Предстои ми инвитро, да поговорим...

• 182 075
  • 1 092
  •   1
Отговори
# 870
  • София (Възраждане)
Дебелината на лигавицата има отношение към хормоналните нива. Не се тревожи излишно, просто го обсъди с лекаря си. Желая ти успех!

# 871
Здравей,bubaranski,замразяването на ембрион влиза ли в цената на ИКСИТО?

# 872

Не, отделно се заплаща.   bouquet

# 873

Не влиза. Ние замразихме 6 ембриончета, за което заплатихме първоначално 800 лв., а после всяка година има такса за поддръжка (ние плащаме около 250 лв. годишно). До колкото си спомням броят на замразените ембриони не оказва влияние на тези цени.

# 874
  • София (Възраждане)
Бубарански, колко ембриончета преживяха размразяването при вас и само един трандфер на замразени ли направихте?

# 875
Нашите шест ембриончета бяха замразени по две в три отделни "сламки". До сега сме правили един трансфер на замразени ембриони, като размразихме само една "сламка" и за наш късмет и двата ембриона преживяха размразяването. От тях единият се имплантира и вече имаме нашето малко слънчице.

# 876
  • София (Възраждане)
Нашите шест ембриончета бяха замразени по две в три отделни "сламки". До сега сме правили един трансфер на замразени ембриони, като размразихме само една "сламка" и за наш късмет и двата ембриона преживяха размразяването. От тях единият се имплантира и вече имаме нашето малко слънчице.

Hug Hug това е страхотен успех, да ви е живо и здраво малкото съкровище!  smile3525

# 877
Вubaranski, това е голям късмет!   Laughing
Хайде догодина и другите сладоледчета да се реализират. Wink

# 878
Вubaranski, това е голям късмет!   Laughing
Хайде догодина и другите сладоледчета да се реализират. Wink

Благодаря за страхотните пожелания, но ще трябва да почакаме поне две години, защото раждах със секцио. А иначе със съпругът ми сме решили, че ще дадем възможност на всички наши замразени ембриончета да се превърнат в бебета, пък ако ще да раждам до 50 год. възраст (все пак сега съм на 36 г.).

# 879
  • София (Възраждане)
Дори и на 50, ембриончетата ти ще бъдат млади, така че  Peace Hug Hug

# 880
здравейте, току що се регистрирах, интересува ме дали е болезнена цветната снимка и може ли да се направи с упоика?

# 881
# 882
Аз правих цветна снимка скоро и мога да кажа че боли но се изтърпява,20 минути преди снимката ти слагат обезболяващо .Болката е около 1-2 минути.Не се притеснявай давай смело напред.Пожелавам ти късмет,дано да ти са проходими тръбите.

# 883
  • някъде там......
През месец май правих цветна снимка - струваше ми повече, отколкото описват момичетата тук - 180 лева, но не усетих абсолютно нищо - не са ми слагали абсолютно никакви обезполяващи - не разбрах кога процедурата е приключила. Не ме заболя, макар да се оказа, че и двете ми тръби са непроходими и изискваше няколко пъти подаване на налягане. Само, за да ти сравня прага ми на поносимост по отношение на болката, ще ти кажа, че ми свалат пломба с упойка. - т.е. не издържам никак на болка. От мен - успех!

# 884
Здравейте мили момичета!!!
Току що се прибирам от почивка и реших да се включа във форума. Сега се чувствам готова за нови подвизи...

Общи условия

Активация на акаунт