Искам това бебе но страха е по силен от мен...

• 3 922
  • 67
  •   1
Отговори
# 15
Не бих го родила.
Успех и от мен.

# 16
  • София

Само факта, че не иска да се ожени за теб ли те притеснява?
Добре си живеете заедно, той се грижи за теб ? Бракът е просто един подпис, който не ти дава
повече сигурност! Познавам много хора, които си живеят много щастливо и без брак   Peace
След като таткото иска детето и ти го искаш, къде е проблема?

# 17
проблема май е , че  не е сигурна, че бащата иска да остане с нея. И аз бих се чувствала така, ако някой мъж живее е мен, уж ме обича, а не ме запознава с родителите си например  Rolling Eyes За да го прави, означава, че той самоя не е сигурен, че иска да остане с мен и така ще си спести обясненията после не родителите му, какво стана с хубавата жена в живота му  Wink

# 18
Човек трябва да говори за тези неща с партньора си, иначе може да измисли хиляди причини,а всъщност причината да е много проста.
Обсъди всичките си притеснения и страхове с човека до теб и тогава , мисля че сама ще вземеш решението което мислиш, че ще бъде най-добро за твоето семейство. Hug
Аз също правих аборт, защото не бях сигурна че приятеля ми иска да е с мен, а няма да е само с мен, заради детето. Бях още студентка, не бях завършила. Той тъкмо започваше да учи в чужбина. За мен това беше правилното решение. Точно две години след това по същото време в което направих аборта , научих че съм бремена с нашия син. Вярва в това, че просто съм забавила с две години идването на сина ми.  Wink

# 19
Човек трябва да говори за тези неща с партньора си, иначе може да измисли хиляди причини,а всъщност причината да е много проста.
Обсъди всичките си притеснения и страхове с човека до теб и тогава , мисля че сама ще вземеш решението което мислиш, че ще бъде най-добро за твоето семейство. Hug
Аз също правих аборт, защото не бях сигурна че приятеля ми иска да е с мен, а няма да е само с мен, заради детето. Бях още студентка, не бях завършила. Той тъкмо започваше да учи в чужбина. За мен това беше правилното решение. Точно две години след това по същото време в което направих аборта , научих че съм бремена с нашия син. Вярва в това, че просто съм забавила с две години идването на сина ми.  Wink

http://www.bgvip.tv/play.php?vid=113015 Това ли наричате забавяне ?Не съм съгласна с вас  Tired

# 20
Можеше да предупредиш, какъв е клипа  Sick

# 21
bebu всеки си поема отговорноста и на неговата съвест тежи както и аборт, така и да не може да изхрани детето си. Така че всеки човек сам решава по кой път да мине. Не казвам, че трябва да се превръща в навик, но не мисля че е нещо за което да бъде съден.
Все пак не тези майки които са против аборта, наприме, ще хранят и отглеждат децата им

# 22
Абортът е удобното убийство  Sick  Sick  Sick Да спреш сърчицето на собственото си дете  Sick Всеки си знае и решава според сърцето и съвестта си  Rolling Eyes

# 23
  • Стара Загора
Пишеш във форум в който всички майки жадуват за  дете .Едва ли някоя от тях ще ти каже да го махнеш.Сама трябва да решиш.

# 24
  • София
Абортът е удобното убийство  Sick  Sick  Sick Да спреш сърчицето на собственото си дете  Sick Всеки си знае и решава според сърцето и съвестта си  Rolling Eyes

Абортът е по-малкото зло, отколкото да се роди дете и да бъде захвърлено в дом или пък да живее като скот.
Друг е въпросът, че трябва да има контрацепция.

# 25
  • Mediterraneo

Абортът е по-малкото зло, отколкото да се роди дете и да бъде захвърлено в дом или пък да живее като скот.
Друг е въпросът, че трябва да има контрацепция.

Абсолютно! Трезвата преценка е най- доброто, което може да се направи на този етап.

# 26
Спора за и против абортите е безкраен - аз лично не бих направила аборт, но смятам, че има случаи, в които той е по-доброто решение.
Към авторката, аз не бих магла да дам обективно мнение дали да запазиш детенцето или не - ти и бъдещият татко трабва сами да решите това.

# 27
  • Бургас
Някои от мненията са твърде крайни - дори и да роди това дете, жената едва ли ще го захвърли или остави в мизерия. Това са изключения.
Към авторката - права си да се опасяваш, че ако се разделите с този мъж ще ти е прекалено трудно с две деца. Не само от чисто материална гледна точка, но и от факта, че българския мъж е доста консервативен и трудно се обвързва с жена с деца. Искам да кажа, че ще ти е почти невъзможно да си намериш сериозен приятел за в бъдеще (не че това е задължително, но все пак всеки се страхува да не остане сам).
Пожелавам ти да се разберете с таткото и да се почувстваш по-сигурна в него! Дано!!!

# 28
  • София
Някои от мненията са твърде крайни - дори и да роди това дете, жената едва ли ще го захвърли или остави в мизерия. Това са изключения.
Към авторката - права си да се опасяваш, че ако се разделите с този мъж ще ти е прекалено трудно с две деца.

Мислиш ли, че сама майка с две малки деца няма да живее достатъчно мизерно? Особено, ако няма финансова помощ от родителите си?
Аз мисля, че това не е крайно, а напълно реално.

# 29
Към авторката - права си да се опасяваш, че ако се разделите с този мъж ще ти е прекалено трудно с две деца.

Мислиш ли, че сама майка с две малки деца няма да живее достатъчно мизерно? Особено, ако няма финансова помощ от родителите си?
Аз мисля, че това не е крайно, а напълно реално.
Напълно реално, но нека преди да се стигне до аборт , да се използват контрацептиви за да се предотврати тази неприятна ситуация  Peace

Общи условия

Активация на акаунт