Какво работите в момента?

• 8 337
  • 79
  •   1
Отговори
# 60
работя в частна фирма като инспектор, заплащането не е достатъчно, но какво да направя като бизнесът/специално нашия/е зависим от другите фирми. Щом те нямат и ние нямаме! В криза сме ! Thinking Инжинер съм и Не работя по слециалноста си!

# 61
  • София
Не работя по специалността си.Работя в строителството и съм доволен от работата си.

# 62
Работя като детегледачка на едно бебе, моето Grinning Не, не съм учила за това, но се справям. Да, удовлетворява ме за момента, иначе щях да си върша другата работа, за която съм учила. Не, финансовата криза не ми се отрази, на обезщетения от общественото осигуряване съм.
Значи сме колежки Laughing.

# 63
Работя в магазин за цветя,харесвам работата си   bouquet

# 64
Работя като детегледачка на едно бебе, моето Grinning Не, не съм учила за това, но се справям. Да, удовлетворява ме за момента, иначе щях да си върша другата работа, за която съм учила. Не, финансовата криза не ми се отрази, на обезщетения от общественото осигуряване съм.
Значи сме колежки Laughing.
Аз също съм Ви колежка Peace

# 65
  • Русе
в мобилен оператор

# 66
Ми няма пък да кажа !
Щот ще ме "залюбите" и ни мога са оттърва

# 67
УВОЛНЕНИЕЕЕЕЕЕЕ newsm45
освободиха ме и ще се побъркам....
иначе бачках в недвижими имоти,брокер.някоя коолежка???

# 68
  • Bapнa
Започнах бизнес, който няма нищо общо с образованието ми. Предизвикателството е много голямо, но за сега всичко е ок.
И аз така.Почнах преди 2 месеца и засега се справям идеално.Но има още какво да се желае във финансов аспект.

И аз така - от 3 години, обаче понякога не се справям никак перфектно  Mr. Green

# 69
Поредната тема.....

# 70
УВОЛНЕНИЕЕЕЕЕЕЕ newsm45
освободиха ме и ще се побъркам....
иначе бачках в недвижими имоти,брокер.някоя коолежка???

Радвай се моме, не риви! Намери си някоя читава работа.  Hug

# 71
Завършила съм за педиатър(пнуп и нуп-бакалавър)За съжаление в момента не работя то4но по специалността си.

Добре правиш  Rolling Eyes

# 72
Преди да се роди дъщеричката ми работех по специалността си - начален учител. Сега помагам на семейния бизнес и ми харесва - работя като таксиметров шофьор.

# 73
  • София
В последните 15 години съм счетоводител, в псоледните 12 на свободна практика. Кризата не ми се отразява, даже работата се увеличи, хората станаха по внимателни към делата си....Иначе съм завършила СМГ, Английската гимназия  и Счетоводство в УНСС...Съдба.... Wink

# 74
Не работя по специалността си ,не работя даже нещо свързано с курсовете ,които изкарах после.Обаче се радвам ,че съм на работа. Heart Eyes Парите не са много ,но се чувствам полезна.За мен е важно сутрин да излизам от къщи и да правя нещо за себе си и другите. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт