Лятото ще свърши вече - ще пълзи ли ФЕВРУАРСКОТО човече?

• 23 124
  • 728
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Здравейтееееееее! Hug Ние сме добре и ВЕЧЕ СЪС ТАТКО! newsm44 След едномесечна командировка... Tired Crazy Абе, друго си е да си имаш мъж вкъщи...

Йойо е още сополив, но слава Богу само с това ни се размина.

Леле, да ви кажа, тия бишкоти на Плазмон са опасна работа, от вчера съм изяла половината пакет, толкова са вкусни! Heart Eyes

# 31
Да бе, ама аз пропуснах да кажа, че според него сметката се прави така :
за момченца към ръста на майката се прибавя 13 и полученото се събира с този на бащата и чак тогава сбора се дели на 2. За момичета се вади 13  Grinning
Нашата госпожица излиза 163,5 см  Party Джобно гадже  Laughing

# 32
Е,така става Mr. Green Тогава аз излизам приблизително към 170см /макар че съм с 3-4 см по-ниска/, а нашите момченца-по 177,5см /отново/.
А Гошко точно джобни гаджета ще харесва..Ще видиш Laughing

# 33
  • Варна
Добро слънчево утро   Nature Sunny
Какво става бе хора с тия вируси......... имам чувството че всеки 3-и е болен. Много неприятно, дано бързо да отмине при всички мами и бебоци.  Praynig
Ние вчера сложихме Поли в проходилката за малко, мисля че много й хареса. Естествено първо тръгна назад, но после смени посоката. Сега вече има достъп до толкова интересни неща  Wink Мама и тати трябва да мислят как да обезопасяват и да пренареждат.
Теди, по твоя метод и Полина излиза че трябва да е 163,5см  Wink То и сега си й личи че ще е джобна мадама. Предполагам че Цвети ти е дала номера на д-р Панчева и аз нея щях да предложа. Много е мила, но дано не се налага все пак  Peace
Лек и усмихнат ден на всички

# 34
Ох и аз да се запиша, Wink и отивам да лягам че и аз май се разболявам

# 35
# 36
Добро утро Hug
А ето ние как помагаме на мама за прането Wink

# 37
Леле, да ви кажа, тия бишкоти на Плазмон са опасна работа, от вчера съм изяла половината пакет, толкова са вкусни! Heart Eyes
Ей сега те наковладих как подяждаш ЙоЙо. Черпи ли го, бедния, поне с една бисквитка?
Ричи, на същата, да.  Laughing
Теди, надявам се, че Евичка се оправя. Откога не сме излизали вече, много бира имаме да наваксваме.
Според метода на Фокси ние излизаме 172,5 см. Според този на Теди доста по-ниски, което не е реално- аз съм 171 см, а все пак има и акселерация,та...

# 38
  • sofia
Eto i ot nas malko snimki .
Viki s veche vijdashjtite se zubki.

I Vladi dovolno djapasht v lokvite.

I edna na Vladi stroitelia.

Последна редакция: нд, 20 сеп 2009, 10:51 от sreburna

# 39
  • София
Сребърна, страхотни снимки! Тази с локвата е направо за конкурс!

Ламтурниче, ооо, вече съм му дала към 8! Даже се притеснявам да не надебелее, като му давам по 4-5 бишкоти на ден. Първата беше голям смях, омаза цялата количка и аз половин час я бърсах... Което ми коства един мини семеен скандал... Laughing

За ръста - аз съм убедена, че Йойо ще е висок, защото има ръцете и краката на баща ми, а той е висок.

# 40
Добро утро, мами!

Благодарско за кафенцето, ама ми трябва конска доза  smile3507 Тези гранулки на Плазмон изобщо не действат при нас - Гоги снощи става 4 пъти и реши, че в 06.00 е иделано време за окончателно събуждане, какво да ви кажа, аз съм като парцал днес  Sad

Сребърна, невероятни снимки, наистина са страхотни  Peace

По метода на Теди, Гого излиза да е висок 186 см (идеално ми се вижда  Wink ), но от сега като го гледам, определено ще е висок, аз съм 176 см, Гошо 183 см, така че няма на кого да прилича  Laughing

# 41
Здравейте!!!!!!

Как са болничките дечица днес?Момичета,пишете да не ви мислим  Hug

Ние още се борим с обрива,голямо чудо,голямо нещо  Sad Спрели сме всякаква храна освен АМ.

За ръста - Белослава излиза да е 176 см.  Laughing

Честито на всички празнуващи тези дни и днес включително дечица,рожденници,именници и т.н.   bouquet

Сребърна,страхотни снимки!

# 42
  • София
уффф.. ега ти празниците Simple Smile

Баща ми приет в инфекциозна, но чак в четвъртък ще се разбере кой тип хепатит е... Не знам как ще му подейства обстановката.. това е най-скапаната болница, а той дето вкъщи се беше свършил не знам там...

докторите там казали, че няма изследване преди да се разболеем наистина... ваксината също била безмислена ако вече сме болни... въобще тъпа работа...

после обаче сестрата на нашето педи каза, че се правило изследване на урина до 10я ден и на малката ще даваме в сряда, а нашите сега съм пратила милото в Торакс да ги носи..
В сряда майка ми ще ходи и при ветеринарката, че нали и не една глава добитък гледаме  ooooh!

Началните симптоми били грипоподобни /потъмняла урина и температура/, което не ме обнадеждава много за нас с милото Sad

Ако е хепатит В и С, малката имала ваксина, но ако е А - няма защита. За сега при нея липсва всякаква симптоматика за каквото и да е, освен лигавщина Simple Smile

А при кой вид хепатит не се кърмеше?  Confused

Брат ми изпаднал в истерия, вчера ми се обажда снахата... че те нали чакат бебе...

Другия брат пък само хвърчи надолу-нагоре с майка ми... А и неговото момченце е болничко...

уффф.. много зле наистина... май оная вечер е била само началото на кофти периода... ще видим как ще свърши

# 43
  • Sofia
Здравейте и от нас Simple Smile
Аз се позагубих малко, но сме добре. От една страна нещо пак компа ми правеше номера, от друга не си и давах зор да го оправям, защото всичкото си свободно време посветих на "Частна практика"  Embarassed Изтеглих си и двата сезона и ги изгледах на един дъх. Много готин сериал и точно по моята тема-слабост - докторите. Това е детската ми несбъдната и голяма мечта! Съответно сега наваксвам с всякакви докторски сериали, най-любимия засега е "Анатомията на Грей"... Ама стига с моите глупости...

Много се моля всички болнички мама и бебоци бързо да се оправят! Наде, стискам всичките си палци да ви се размине на всички!!! Дано не е опасех хепатит и баща ти бързо да се оправи!!! Hug

Венци тия дни много плачка, май са зъби, изведнъж го хваща кризата - плаче, хвърля си бибката, която иначе пази като очите си Wink, пропищява чак, а след малко се хили вече. Мажа го с Генгигел и май го облекчава... Надут му е много горния венец, ама зъбче няма и няма...Sad

Реших да вземем проходилка. В нашата къща просто няма къде да лази на чисто с тия батковци, колела, обувки и никакво пазене на чистота  Crossing Arms А енергията някъде трябва да се изразходва, че полудява вкъщи малкото... Та в тази връзка - похвалете си проходилките, че се чудя каква да взема  newsm78 Не държа да е най-най-евтината, но и да не е много скъпа, важното е да има някакви забавления по нея, че иначе ще бърка в контактите....

Страхотни снимки! А Боянчо на Силвето така ме разсмя!!! Joy Joy hahaha А колко е красиииив.......................

Хайде до полсе, ще съм редовна вече, обещавам!!!  bouquet

# 44
ЕЕЕ Сватя айде де,аз тъкмо мислих преди малко да ти звъня ама малката се разцърка та не можах HugТе децата много си приличат и Мая яко я дразнят напоследък бибите и при нас май ще да е горно зъбче Laughing
Наде,много кофти това дето ви се случва Confused аз знам че с хепатит С може да се кърми,това със сигурност го казвам,братовчетка ми която роди май месец е такъв и и разрешиха да кърми,но за съжаление мисля че ако вие сте се заразили с Б(моля се да не сте Praynig)не трябва да кърмиш.Вие не звъняхте ли на педиатърката ви да те посъветва,или от инфекциозна да ви кажат какво да правите.Егати тъпотията Sad

Какво ни налегна в тази ми ти форумска дружина,искам всички да се оправят и повече никакви болежки.А ни чака зима,ми тогава какво ще правим newsm78
Аз да взема пак да викна попа да ни почете bishopза здраве Hug

Общи условия

Активация на акаунт