Лятото ще свърши вече - ще пълзи ли ФЕВРУАРСКОТО човече?

• 23 135
  • 728
  •   1
Отговори
# 15
  • в сърцето на един мъж...
Фокси, по принцип не е проблем, просто води до безпокойство при тях. Тъй като все пак не могат да си кажат, то плачат. При нас се получава отпадане, прималяване, а при тях реакциите са същите, но те не могат да кажат Simple Smile Не е страшно, регулира се.
Карбо, съжалявам, дано всичко е наред с дребосъчка! А и баща ти да се оправи бързо и безпроблемно! Hug

# 16
  • Пловдив
carbo ,една голяма преградка от мен  Hug.Бела няма да е болничка от хепатит

за температурата-течен аналгин+парацетамол е безотказно

# 17
Наде, нищо няма да и има на малката Бела, мисли позитивно.

Аз стискам палци и силно се надявам жълтеницата на баща ти да не е хепатитна и на Белчето нищо да й няма. Все пак я кърмиш  newsm78 оф незнам.

На всички болни дечица бързооздравяване.

Теди, ако Ева продължи д аповръща по-добре я заведи отново в спешния. Обезводняването при малките деца е много опасно.

# 18
  • Пловдив
Geia,как са твоите душички?имат ли още температура

# 19
Ех, Карбо хич не си го и помисляй, Бела ще е добре Peace
При нас ново двайсет - частната педи каза - гърлото е много зачервено, а сутринта семейния каза, че е спокойно newsm78

# 20
  • в сърцето на един мъж...
Елфи, Мила е добре, но Алекс не може да я свали изобщо температурата Sad

# 21
Леле от къде се взеха тези гадни вируси и болести по дечицата..да бягат че ще ги #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Наде,не мисли така,всичко ще е наред на малката кукла  Praynig
Гея,мила не ти е лесно с две болни дечица,дано бързо мине Hug
Теди,аз на твое място бих отишла в болницата,,,,,,не е добре да повръща така,стискам ти палци и на теб и на Ева. Hug

# 22
Гея, белтъка не помогна ли?
Теди, ще ти изпратя на ЛС телефона на първата ни педиатърка, работи само на частно и в Терапията.
Карбо, съжалявам, много ти се струпа. Дано поне малката да е добре и баща ти да се възстанови бързо.
Калина вече е и с хрема, дразни се, че не може да диша, усещам, че тази вечер май ще спя с нея.
Ох, момичета, иска ми се да се клонирам като в онзи филм, една вече не съм достатъчна, ама като знам каква съм проклета 2 броя от мен сигурно ще се скарат на втората минута и ще тръгнат да си търсят кусури една на друга.  Twisted Evil

# 23
  • Пловдив
Ох, момичета, иска ми се да се клонирам като в онзи филм, една вече не съм достатъчна, ама като знам каква съм проклета 2 броя от мен сигурно ще се скарат на втората минута и ще тръгнат да си търсят кусури една на друга.  Twisted Evil
  Joy

# 24
  • Бургас
Включвам се да ви пожелая добро утро и лек ден, защото пак отивам на лекции. През 4те години бакалавър не съм била толкова редовна, колкото сега-10часа лекции дневно! Embarassed

# 25
Добро утро Hug

Карбо,как си мила? Дано поне малко да си поспала както трябва...А Бела как е?
Ламтурник,твоите сладурчета как са? Това с клонирането много ми хареса Laughing И аз искам,но ми се ще едната ми половина да почива малко,докато друтага е в действие и после обратното.Иначе за смогването не ми трябва клонинг.Искам само за почивка Tired
Теди,Евичка как е?
Гея,малките бонбони?
Деси,тази нощ пак ли се кърмихте 7 пъти? Между другото точно за увеличеното нощно хранене прочетох,че е вероятно  да е от повишената дневна активност и любопитството на децата.Така през деня те се увличат да изучават предметите,да търсят нови непознати неща и поради тази причина не искат да се хранят редовно през деня.За сметка на това пък нощното хапване се увеличава...

Забелязах как си започнах поста..За всички питам как са..А трябва постовете ни да започват с усмивка,не с това има ли все още болнички... Sad Дано всички да се оправят по-бързичко,че така не  е хубаво..

И сега нещо любопитно..В едно списание открих как може приблизително да изчислим ръста на детето си в бъдеще...Събират се ръста на бащата и ръста на майката и полученото се разделя на две.Ако се изчислява ръста на момче,то към предния резултат се добавя 6,5см. А ако се изчислява за момиче-вади се 6,5см.

И последно една приятна закусчица от мен Mr. Green

Хубав ден на всички пожелавам!!!!!

# 26
Добро утро и от мен,

и за нас тази нощ беше тежка. Йоан се буди безброй пъти със силен рев. Определено не беше от глад, не знам какво му беше, но много се мъчи детето  Confused

Болните да кажат как са днес и дано по-бързо се оправят.

# 27
Здравейте   bouquet
От вчера не е повръщала мамунка , дано да продължи така и днес  Praynig Слагам и свещички и и давам хидрасек . Мисля и днес да продължа пък за утре ще видим

Фокси това за ръста на детето го чух и аз като бяхме в болницата от един лекар ,който си беше довел студентите  в нашата стая , обаче той каза , че се прибавя и съответно изважда 13 см  Peace

Благодарско за закусчицата   bouquet Ще се възползвам  Heart Eyes

# 28
Добро утро!
Фокси, страхотна закуска!
А кафенцето от мен тази сутрин. Да ви е сладко!

Ох и ние от вчера сме болни. Ицо за сега само е хремав и дано само с това си остане, но мен и гърлото ме наболява. Ужас! Явно наистина има вирус, ама то и това време съвсем ни скапва.  ДА се чуди човек как да се облича. По принцип гледам да не изнежвам малкия и все по-леки дрешки слагам ама явно съм го простудила. Дано минава по-бързо, а и всички останали бебоци и мами бързо да се оправят.
Видях, че някой беше писал за Дормикинд, ами всичко е лъжа и измама, никакъв ефект няма, поне при нас. Аз само 3 дни му давах, ама пак си се буди през нощта. Сега от няколко дни вечер преди лягане му правя бисквитки с плодово пюре и като че ли спи повече, макар че снощи пак се буди на всеки час,  но това е може би защото не му е добре на човечето.
Хайде, приятен и изпълнен с много емоции ден ви пожелавам! Hug

# 29
Теди,незнам,може и така да е.
По това,което аз четох например:
Боян-176см
Аз-166см

176+166=342
342:2=171
171+6,5=177,5см. трябва да са високи приблизително Гошко и Наско
 А по думите на лекаря децата ще са високи приблизително към 184см...Ама те няма на кой да са толкова високи.. newsm78

Сега си изчислих аз колко висока е трябвало да съм и резултата по моите изчисления е 157,5см,което естествено не е верно.А другия вариант е 177см..Де да беше така обаче... Laughing

Общи условия

Активация на акаунт