В МАРТенската ни дружина пълзящи вече има !

• 23 073
  • 742
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Мънки, да ти е жива и здрава каката!  Hug  bouquet
Никита, знаем ви  Wink Hug Честита ви пораснала принцеска!  Hug
Галина, наистина важното е да се оправиш ти! Аз като неуспяла кърмачка мога само да те поздравя за дългото (в моите представи) кърмене  Hug А децата оцеляват и на АМ, колкото и да ви се струва противно като идея.  Simple Smile
СЗА, Алекс се захласва от рев  Rolling Eyes , нито е задавяне, нито нищо. Един д-р ни каза, че може да е и сърдечен проблем  Rolling Eyes , но нищо не се откри  Praynig Ох, кофти е като се случи. Дано на никой не се!  Praynig

# 46
Бейби Мони, честита ви Джунгла! Страхотна е! Много я мисля и аз, но Тоби е 8кг, а тя е до 9, а той дори не седи стабилно. Мръннн.
Със здраве да си я ползвате!

благодаря  Hug бънджито е до 12кг Peace май люлките са до 9кг Thinking

# 47
  • София
Добро утро, мамчета!

Алекс-мама, голяма прегръдка от нас

Наш тати особено не помага, дори се карахме на тая тема, ама ефект особено няма, тъй че просто си свиркам и скърцам напред. Но за сметка на това хич не мога да се оплача от свекито:)

Някой питаше за Фридолак: казва се Фризо 2.

На Ганчев не съм взимала пюрета, но пък съм купувала на Малечко и на Овко. Малката ги харесва.

Добро настроение, аз като видя, че наличните средства не помагат против подсечено дупе, мажа Светланка с противогъбично мазило ИМАЗОЛ. При нас помага. Другото беше едно лилаво чудо, май се казва Пиоактин или нещо подобно.

Ние пълзиме по гръб, не се обръщаме, но за сметка на това като я сложа да седи си седи и се радва. Дори си налапа веднъж ританката. А да, да не забравя, вече се храниме в столче и е голям кеф.

# 48
Добро настроение, аз като видя, че наличните средства не помагат против подсечено дупе, мажа Светланка с противогъбично мазило ИМАЗОЛ. При нас помага. Другото беше едно лилаво чудо, май се казва Пиоактин или нещо подобно.

Пиоктанин , на нас ни го изписаха за пъпчиците от болницата, ама цапа жестоко

# 49
Добро утро!

Набързичко да се радпиша, че след час-два потегляме малко и ние по гости и почивки.
Ще ни липсвате, ама ще изкараме седмица без нет.

Честито но всички пораснали бебоци и всичко с поводи от днес до края на седмициата.  bouquet Hug

И да не пишете много, ей... Laughing

# 50
Здравейте  Grinning
Честити месечинки на всички бебоци!
Включвам набързо да се похваля че си имаме още едно зъбче-отгоре....но не е централен резец, а до него(незнам дали разбрахте Rolling Eyes)Дали е нормално?
Хайде лек ден от нас, тук е хубаво времето и след малко ще сме навън  Hug

# 51
Здравейте,

Тони, лек път и приятна почивка.  Hug
Гале-  Hug бълзо оздравяване.
Мънки- честит РД на каката (на патерица).
Нинче- честито ви "нестандартно" збче.   bouquet

Аз като без дете се  Shocked в 6ч.  Сега лежим с мъжо и гледаме ТВ.

Хайде   bouquet

# 52
  • София
Привет!
Тони, приятно изкарване!  Hug
Нинче, честито ви зъбче! Не се притеснявай - случва се да не излизат по реда си - баткото ни изкара първо третия долу, вместо горните странични  Crazy
Отивам да храня зверчето, че надава вой  Whistling

# 53
  • Варна
Добро утро и спешно питане - поканиха ни на 1-ви рожден ден на едно момченце - акво мога да му купя като занимателна играчка, но и да не е много скъпо, че финансиите ми са на свършване  newsm78 Ако някой може да ми даде идея, чрд-то е от 11 часа и нямам никакво време  ooooh!
Честито ЧРД на каката на Мънки със закъснения но от сърце  Hug Да ти е жива и здрава и много щатсие по пътя да срещтне  Hug
Тони, лек път и приятна почивка и те чакаме да звъннеш когато си във Варна  - ще ти спретнем една срещичка с варненските мами, ние така посрещаме, питай Никита  Wink
Нинче, честито зъбче, ми от там е решило да се покаже  Mr. Green
Гале, нали знаеш че съм с теб  Hug
Лек и слънчев ден на всички, тук е страхотно времето още сега  Simple Smile

# 54
Добро утро Hug

Тони приятно изкарване, дано да хванете хубаво време - поне веднъж да се топнете Hug
Нинче, честито ви зъбче. Ние още нямаме нито едно Rolling Eyes
Гале Hug не се притеснявай за кърменето, нали сте устискали до сега, много майки спират до 6тия месец с кърменето и то съвсем нарочно, а не по принуда.
Мънки ЧРД на патеричка на каката Hug

Ние май днес вече ще си имаме тати Rolling Eyesоще не смея да се радвам, че то при нашия никога не се знае Thinking
От днес почвам с разкрасителните процедури за сватбата - на обяд съм на обезкосмяване Sunglasses (представям си как ще боли, след раждането само с ножчето съм действала, ама красотата изисква жертви) В четвъртък съм на маникюр и се чудя дали да сложа ноктопластика, че ноктетата ми са къси, а пръсчетата ми са дундави. Според вас дали ще ми пречи много, има ли някоя мама, която си е сложила? Ние след сватбата заминаваме в Гърция с младоженците. Основно в Аспровалта ще спим и ще обикаляме. От сега се чудя как ще издържа толкова време без Алек - цяла седмица, но и го очаквам с нетърпение - ще почина от ежедневните задължения, ще видя свят (никога не съм излизала от БГ)

Оставям ви, че багаж ще оправям (вече станах спец в това yes)

Hug

# 55
Деси, аз като бях на такъв рожден ден преди месец купих на момиченцето едно пате което се бута....отделно плюс това в самото пате имаше кубчета с различни форми, които трябва да се поставят на правилните места.Не беше скъпа играчката-около 12 лв.мисля. Crazy.
Благодаря ви за отговорите за зъбчето.Може би искам всичко да е като по учебник, ама много ясно няма как да стане! Peace

# 56
Вили- съвет от мен- Не слагай ноктопластика. Аз съм си правила (преди  да забременея), държах я 6 месеца и после още 6 с моите нокти (вече дълги от ноктопластиката) отгоре с гел. Моята беше доста дълга. Свиква се за 2 дни, седи страхотно, особено ако я поддържаш. Ама после като махнеш тези неща е ад. Иди на маникюр, нека ти ги нарисуват с хоризонтални шарки (цветя, линии и т.н, има доста идеи из нета), така визуално ще ти се издължи нокътя.

# 57
  • София
Вили, аз си бях сложила нокти за нашата сватба, че по принцип не отглеждам такова чудо  Crazy, а исках да съм по-така  Flutter Е - започнаха да се чупят още в ресторанта  Shocked Много хора не го вярват, на мои приятелки по 1м им стоят, но е факт, че при мен след няколко дни вече нямаше нито един нокът  Whistling Моите нокти явно не търпят такива неща, хем ми ги лепиха здраво. А и аз като несвикнала с дълги - хич не ги пазех.  Embarassed Не знам кога ще е сватбата, дано ръцете ти да не са като моите, но все  пак - сложи ги съвсем скоро преди нея.
Десис, аз винаги като ходим на рд подарявам дрешка и играчка. Във всеки детски магазин ще те упътят кое за каква възраст става. По момичешките играчки обаче не съм спец  Embarassed Упс, сега се върнах и видях, че си писала момче  ooooh! Crazy , а Нинчето е писала за момиче какво е купила.  Crazy Blush Баткото ни тази възраст се занимаваше с разни играчки с фигурки, които се слагат една в друга или музикални (които свирят толкова ужасно, че ти иде да ги размажеш с чук)  Crazy Топка също върши работа винаги  Peace

# 58
  • Варна
Ами най лесно е дрешка, но юнака е много по голям за възрастта си, последно на 5 месеца когато го видях беше 11 кила и отгоре, та едва ли ще улуча, а и не съм го виждала от тогава....  Confused

ДА, трудничко ще е  Confused

Последна редакция: пн, 21 сеп 2009, 10:09 от dessiss

# 59
  • София
Ами най лесно е дрешка, но юнака е много по голям за възрастта си, последно на 5 месеца когато го видях беше 11 кила и отгоре, та едва ли ще улуча, а и не съм го виждала от тогава.... Confused
На 5м 11кг  Shocked ooooh! Имало и по-тежки от нас  Whistling Laughing , трудно ще е тогава.  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт