Искам това бебе но страха е по силен от мен...

• 3 923
  • 67
  •   1
Отговори
# 45
  • Canada
Клипчето наистина е ужасно. Въобще не го догледах до края. И съм съгласна че трябва да го гледат повече мъже.

# 46
  Че клипа е доста подтискащ,спор няма.Но не разбрах защо трябва да го гледат повече мъже?! Нима в зачеването на дете не участват двама?Освен това,въпросният мъж не е казал,че не иска детето.Просто не иска брак.Едното няма нищо общо с другото.
  Едва ли това е най-подходящия подфорум за подобни клипове...

# 47
  • Бургас
Да, в зачеването на дете участват двама, но все още битува ужасяващото успокоение сред някой мъже - Ако нещо стане, тя ще направи аборт... На колко ли мъже ще им стиска да го направят, ако това се случва в тяхното тяло???
Това не е по темата обаче.

# 48
  • София
Предлагам на всички стресирани от клипа да си пуснат клиповете от Могилино или от който и да е Дом за деца без родители. Там кошмарът е много много по-голям.
Странен съвет, мисля че повечето и за Могилино са гледали, аз лично съм, това не ми пречи да бъда не стресирана, защото това не е точната дума за този клип, това не ми пречи този клип да не ми допадне и да изкажа че е ужасен,нима не е такъв? може би за теб е маловажен по кошмар в сравнение с Могилино? Не мисля,че може да се прави сравнение. Става дума за коренно различни неща по сюжет и характер, за нещо неродено и за нещо родено с много....деформации...нещастие....и тн и тн и тн. Нищо лично към теб, но аз така виждам нещата.

В Могилино и в подобни институции има деца, които не са родени с увреждания. Но са изоставени и живеят скотски живот. Така че общото и това, което исках да кажа, ама явно не можеш да разбереш е, че е по-добре аборт, отколкото родено дете да бъде оставено, защото не могат да се грижат за него.

# 49
На колко ли мъже ще им стиска да го направят, ако това се случва в тяхното тяло???

Ако питаш мен те и на раждане не биха издържали,и на много други неща,но наистина да не оспамваме темата...

# 50
Всички знаят, че мъжете са по- слабия пол! Моят гледа клипчето....нека да знае какво е.....

# 51
Клипчето е ужасно, защото действителността е ужасна. Просто е такава. Аз не мога да проумея убийството на собственото ти дете и това е!  Sick  Cry   Cry  Cry Хладният разум е за политиката. Не разбирам също защо в днешно време се стига до аборт, след като има милиони начини за контрацепция?!?! Като не искаш бебе, вземи мерки и няма да се стигне до "дали"/"или", нали така? Също към един от постовете: не е за подценяване фактът, че много битови въпроси не можеш да предвидиш, всичко се променя и НЕ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да живееш като скот с две деца!! Даже и в Бг. Също не задължитлен брак, за да се чувстваш сигурна в един мъж и обратно. Авторката на темата може би е взела вече своето решение.....?

# 52
анитка123 от любопитство питам какво решение взе?

# 53
Анитка в твоята ситуация не знам какво бих направила, защото не съм, няма как да погледна от твоята камбанария, както и нито една от съветващите те майки тук.
Също така според мен е важно да спомена, че по никакъв повод не бих оставила мненията на пишещите във форум да влияят по някакъв начин и да накланят везната по отношение на такива важни и сериозни въпроси. Ти си знаеш какви са твоите отношения с мъжа ти, какви са ви възможностите и готовността да гледате дете. Обсъдете ги, обсъди го с твоите родители, обсъдете го с неговите родители - говорете . Какво значение има кой как би постъпил в такава ситуация? Става дума за теб и твоя живот!
Какво означава "по-добре аборт, отколкото да бъде изоставено или да живее в мизерия"??? Не видях авторката да е изправена пред дилема дали да абортира или остави детето си за осиновяване, така че не разбирам изобщи такъв тип коментари  Shocked. Какво означава мизерни условия? Ако мъжът ти хипотетично те изостави ще има ли къде да живеете, ще имаш ли поне някаква подкрепа от твоите родители? Не съм забелязала децата да са достъпен лукс само за най-богатите.
А клипчето е наистина потресаващо, наистина всява потрес, смут и ужас. Смятам, че е изключително полезно да го изгледат жените, които ползват аборта като контрацепция и небрежно споменават колко аборта били правили. Не мисля, че всъщност е естеството на аборта като процедура и какво точно правят.
Филмът "Тихият вик" например, доказва, че абортът си е абсолютно убийство - на живо същество, което усеща абсолютно всичко, а покачващият се пулс на бебето непосредствено преди инструментите да го докосноат означава, че то реално предусеща леталния край. След като изгледах това филмче не бих направила аборт.
http://www.vbox7.com/play:49cfa50e
http://www.vbox7.com/play:cbbfff36
http://www.youtube.com/watch?v=rCv9-5ysztc

Последна редакция: нд, 27 сеп 2009, 23:06 от Lauren

# 54
............. Cry .............

# 55
Абортите са ужасни, грозни и са чисто убийство, но нека всеки взема сам за себе си решение и да живее с него... аз НИКОГА НЕ БИХ НАПРАВИЛА АБОРТ! , НО както се казва" Никога не казвай никога!" за анитка , може би този аборт е спасение, самотна майка с две деца също звучи страшно  Cry
Не мога да дам толкова съдовен съвет, но мога да попитам: Анитка , защо си с този мъж, ако не си щастлива, не е силен, не те обича и подкрепя?!?
Жела ти много сила, късмет и успех в живота!  Hug   bouquet

# 56
Сигурност и в най-здравите семейства няма...
Аборта по желание си е чисто убийство за мен също!!!

Последна редакция: чт, 01 окт 2009, 15:48 от Летисия и Стамат

# 57
  • София
За мен детето е отговорност и за тази отговорност трябват двама. Аз съм малко кон с капаци и смятам, че едно дете се ражда, защото е желано и планирано и защото родителите му се обичат и се стремят да го създадат. Да го отгледат заедно и да му бъдат подкрепа с брак или без брак. За мен това е нормални ход на живота. Понякога децата стават и изненада, но тя се превръща в една приятна изненада, която може би е била леко отлагана във времето.
Виждам мой приятелки, които гледат сами децата си, защото са станали случайно от човек който не е бил или готов за баща или въобще не бил на тази вълна или просто не е бил подходящия. Еми сами са и им е доста трудно да ги отглеждат, защото такива бащи много не се интересуват от синовете или дъщерите си и майката се нагърбва да компенсира. . Едно дете според мен се нуждае от една стабилна и нормална семейна среда и мисля, че след като ще се ражда, може би сме длъжни да я осигурим, защото това зависи само от нас, то не може да избира живота си и ние сме отговорни за неговото бъдеще. Аз лично не бих родила, ако не вярвам на човека до себе си и му нямам доверие. Ако имам съмнение, че не е той не бих обрекла детето си да има такъв баща.

# 58
по-добре аборт отколкото в институция или негушкано дете... все пак аборта е добра алтернатива и е хубаво да имаме избор в такава ситуация

# 59
по-добре аборт отколкото в институция или негушкано дете... все пак аборта е добра алтернатива и е хубаво да имаме избор в такава ситуация
Докато имаме избор в подобна ситуация,ще има деца в институциите и аборти!!!
Не трябва да съществува тази опция,що за успокоение е това деяние  Naughty Naughty Naughty

Общи условия

Активация на акаунт