Предстои ми инвитро, да поговорим...

• 182 099
  • 1 092
  •   1
Отговори
# 825
  • Някъде там...
Успокой се миличко и недей мисли отсега за провал. Много често става и от първия път! Пари ще се намерят, само здраве да е. Доколкото разбирам не сте кандидатствали за програмата на НЗОК?

# 826
Много ти благодаря, Жабче и дано реагирам добре на лекарствата, защото, ако се притеснявам и от това дали ще ми стигнат парите - доникъде няма да стигна. А веднъж хванал ли си се на хорото - върщане назад няма. ами, ако е неуспешно - какво ще правим тогава? Кой знае след ковлко време ще можем да съберем отново необходимата сума. Ух, направо не ми се мисли....Дано този месец да стане по естествен път. Моля те, Бебчо, ела този месец, моля те......... Cry
Пожелавам ти го от все сърце!!! Не се притеснявай за парите, защото така допълнително се натоварваш с негативни емоции, а повярвай ми - това пречи. Плюс това вече има и кредит "Искам бебе" към общинска банка, така че варианти се намират.
Още веднъж - УСПЕХ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

# 827
  • някъде там......
Деси, Жабче, много ви благодаря за подкрепата. Да знаете, че и вие имате моята. Ох, момичета, не знам какво щях да правя без вас. Мъжете, колкото и да ни разбират, не могат да бъдат на наше място и всичко им е някак си по-встрани. Деси, хубаво е това за кредита, ама ние изплащаме ипотека. Купихме си ново жилище, което тепърва трябва да направим. Това ни беше задачата за тази година - кой да ти  мисли, че ще имаме проблем с бебчо. Ама ето - и това е факт. Аз днес си направих първия тест за овулация - нищо. Утре - пак. Надявам се в началото на седмицата да е нещо. И, дай, Боже, след три седмици да имам две чертички. Ама вие да сте ме изпреварили вече.

# 828
Аз все още събирам парите за втори опит. Сега, ако всичко е наред, мисля първо да си дам почивка в началото на септември, пък после продължавам със събирането на средствата. Плюс това не съм готова психически....
Стискам палци Галисис, дано да имаш желаните две чертички!!!!!

# 829
Здравейте, аз съм от Варна, преди месец направихме ин витро, но уви се оказа неуспешно и сега си търсим илиника в София към която да се насоча!!! Много благодаря на тези които ще ми помогнат да се ориентирам!!!
здравей,мила,аз правих ин витро в клиниката на Щерев и е успешно
Сега съм в 1-ия месец Simple Smile

# 830
  • някъде там......
Благодаря ти, Деси. Ако имаш нужда от почивка, направи я, но изцяло. Отпусни се и се наслаждавай на живота, доколкото можеш. Аз лично, колкото и да съм уморена психически, не мога да спра и да почивам. Имам крещяща нужда от това, но докато не постигна целта си, няма да мирясам. Кураж, мила.

# 831
здравей,мила,аз правих ин витро в клиниката на Щерев и е успешно
Сега съм в 1-ия месец Simple Smile
Здравей Дороти, имам една молба към теб. Ако можеш да ми напишеш горе-долу какви ти бяха процедурите при Щерев, колко време продължиха и ако не е тайна колко ти излезе всичко?

# 832
  • Русе
Zdraveite na vsichki!!!Iskam da vi popitam, nqkoi znae li neshto za klinika v Tytrakan?Az sam ot Ryse i tq me ystroiva idelno,no neznaq nishto za tam.Blagodarq vi predvaritelno!

# 833
здравейте момичета! Doroty_d честито миличка!  bouquet искрено се радвам за теб. дано всичко да е наред, лека бременност ти желая и здраво и сладко бебче! правиха ми в сряда хидротубация  и добрата новина е че тръбата ми е проходима ( с една тръба съм след операция от извънматочна) . ходя при д-р Ганева от клиниката на Щерев. спермограмата ни също е добра, да чукна на дърво дано всичко върви добре и за напред, и дай Боже скоро и ние да се похвалим с две чертички. сега мислем за лапаро да видим дали няма срастванияя около тръбата и евентуално ин-витро. но док. каза, че може да пробваме и по нормален път, но не ми се иска да губим още време в опити. успех на всички!  bouquet

# 834
  • Varna
Успех и на теб, elli_g   и дано скоро ни се похвалиш с някоя още по-хубава новина! Hug

# 835
zdraveute mili momi4eta,az sa6to iskam da vi se pohvalq,4e v klinikata na dr.6terev zabremenqh yspe6no ot 1 pat,po metod icsi!moqta lekyva6ta doktorka se kazva ganeva,kato na doroty i sam stra6no dovolna ot vnimanieto na vsi4ki tam,ve4e sam v 16 g.s.i vsi4ko e absolutno to4no,predi invitroto pravihme 4 neyspe6ni inseminazii,i dvamata sme bez nikakvi zabolqvaniq,prosto 7g.ne se poly4ava6e i re6ihme da zapo4nem tam ot nqkade,sta6no ni e dale4e na pove4e ot 3h ni e patq do sofiq,no i sega ne sam se otkazala,prodaljavam tam da me nabludavat,na konsyltazii i taka do kato rodq,pak tam jivot i zdrave!moeto icsi stryva6e 2400 i za injekzii i lekarstva dadahme 1100,vsi4ko priklu4i na 3500lv,prestoqt ni tam-13 dni sa6to ni ydari v djoba,no vsi4ko kato tragne na dobre i zavar6va dobre!pitaute vsi4ko kakvoto vi interesyva,6te vi otgovorq s ydovolstvie!kasmet na vsi4ki

# 836
  • в гората
 Здравейте момичета,
и аз съм на прага на ин-витро.В момента си чакам МЦ и започваме стимулация с merional и cetrotide.Доста ми е притеснено не знам какво да очаквам.Преди две години правихме две неуспешни инсеминации, а миналата година правих лапаро.Проблема ми е, че задържам фоликули.Ин-витрото ще правя в клиниката на Щерев при д-р Тимева.Инсеминациите правих на друго място и тогава ме стимулираха с Menogon, биха ми някъде около 6-7 инжекции, а сега съм си приготвила 20бр. Shocked (толкова ми каза док.)дали не са много?След инсеминациите цикъла ми продължаваше по 30-35дена и ми бяха казали че е нормално заради многото фоликули които са се образували.А сега с 20 инжекции какво ли ме чака?Всеки който има какво да сподели във връзка с ин-витрото и по специално при Щерев ще ми бъде от помощ.Интересува ме още дали това са всички лекарства с които се изчерпва стимулацията или в процеса по-натам се купуват още медикаменти?

# 837
Здравей ares !Минала съм донякъде по този път.От личен опит мога да ти кажа,че при мен отидоха доста повече от 20 ампули,как ти звучат 35?Но е строго индивидуално при всеки,така,че може и да ти стигнат.Не ги брой инжекциите,важен е крайния резултат.Желая ти успех!

# 838
ares, може да са много, а може и да не стигнат. Зависи как ще отговориш на стимулацията.
Това ще се види в самия процес. Може да ти останат, а може и да докупиш. Никой не може предварително да ти каже.

Пожелавам ти успех! Praynig

# 839
  • в гората
 Благодаря за бързите отговори, интересува ме по-скоро дали стимулацията протича с два медикамента или с повече, дали на по късен етап се добавят и други видове, защото останах с впечатление, че повечето момичета са стимулирани с по-сложна комбинация от препарати, а може и само така да ми се струва незнам. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт