В МАРТенската ни дружина пълзящи вече има !

• 23 535
  • 742
  •   1
Отговори
# 150

Гледам темата сте кръстили за пълзенето, моята Билянка не пълзи, ама се набира на лакти и така се довлачва до където иска - много е смешна, ето едно клипче правено тези дни да я видите как "пълзи" http://www.youtube.com/user/barangelova#play/uploads/2/VdZDZ4QCfl8

за мен това си е пълзене,просто всички го правят по различен начин,ние още нямаме признаци за пълзене,за това и не се обаждам Rolling Eyes

в другата тема може и ние да се включим  Laughing

# 151
  • София
Здравейте и от нас.

Слънцето, снимала съм Калин и Стела с лигавниците, но този ***н сайт снимка.бг ПАК не работи  #Cussing out #2gunfire #Cussing out

И още - към къснозахранилите и кърмещи майки - сокове давате ли?

Не, нямам и намерение.

Шестнадесета Софийска среща с начало - включване към Поход на бебетата срещу изоставянето на деца в българските домове! http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=427852.0;topicseen
Поход на бебетата срещу изоставянето на деца в българските домове!
Всяка година между 1000 и 1500 бебета се разделят със своите майки и постъпват в специализирани институции за деца!
Всеки ден 6 майки изоставят бебетата си!
Ние от Фондация „За Нашите Деца” и Движението на българските майки организираме „Поход на бебетата”.
Като излезнем с нашите деца по улиците на големи градове в България, искаме ясно да заявим нашата гражданска позиция в подкрепа на тези деца. Децата на България не бива да растат в среда извън семейната, защото това води до тежки последствия не само за децата, които израстват в институции, но и за цялото общество.
Каним всички майки, които имат бебета, деца до 3 години или пораснали малчугани да се присъединят към нас в градовете: София, Русе, Пловдив, Бургас, Видин
на  26 септември 2009 г. /събота/ в 11 часа (тръгване от стартовите точки във всички градове)
Идеята – колкото се може повече майки със своите деца да изминем 1095 метра. Това е броя на дните, които прекарват новородените и децата до 3 години в социалните домове. На количките си символично ще закачим балони, а няколко от нас, които водят колоната, ще държат трансперант с надпис: Днес 6 майки ще изоставят бебетата си. Нека да предотвратим това!
Ето и маршрутите:
София: НДК (Пилоните) – бул. Витоша – ул. Алабин и обратно

За който ще идва с метрото, по желание, събираме се 10.30 ч. пред църквата Света Неделя и  дружно по Витошка към Пилоните. Моля, имайте предвид, че ще чакаме само 5 минути и тръгваме. С останалите ще се видим на Пилоните.

Влизам само да подканя желаещите мами за Люлинска среща утре на кафето при чичо Емо. Стандартно от типа: който 'гат' дойде, засега заявените присъстващи са Росикв, Зелено човече, Дума и Аз.

За утре - четвъртък - става въпрос  Peace

# 152

И още - към къснозахранилите и кърмещи майки - сокове давате ли?

Не, нямам и намерение.

и аз не давам,когато му предлагам,той всеки път отказва,и вода и сок и чай не пие,няма намерение да пия и хвърлям повече.

# 153
Добър вечер милички  Hug
Честито на всички с повод дА празнуват  Hug  bouquet
вече рядко се включвам,но тук нямам време за компа,по цял ден се гледкаме и разхождаме с бебко и тати  Heart Eyes
и при нас нищо ново,Крис малко се разболя от смяната на климата,кашля,запушен нос,докторът каза,че не били зъби  newsm78,а аз си мислех,че след цялото това мрънкане трябва да избие ,но явно не  ooooh!
нашият момък сега откри колко е интересно да спи по корем,та откакто е заспал в 9 се буди н-ти пъти и симти да го обърна и после хоп,забива муцуна пак по корем  ooooh!,как ще спим тая вечер не знам  Laughing
Още не искаме да ядем пюрета,за сега сме само на мляко и няколко лъжички със зор навряни зеленчуково пюре  ooooh!

# 154
Мерси, момичета, за отговорите и за сокчетата и за чашката. Ще си действам явно по инстинкт, както си и мислех Simple Smile

Моят син просто ме убива с това спане. От както съм легнала към 10.00, не съм мигнала  - през половин час шава, преди като го местех от спалнята в леглото му си се будеше нормално, сега какво му става. И как може да са зъби, като преди малко не издържах, оставих го да лежи на моето място на спалнята и вече половин час не е гъкнал. Явно ще спя на дивана Tired

# 155
  • Стара Загора
Добро утро. Ние отиваме със Симона да си водим баткото на градина и после да пием кафе с мамите от градината!

# 156
  • Варна
Nagaina, все се каня да ти пиша, че Дарко е страшен сладур с тия ангелски крилца. Кога ще се видим да го пощипна по пухкавите крачета Heart Eyes
Ние също не спахме добре (пак) и сутрин ако не пия едно кафе, не мога да си отворя очите и да си събера мислите. Представям си ако сега не спи, какво ни чака, като ни почнат зъбите.... Чудя се дали не е възможно Симона да се е стресирала от болницата, защото откакто се върнахме, започна с това нощно събуждане през час. Някой има ли опит с баенето (само не ми се смейте Mr. Green)?
В неделя кака Криси има рожден ден и тия дни се занимавам с организацията - заведения, торти, подаръци. То си е направо малка сватба - празнуване с баби и дядовци, с приятелчета на детски клуб, с децата в градината... Ама хайде - да се радва детето.

# 157
здравейте,
При нас нищо ново. Пак почна да си спи през нощта. Сутринта изръчках таткото да я храни и той я приспал на спалнята, та откарахме до 8ч. Сега си лежи в леглото и си го разглежда (прави го всяка сутрин, все едно всеки ден го сменям  Joy).

за майките "състезателки" да си кажа- някой път и аз се шашкам, че Елия не прави това или онова, но не сериозно. До 1г имаме време и да се научи да говори, да ходи, да маха за чао, пък и кой знае още какви шашави неща. Но най- ме е яд на такива майки, които не си обръщат внимание на децата. Виждала съм какви ли не образи.

Хайде ние ще се оправяме и навън   bouquet

# 158
 bye
Добро утро.Ние с моя днес трябва да ходим до В.Търново в КАТ и така се притеснявам,че ще оставя дечко на майка ми.Още повече,че се пада точно като трябва да яде и да заспива дългия сън,а много се буди на него с рев и писъци... SadЧудя се дали не е по-добре да го мъкна с нас.Ще ми се е свило сърцето през цялото време иначе. Praynig
Гери,смях не смях,и аз съм се замислила да отидем с Алекс да ни леят куршум.Никога не съм ходила по такива места през целия си живот,но...Една моя приятелка е видяла що годе някаква промяна в сина си след ходене и се чудя. Rolling EyesИ той е крайно неспокоен и аз треперя повече от преди вече...
Елг,за майките,дето не се грижат за децата си-имам една "позната",която има чудесно кротко момиченце вече към годинката.Не го изкарва от количката тази жена,то се нядига (в легнало положение го държи),иска да гледа,да стане,тя "Уф,Ралицооо!".Тиква му бибата в устата,натисва го надолу и то млъква милото.И за съжаление вече изостава доста в развитието си от връсниците си. Sad
Не знам как е възможно такова нещо.Вади го от количката само преди да си дойде мъжа и,защото иначе той и се кара. Rolling Eyes
Пази Боже.

# 159
 Добро утро момичета!
Днес Илия става на 6 месеца!Почерпете се за неговато здраве

Честита месечинка и на Мария на Окич,Иво на GalinaG24,Алекс на Анабел,Виктория на Halkidiki и Далия на Desir.

Мммммм нещо не ми се получи почерпката newsm78..............пийнете по кафенце сега пък после пак ще пробвам със сладичкото,че сега нямам време  chef

# 160
Добро утро  Hug
Честити месечинки на порасналите бебешори от днес    bouquet
Нинче, и Борис се забавлява най-много с едно шише от студен чай, ама аз нали съм хитра  Mr. Green съм пуснала вътре няколко бъркалки, и няма да ви казвам каква прекрасна дрънкалка се получи  Mr. Green такава игра пада с нея - врътка си я, гризе й капачката, и като го види кеф, толкова пъти ни е спасявало това шише навън, когато се разреве.

# 161
  • София
 Честито на всички месечинки  bouquet
  Васида, честита годишнина, то вие сте били ден след нас Grinning
 На Влади вчера му поставиха втория Пентаксим, рева..след това цял ден нервен и за капак вдигна температура вечерта, през ноща рева и въобще не му понасят тези ваксини.
 А пък аз последните дни не се чувствам добре вечер, а от снощи не ми е минавало - като че ли ми прескача сърцето и в този миг не ми достига въздух, чудя се на нервна почва ли е, от преумора или по-сериозен проблем Confused И мъжът ми ме ядосва и ми е толкова криво, извинявайте, че се оплаквам..
 Със захранването днес започваме с морков, не прояде това картофче и това си е. Явно ще го хапва в комбинация с други зеленчуци. Искам да попитам майките на децата, на които не им върви захранването, може би Бухта и СЗА - какво прието количество се води, че е въведена определена храна? Влади яде няколко дни по 1,2 лъжички, един път изяде 5,6, след това по една, съвсем отказа..
 Сокчета и аз не виждам смисъл да се дават и няма да давам, мимимум до годинката, а може и изобщо, познавам лично такива деца.
 По едно кафе от мен, че днес никой не е сервирал, пък е вече 9и30 Grinning

# 162
Здравейте  Simple Smile
Моят син ме разката снощи....събужда се през час и ревеше насън.Дали зъбите го мъчат незнам, но се успокоявам че не сме единствените  Tired Та той като по-малко бебе не се събуждаше, снощи 2 пъти съм му правила мляко, какво му става незнам. ooooh! Днес съм като парцал.... Tired

# 163
  • София
Моят син ме разката снощи....събужда се през час и ревеше насън.Дали зъбите го мъчат незнам, но се успокоявам че не сме единствените  Tired

Ами срам не срам, и ние ще се включим  Embarassed На всичко отгоре е гарнирано с хрема и кихавици, та ще ходим и на лекар. Язък за Люлинската среща, ще я пропуснем. За събота не знам... ама че къръщина...

# 164
Добро утро и от мен, избутахме и тази нощ Tired Вече се отказвам сутрин да го тикам да спим заедно, че да си отспя, все един и същи номер става - тъкмо се откажа, че няма да спи и ставам да се разсъня и той откарва най-сладкия си сън. Особено днес, след като в 7 се беше омазал до ушите. Поне отхвърлих домакинска работа малко.

Гери  bouquet Аз ти звънях преди седмица, може би повече, ама като не вдигна, реших, че нещо пак тревоги с малката и не съм пробвала пак. Ние сме си тук вече и всеки ден се тикаме из морската, звънкай.

Общи условия

Активация на акаунт