Искам това бебе но страха е по силен от мен...

• 3 919
  • 67
  •   1
Отговори
# 60
по-добре аборт отколкото в институция или негушкано дете... все пак аборта е добра алтернатива и е хубаво да имаме избор в такава ситуация
Докато имаме избор в подобна ситуация,ще има деца в институциите и аборти!!!
Не трябва да съществува тази опция,що за успокоение е това деяние  Naughty Naughty Naughty
А сега...

# 61
по-добре аборт отколкото в институция или негушкано дете... все пак аборта е добра алтернатива и е хубаво да имаме избор в такава ситуация
Докато имаме избор в подобна ситуация,ще има деца в институциите и аборти!!!
Не трябва да съществува тази опция,що за успокоение е това деяние  Naughty Naughty Naughty

Ама нека да не цитираме Наказателния кодекс. Всеки има право да взима сам решения за собственото си тяло и живот доколкото не нарушава правата на другите около неге...а и живота е далеч от черно-бялата гама живота е шарен и подобре тя да е щастлива без детето отколкото да са нещастни и тя и детето

# 62
  • София
Бебето наистина е подарено чудо, обаче...
Имам една позната с три деца от трима различни мъже и знам със сигурност, че не и е лесно.
Вътрешното ми убеждение е, че дете трябва да си родиш само от човек, на който вярваш безрезервно.
В случая явно не е така.
Аз не бих рискувала.
Успех, мило момиче  bouquet

# 63
Успех на Бебчето. Дано има шанс ...кой знае... Аз пък имам позната с три аборта в близкото минало. Сега се моли за дете.

# 64
То е ясно, че всеки иска да осигури на детето си перфектната семейна среда, но ако не може, какво, по-добре да го лишиш от възможността да живее, така ли? Има цял подфорум за родители, отглеждащи сами децата си, техните деца грешка ли са? Не им лесно, то на кой му е лесно?

# 65
То е ясно, че всеки иска да осигури на детето си перфектната семейна среда, но ако не може, какво, по-добре да го лишиш от възможността да живее, така ли? Има цял подфорум за родители, отглеждащи сами децата си, техните деца грешка ли са? Не им лесно, то на кой му е лесно?
Именно...няма сигурност никаде,важното е всяка една от нас да е сигурна в себе си,а не в мъжа до нея!Това са глупости,оправдания ooooh!
Децата са дар...не подарък Heart Eyes Това го знаят само тези,които са се борили с времето да ги имат!!!

# 66
Именно...няма сигурност никаде,важното е всяка една от нас да е сигурна в себе си,а не в мъжа до нея!Това са глупости,оправдания ooooh!
Децата са дар...не подарък Heart Eyes Това го знаят само тези,които са се борили с времето да ги имат!!!

подкрепям написаното

# 67
Аз също мисля така, че да забременееш, износиш и родиш здраво дете е дар Божии Hug

Общи условия

Активация на акаунт