Какво работите в момента?

• 8 349
  • 79
  •   1
Отговори
# 15
Работя точно според образованието си - и средно-специалното, и висшето, развивам се по специалността си, но финансово съм доста назад, спрямо предходната си работа, която работех само с дипломата си от средното... Мисля, че точно кризата определя слабото заплащане в нашия бранш - строителството!

# 16
  • София
Здравейте! Питането ми е всъщност следното: какво работите в момента, това ли сте завършили и удовлетворява ли ви работата ви в момента? Или просто я работите, защото за в момента няма друга? Отрази ли ви се прословутата финансова криза що се отнася до работата?

Работя това, за което съм учила. Както и последните 14 години. Да, удовлетворява ме. И не, кризата не ми се е отразила на заплатата и на работата като цяло.

# 17
  • София
Работя на два места:
върху себе си и като майка.
Първото за сега не ми се увенчава с успех,за второто мисля,че се справям Mr. Green

# 18
Да, отрази ми се прословутата кризата, защото ме съкратиха малко след като се върнах от майчинство...Но всяко зло за добро! От половин година сбъднах една моя мечта... работя дизайн и предпечат, вече съм на постоянен договор и на хубава длъжност, супер съм щастлива от работата си и съм адски удовлетворена, пу-пу!!!

# 19
Не работя по специалността си.
В сферата на рекламата съм.
Кризата не ми се отразява.
Поне за сега..

# 20
  • София
Здравейте! Питането ми е всъщност следното: какво работите в момента, това ли сте завършили и удовлетворява ли ви работата ви в момента? Или просто я работите, защото за в момента няма друга? Отрази ли ви се прословутата финансова криза що се отнася до работата?

А тебе какво те засяга тази работа? По какъв начин ще ти повлияе положителен или отрицателен отговор? Или само си задоволяваш любопитството  Crazy
Да ти кажа тази тема няма да просъществува още дълго  Sunglasses

# 21
Работя едно от нещата, които съм учила. Харесва ми. Към момента обаче, съм меко казано недоволна, защото от някоолко месеца съм почти без заплата.

# 22
Работя като детегледачка на едно бебе, моето Grinning Не, не съм учила за това, но се справям. Да, удовлетворява ме за момента, иначе щях да си върша другата работа, за която съм учила. Не, финансовата криза не ми се отрази, на обезщетения от общественото осигуряване съм.

То всяка посетителка на форума е минала през този период. Не мисля, че  е оригинален отговорът ти.

До преди 5 месеца работих в инвестиционен посредник и работата беше свързана с едно от образованията ми: МИО. Преместиха офисите в чужбина и закриха българските. Съответно аз останах безработна още преди дъщеря ми да навърши 3 години. Удар и в професионалното развитие и като самочувствие. Сега в тази криза като нямам връзки, си търся каквато и да е работа за каквито и да е пари. Отговорът ми е искрен.

# 23
  • София
Не мисля, че  е оригинален отговорът ти.

Темата за оригиналничене ли е? Ако е така да се упомене в заглавието  Crazy

# 24
   Икономист съм по образование и това практикувам в момента ! Надявам се на повишение на заплатата в скоро време !

# 25
Работя в сферата на социалните услуги.

# 26
  • София
Работя на два места:
върху себе си и като майка.
Първото за сега не ми се увенчава с успех,за второто мисля,че се справям Mr. Green
П.П> Кризата не ми се отрази,защото съм по майчинство,а осигуровките,които работодателят ми внасяше бяха на реалната ми заплата.Първите 3 месеца(3-те болнични)даже получавах повече пари,отколкото ако бях на работа

# 27
Не работя това, което съм завършила, защото то не може точно да се "работи".
Кризата не ми се е отразила - в такъв смисъл, че си намерих сравнително добре платена работа само след 2-3 седмици търсене.
Работя в сферата на услугите, като ползвам един от чуждите езици, които владея.

# 28
купувам и продавам.
няма никаква връзка с това, което съм правила преди това.
харесва ми, получавам удовлетворение, но не мисля, че съм себе си в тази работа , винаги гледам за възможности.

# 29
Работя като слугиня на 2 деца, мъж, котка и рибка Twisted EvilНапълно съм удоволетворена, че дори и задоволена Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт