в огромни количества... въобще като при новородено... Това дали е хубаво? Или да си потърся и други начини за успокоение на мрънкащо бебе?

# 50
Коте,Венци е прекрасен  Hug
Да ти кажа,че Гербер имат пюре заешко със зеленчуци и копър,което е червено (нали по тези пюрета си падахте,или греша) и е много вкусно според мен.Белослава го лапа с удоволствие.
Аз със глутена съм до никъде.След елдата почнах с овеса и така смятах да го въведа,но след обриването на Белослава и спрях всички храни.като се изчисти ще започнем отново с пюретата и кашите и тогава ще пробвам да си изядем овеса и после отиваме на пшеницата.

Ганич,как сте с мила и Алекс?

Фокси,децата ти са такива слънчица,пу-пу!С удоволствие гледах клипчетата им.

Толо,Боянчо не спира да предизвиква усмивки у мен!Двамата с Раличка са толкова красиви деца.

Алхимиче,стига я експлоатира Мая  Wink Днес да простре,утре да ти наготви  Laughing

Оправяйте се момичета!Хубаво беше още в тази темичка да изгоним болестите,но за съжаление май това ще ни чака цяла жима.Сега гледах,че поне следващите 10 дни го дават слънчево с темп.около 24 градуса,така че ще се нарадваме още малко на късия ръкав.Белослава така не долюбва обличането и събличането,такъв рев му хвърля,че от сега се притеснявам как ще се навличаме.Скоро и на пазар ще трябва да отидем за по-зимни дрешки,че все още си караме на летния гардероб.

Наде,радвам се на добрите резултати,но за твое успокоение дайте още веднъж урина след месец и дотогава следете за сиптоми,за да сте напълно спокойни.А и дано по-скоро се каже точно от какъв хепатит е болен татко ти.

# 51
  • София
Абе, Наде, че при нас белите топченца не са спирали...

(Как звучи това... Embarassed)

# 52
Карбо, дано да не сте прехванали хепатита  Peace . А във връзка със снаха ти, имам смътен спомен, че една колежка разказваше, че разбрала че е бременна с втория си син именно в инфекциозното, докато се е лекувала от хепатит.

Болните дечица и мами бързо да оздравяват и да не се разболяват повече  Hug .

Сребърна, страхотни снимки. Обаче ако видя моя Влади в подобна ситуация лошо му се пише  Twisted Evil .

Коте, не искам да те разочаровам, но колкото и забавления да има по проходилката, до седмица пак ще се насочите към контактите  Mr. Green .

Алхимиче, само да си се оплакала, че не можеш да насмогнеш с къщната работа  Laughing .

# 53
Сребърна,майстор фотограф си! Снимката в локвата е уникална!

Ето и снимка с фибичка.. Laughing

# 54
Здравейте,любими мои съфорумки!
Голям вирус се заформи тук,та чак и нас ни хвана.От вчера съм с течащ нос,болки в гърлото и отпадналост,а Ника и тя малко със запушен нос.Тук времето е като пролетта в БГ-ту слънчево и топло,ту ветровито и хладно-с две думи лесно е да настинеш,особено за некалените като нас.
Да оздравявате бързо и малки и големи,Карбо-всичко ще е наред,стискам здраво палци,но съм сигурна,че Белката е здравичка.
Гери, ние сме на авент тройката за мляко и двойката за вода и сокчета.
За бисквитите,не сме останали много много очаровани.Мръщим се и клатим глава-нещем.Иначе тук има едни подобни на бисквитки,много твърди и се дават с едно въженце бебчетата да гризкат и да си чешат венците.Обачед днес Ника си е отчупила и се задави с едно голямо парче.Не можеше да си поеме дъх,почервеня,сълзи й избиха-СПРЯ МИ СЪРЦЕТО!Започнах да я тупам по гърба все по-силно и по-силно и това гадно парче накрая излетя.Ужас ви казвам.Изхвърлих ги тия бисквити и за сега-не!
Фокси,твоят Гошко направо ме разби!Голямо момче е ,щом вече сам си стои на крачетата!Нашата мързелана днес за пръв път несъзнателно се предвижи в проходилката,иначе все стои в нея...Зъбки още нямаме,а за гукането сме на "ененененененне!"-това е когато не сме на кеф и "кккккккгггггггъъъ"-когато се кефим.
Ох,аз ще бягам,че Ника й доскуча и мърмори,хич не обича да си играе сама,иска винаги да се закачаме с нея.
Ще вляза по-късно
Теди,и аз съм на мнение да си я кърмиш малката Евичка.Дано бързо да се оправи Hug
ЛЕЛЕ,ТОЛО,ОБЯВЯВАМ РАЛИЧКА ЗА КРАСАВИЦАТА НА ФОРУМА! Hug

Последна редакция: нд, 20 сеп 2009, 20:32 от Darima

# 55
Отварям на  4 страничка и Мая каза ааааааааааааах на Венци Heart Eyes
Минаваме малко по надолу и вижда Раличка и каза ей-ей,сякаш каза толкова си сладка с тази фиба че ще ми се загледа гаджето по теб Heart Eyes
Инче,ако имаш как разходи се до хиполенд има страхотни проходилки,голям избор,умрях на мъка че избързах с тази на Мая(ама може ненадейно да се счупи и да има нужда от нова)
 Embarassed аз бях вчера в този дето е в скайсити в редута и там ги гледах Wink
А за плазмон-бишкотите , аз няма да кажа кой ги изяде в къщи Blush

# 56
Здрвейте и от нас.

Да ви се оплача, нали биха ваксиан на Дени. Е вдигна Т, 39, направо се побъркахме, цяла нощ сменяхме чорапките с оцет, милото така пищеше...от студеното, давах и капки за Т, тукашни, но помагаха за много кратко, слава богу, кризата беше само нощта. На другия ден беше кукуряк.

Гея, как са малките, оправиха ли се?
Даримка  Hug
Фокси, големи сладури са малките братчета  Crazy.
Карбо, стискам палци всички да сте здрави. На баща ти вероятно е автоимунен А. Една приятелка така се разболя. Преди да я вкарат в болницата, ядяхме от една чиния и пиехме от една чаша. Нищо ни нямаше на 7 човека, много близко контактни. Така че, спокойно. Баща ти ще полежи, после ще пази диета и ще пие Карзил.

Изчезвам че милото дава зор да си види фермата Simple Smile.
Лека нощ от нас!

# 57
Гери аз малко късно се включвам за биберона, но забравих снощи да кажа. Ние когато даваме млякото с бисквити слагаме от тия биби на Авент дето са с процеп и имат три позиции за сила на струята. Предназначени са точно за по-гъсти млека или каши. А иначе когато си даваме само мляко ползваме Авент с 4 дупки. Но няма значение броя на дупките а големината им ако е гъста сместта. Дано за тази вечер да помогнем.
 Наде душко много ти се събра  spoko стискам палци, всичко да се размине  Praynig
Толо , Раличка е супер, хипер, мега сладка така. Обаче така като гледам има мнооооого ма'триал за още фибички  Mr. Green , а и за кукориго май  Heart Eyes
 Дарима , кофти преживяване това със задавянето. И на мен вчера ми се случи за първи път такова по-сериозно задавяне. И то без причина Ачо както си лазеше и си играеше малко след като беше ял кашата си с плодове за вечеря и се закашля дори изкара храна през носа си , никога не беше го правил. Задави се не можеше дъх да си поеме. Аз не знам как ама пак не се уплаших просто го хванах и като теб започнах да го удрям по гръбчето докато не изрева доста силно  Shocked, много се беше стреснал милия. И чак тогава като осъзнах какво е станало яко се спекох  Tired . Добре , че са ми бавни връзките с главния мозък та до сега като се е налагало все съм се плашила впоследствие и дано да е все така, че паниката не е добър съветник  Crazy
 Дая честита годишнина, много да се обичате и уважавате и на диамантената свадба пак да черпите и внуци и правнуци   bouquet
 Надявам се не съм се объркала, но помня, че в един ден се женехме Simple Smile
 На мен ми е много з******о настроението и хич не ми е до годишнината, благодарение на другия "празнуващ" от семейството , но все пак да почерпя за здраве, пък ако е рекъл господ може някоя друга годишнина да е по-сполочлива. Тазгодишната ще я пропуснем  Cry

НАЗДРАВЕ !

# 58
  • Sofia
Леле, леле, какви сладуранки имаме в редиците  Heart Eyes Силве, страаахооотна е Раличка!
Сватя, ама много хубаво я учиш снахата да помага  Mr. Green Да знаеш, че и Венци ще го науча и ще ги викаме да ни идват на гости в събота сутринта и хубаво да ни ошетат Joy

Купихме проходилка и настана егати радостта Simple Smile Комбинирана е - проходилка и люлка. Сега съм го сложила на позиция като люлка  хем да не стъпва, че е студено, хем да се люшка и да се занимава. Ето го:

Миленче, сигурно е от Панадола алергията. И племенницата ми така се изрина, а от Нурофена нищо й няма. Sad Дано бързичко ви мине, че е много неприятно...

Дая, Писче, много щастие ви желая и дано дълги години истински да празнувате на този ден!   bouquet   bouquet   bouquet

Фокси, страшни сладури са Наско и Гошко! Simple Smile Аз чак сега успях да видя клипчетата, много са сладки!

Отивам да вадя пилота от самолета, че вече много му стана. Лека вечер!

# 59
  • София
Добър вечер!
Аз май направих грешка с глутена. EmbarassedДадох си му цяла каша с глутен на Алекс.Дали ще му стане нещо?Сега всеки ден ли трябва да давам.Трябва ли да редувам овес,грис.....Оф много съм зле!

Коте,Венци нещо се е ориентирал към алкохола.Нещо не са му вкусни сокчетата. Mr. Green

Хайде щом сме на проходилки, ето и една снимка и от нас.

Общи условия

Активация на акаунт