Предстои ми инвитро, да поговорим...

• 182 079
  • 1 092
  •   1
Отговори
# 855
Здравейте мили момичета, всеки ден чета форума, и за сетен път се убеждавам, че изход винаги има. След дълги години борба вие сте успели да имате дете. Благодарение на Вас по лесно излизам от кризата си в резултат на неуспешното ми инвитро. Вярваме със съпруга ми, че след трудната борба рано или късно ще имаме дете. Ще продължим да се борим за нашата мечта. Пожелавам на всички успех.

# 856
Нели, ще успееш, всичко ще е наред, просто е малко по-трудно. Късмет, Нели и пиши. Laughing

# 857
  • някъде там......
Lali, благодаря ти за отговора - изследвани сме за хепатит, хламидия, и др. ППБ. Хормоните са ми отпреди месец, МБ - всичко  е нормално. От отговора ти останах с убеждението, че при нас няма да отнеме много време подготовката Crazy

# 858
Да, дори предполагам, че можете да започнете веднага, ако здравословното ти състояние позволява, например да нямаш кисти.
Имай психическа готовност. Laughing
И се усмихни, ще получиш бебе, обещавам! Laughing

# 859
  • някъде там......
 Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Praynig Praynig Praynig Praynig
ИСКАМ СИ БЕБЕТО!

# 860
Изследванията са СПИН, Хепатит B,C,хламидия,Васерман,влагалищен секрет,време кървене и съсирване,кръвна група,кр.захар,хормонални,цветна снимка,спермограми 2броя,чернодробни.Всички без цветната снимка са валидни 6 месеца.

# 861
От горчив опит, ще споделя че цв. снимка е добре да е "прясна".

# 862
Момичета, трябва да има вяра,че всичко ще мине добре и със сигурност ще имате по-големи шансове.Стискам ви палци на всички.

# 863
Заредете се с положителна енергия, търпение и много, много оптимизъм - и чудото ще стане! В никакъв случай не се поддавайте на отчаяние и отрицателни емоции. Е, ако след някой неуспех, Ви се плаче, поплачете си - това е по-добре, отколкото да задържате болката в себе си. Но след това бързо се стегнете и отново гледайте напред. Казвам Ви го, защото съм минала през ада, за да се сдобия с моето малко слънчице. Не спирайте да вярвате! КУРАЖ И УСПЕХ НА ВСИЧКИ!

# 864
  • Varna
Заредете се с положителна енергия, търпение и много, много оптимизъм - и чудото ще стане! В никакъв случай не се поддавайте на отчаяние и отрицателни емоции.
Ехххх, миличка красиво казано и по-принцип е така, но с всеки следващ опит става все по-трудно.  Confused

# 865
Дано всички да имаме късмет и да успеем в това което, ни предстои. Ние преживяхме три неуспешни опита ICSI и скоро ще опитаме със замразени ембриони от последния опит. Здравната каса ни отпусна лекарства, но когато вече я бяхме отписали. Бяхме се разбрали с аптеката, от която купувахме, ако ни ги отпуснат "да ги оправим". Сега се оказа, че искат да ни ги вземат на половин цена. Затова решихме да попитаме, ако някой си купува Gonal F 75 UI дали ще иска да ги купи от нас. Продажната цена в аптеката е 64 лв., на едро е 54 лв. Мислехме, че ще ни предложат поне 44 лв, а те ни предлагат 30 лв., защото знаят, че нямаме друг избор. Ако някой се интресува и предлага поне малко по-добра цена да ни пише на kempopovi@abv.bg . Имаме 26 ампули.

# 866
Здравей kremina, аз самата съм мама на бебче - сладоледче (бебе от замразен ембрион). При нас след ICSI бях бременна с близнаци, но за съжаление не можах да ги износя и ги загубихме. Доста си поревахме тогава, но след това имахме късмет и сега се радваме на прекрасна  дъщеричка. Стискам ти палци. Ако имаш нужда да поговориш по въпроса, пиши ми на личния.

# 867
bubaranski, благодаря на хора като теб, които ни дават повече надежда и кураж в трудният път към нашите бебета.
момичета искам да ви питам нещо: миналият месец ми правиха худротубация и се оказа, че тръбата е  проходима ( с една тръба съм след извънматочна). хормоните ми са в норма. последните ги пусках на 30.05.07. забелязвам обаче, че последните два пъти цикълът ми е много обилен, нещо което не е типично за мен. днес ми е трети ден и няма да ви казвам какви течове, какви съсиреци имам (извинете за не много приятното описание).  иначе нямам болки или друго притеснително, като изключим това, че през половин час тичам да сменям превръзката. На какво може да се дължи според вас? другата седмица съм на преглед да видим как е овулацията и със сигурност ще попитам лекарката, но съм притеснена и реших да питам вас. благодаря ви в аванс!    bouquet

# 868
  • София (Възраждане)
Може да е просто от по-удебелена лигавица, изхъврлянето на съсирециа-парчета лигавица не е нещо необичайно.

# 869
Mooimeiske благодаря ти за отговора! права си, че не е необичайно, но аз се притесних понеже досега не съм имала чак такива съсиреци. ами в такъв случай удебелената лигавица какво може да означава? извинявайте , че ви задавам такива въпроси, но колкото повече чета из форума, толкова повече започвам да се шашкам.

Общи условия

Активация на акаунт