Какво работите в момента?

• 8 345
  • 79
  •   1
Отговори
# 45
Начална учителка съм. Peace

# 46
Не, не работя по специалността си, бих умряла от глад, ако трябваше да работя по нея.
Не, това, което работя не ме удовлетворява нито като смисъл, нито като желание да го работя.
Просто няма какво друго.
Кризата не ми се отрази, с нея се оправдаваха да не вдигат заплатите в старата ми фирма, напуснах, на новото място взимам повече.
В крайна сметка искам да работя нещо съвсем различно, някой ден, в друга държава, след като завърша там магистратура Rolling Eyes

# 47
Да кризата ми се отрази , защото малко преди да се върна на работа след майчинство ме съкратиха и сега съм без работа и се чудя как ще намеря , а и на мъжа ми заплатата я намалиха.

# 48
Еовин, да не си филолог като мен? Laughing

# 49
Много ли ми пролича  Mr. Green
Филолог съм, да, френска филология  Grinning

# 50
Безработна,съкратиха ме преди три седмици,работих в банка за смешни пари,но пък с желание  Peace

# 51
Искам само да кажа,че работата ми напълно ме удовлетворява.

# 52
Да, това, което съм завършила работя. И го работя с удоволствие, но искам да се развивам още.  Peace

# 53
За мен не е важно "Какво?",а"За какво?" LaughingВ момента сьм барман и зам.управител в снек-бар. Wink

# 54
Стига, бе, Ео, .......знаеш ли как ти завиждам, де аз да бях филолог, ама съм инженер само с английски, а ми се ще всичките езици да ги знам, само време да имах. А за френския пък и баща ми, и сестра ми го знаят, дядо ми го преподаваше, ама аз английски....дето под път и над път можеш го научи. Tired
И това дето го работиш тъй ми е на сърце, то не, че моето не е същото кажи-речи, де  Mr. Green, ама няма време за учене на езици, а съм дърто магаре вече, то не е, като децата, дето каквото чуят повтарят...писане си требе за мен, писанеее  Crossing Arms

# 55
  • Italia
Инженер по безопасност, ако трябва да го произнеса на български език, макар че има доста разлики с реалната ми професия. Permit To Work Officer е оригиналното наименование Simple Smile

# 56
Завършила съм за педиатър(пнуп и нуп-бакалавър)За съжаление в момента не работя то4но по специалността си.Работя в дом за деца и младежи с умствена изостаналост.

# 57
педиатър ? - не ми се връзва с началната училищна педагогика...дали не си педагог? Joy

# 58
Жалко  за ученето ти по педагогика, колега- педиатър Simple Smile
Аз работя това, за което съм учила. Надявам се така да бъде и занапред.

# 59
Безработна съм, но още малко!!!  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт