В МАРТенската ни дружина пълзящи вече има !

• 23 536
  • 742
  •   1
Отговори
# 180
Малиии,само моето дете ли е кротко newsm78/пу-пу да не чуе Twisted Evil/.Като чета за какво става въпрос при вас,направо незнам как се справяте момичета.Имате много силно стиснати палци от мен и бебо скоро да отмине този период.
Nagaina ,Дарко наистина е като едно малко,сладко ангелче Hug
vesi_petrovska,честита ти християнка bishop
анастасия22,честита месечинка и на твоя сладур.Извинявай,че не честитих одеве,ама ви няма на първа страничка и за това Rolling Eyes

На болничките пожелавам да оздравяват бързичко,а на непослушковците да започнат да слушкат най- накрая Hug Hug Hug

Я да видим какво става с обещаната почерпка от бебе Илия....  

Направо не мога да повярвам,че успях. bowuuBaby Moni,благодаря за това,че ме "светна" по въпроса как става качването на картинките newsm20

Последна редакция: чт, 24 сеп 2009, 15:50 от nani_v

# 181
nani_v и мойто си е кротичко бе не е само твойто,споко. Но се случва вечер да изплаква (мисля ,че са от зъбите -на него още не са му изникнали). Иначе става все по-игрив и пълен с номера. Пъшка като кученце, прави движение като пингвинче, ръмжи като мече,удря по масите,бърка в чиниите,пипа дистанционното,слага си всичко в устатаSimple Smile)))))))) Дрънка на негов си език в 7 сутринтаSimple Smile ама това е нормално нали? Не спада към палаво детеSimple Smile Ами те растат дечицата ни и все по-палави ще стават от тук нататъкSimple Smile Да са ни живи и здрави е най-важното!

# 182
nani_v: благодаря за честитката! Ами ние малко късно се включихме в темите на мартенчетата, та затова ни няма на 1ва страница. Simple Smile

Svetleto: ама ние сме същите бе! Само да не не ни е уруки!  Mr. Green Нашия звяр реве повечко, когато си е в къщи, някакви истерии докарва даже, ама и аз смятам, че е от зъбите и стискам мойте, та неговите да излязат по-бързичко. Иначе когато сме навън - последните 3 дни по 8ч ги докарахме (не общо) не му се чува гласчето. Евентуално ако е гладен, ама аз му знам графика и се вклщючвам бързо.  Mr. Green

Да са ни живи и здрави, пък и ние покрай тях!  Hug

# 183
dideto, Гого като тръгна на детска (преди две години, сега е трета група) също не ядеше на обяд. Постепенно започна да яде само суха филийка, после започна и манджите. Аз не се притеснявах, тъй кат озакусваше у дома към 8.30 сутринта и дълго време го взимахме веднага след съня - около 3.30-4.00 ч. и ако не беше ял и обедната закуска, ядеше пак у дома, после вечеря и така.. Мисля, че му стигаше. Сега яде повечето неща там, но в къщи не ги ще, та съм се видяла в чудо за това (казва, че в детската храната била по-вкусна  Shocked - а те им направихе някаква модерна кухня, готвят на пара, здравословно... знам ли, може и повече да му харесва).

За обличането:
Зимата - имаме дебел чувал на количката, в който мисля, че мога да го слагам и по яке и панталони с чорапогащник отдолу. Мисля да купя космонавт, тъй като ако не сме с количката чнапример сме с коланта и столчето за кола) е добре да има. Или пък грейка от две части (че космонавтът доста бързо се израства).
Сега - тези дни като е топло го извеждам през деня по къс ръкав (напр. боди потник и блузка къс ръкав) и взимам жилетка за всеки случай. Но ми се е налагало да я обличам само привечер. Имам и едни анцузи с горнища без ръкави, също подходящи за навън.

# 184
Аааа,не,вече няма да го хваля моя син Naughty.Тамън го похвалих и като се почна реев,направо едвам го укротих.Сега спинка у мен Mr. GreenСигурно са зъбките newsm78.Намазах го с гелчето и сега кроти детето.
Svetleto_ 100% те подкрепям PeaceДа са живи и здрави дечицата ни, пък мрънкането все ще го преживеем.Реве, не реве ще търпиииииим и това е! Кой повече,кой по-малко Rolling Eyes Hug.И Светле можеш ли да ми препоръчаш детски магазини в Пловдив,освен Вис Виталис,където мога да намеря всичко необходимо за зимното пазаруване Praynig? Сестрами за някъкво Щурче говореше,ама къде е,що е хич не знам newsm78
За обличането:за сега отдолу слагам боди с къс ръкав,отгоре гащеризонче/памучно/ или нещо от две части/пак памучно/.Евентуално вечер ако се позадържим на вън взимам и жилетка или горнище.За зимата ще пазаруваме сигурно следващата седмица.Майчетата с опит да питам космонафт или гащеризон и грейка newsm78???

# 185
Ами ние имаме вече космонафт, голямата дъщеря също с космонафт я изгледах. Неудобно става чак като махнат памперсите и трябва да се ходи навън/заведение/ до тоалетна. С яке и гащеризон на мен ми беше по-неудобно.
И ние поръчахме зимния чувал, чакам го да го доставят вече Simple Smile

# 186
Аз се заинатих и докато не ви прочетох от... до не мирясах! И исках за толкова неща да пиша, но нещо ми изфирясаха от главата  Crazy
Като се замисля, май се включвам като се покаже ново зъбче на Лора, та за протокола вече са 7 (3 долу и 4 горе).
Нинчето, не се шашкай за страничните резци, на Лора също първо се показаха страничните отгоре и си приличаше на малко вампирче  Mr. Green
И ние като повечето от вас нещо съня не ни е силната страна. Лора се буди по веднъж на вечер, но качествено. Не заспива около час-час и нещо и аз съм все недоспала. Сънят през деня и той един лек и повърхностен и от най-малкия шум вече е будна. Като се сетя как беше с баткото - спеше по много, шум не го будеше и вечер изобщо не ставаше - направо мога да си мечтая за онова време.
Иначе, като е будна момата ми е все в ръцете, иначе реве. Вече пълзи доста добре, но само до място където може да се изправи. От няколко дни изправена си пуска и двете ръце, много смело го раздава, но бързо тупва като гюле и аз задължително гледам да съм до нея, че иначе лошо. Другия номер, който се научи е да седи права в коритото докато я къпя. А то е на стойка, става си доста опасно и аз с едната ръка я къпя, с другата държа здраво - трудна работа. Много трудно ми е да я накарам поне да седне, за лягане вече и дума не може да става. Та къпането ни от удоволствие се превръща в мъчение, поне за мен.
За Май Тойс ми се ще да се включа и аз в Коледната поръчка.
Е, за сега това е от нас, а забравих да се оплача, че преди да заспи задължително му дръпва един хубав рев, нищо не помага и тогава изтощена заспива. Дано да е само период, че ще лудна вече  Tired
Забравих да ви питам, можете ли да споделите вашия режим на хранене, че нещо моя хич го няма. Педката ми каза, че вече мога да давам и попара, но аз се чудя къде да я включа. Ами тя сутрин си пие мляко.

# 187
Ето снимки от кръщенето на Радостинка: http://www.moetodete.bg/gallery/?gall=Album&g=0&a=13757& … 4260&i=145348

# 188
  • София
 Нагаина, изяж му дупето на търтейче-ангелчето! Laughing Мно-о-ого е готин!
 Веси, честито ти християнче!
 Сиа, и моят човек се изправя в коритото и точно по същия начин се чудя къде ще го изтърва, особено като го намажа със сапуна. Като капак, щом се изправи, ръчичките му започват да докопват де що има гъби, кисета и прочие неща оставени по ваната и веднагически ги пъха в устата. Как да му обясня, че остатъците от мъртви клетки по гъбите не са точно най-хранителната субстанция?!
 За зимното облекло- според мен чувалчетата стават само за по-малки бебета. Нашите вече са си подвижни и има да се пързалят из тях...

# 189
Честити месечинки и разни други поводи!!!
[/color]

Ние седим на гърнето и си пеем.

Хайде лека и мека  Hug

# 190
За зимното облекло- според мен чувалчетата стават само за по-малки бебета. Нашите вече са си подвижни и има да се пързалят из тях...

Ами на мен и двата вида чували ми вършиха много дора работа с Маги - и за спане, и за количка  Peace Маги от това лято спи с чаршаф. До тогава спеше със зимен или летен чувал  Peace А тя спи супер неспокойно и само се върти. Всъщност и това беше причината да ползваме толкова дълго чувала. Иначе много се отвиваше  Peace
А за количка тази зима ще са си удони чувалите. Те не ходят още, така че навън ще се разхождат в количката. Защо да се пързалят из чувала  Rolling Eyes Нали чувала се закрепя с коланите на количката  Peace
Иначе аз основно тази зима ще карам с две палтенца за малката + термо дънки и ватирани панталонки   Peace Като ще излизаме с чувалчето, под кръста не ми трябват толкова дебели дрешки  Peace
Иначе за по-голямо дете, за мен са най-удобни грейките с презрамки и отгоре яке  Peace Доста по-лесно се борави с тях откъм събличане и обличане отколкото с космонафт. Пък и кръста на детето винаги е на топло за разлика от вариант с патталони. Само не знам защо повечето вариант на зимни комплекти са с панталон, не с грейка  newsm78
На мен нещо тези космонафти не са ми удобни  Rolling Eyes

# 191
  • Стара Загора
Добър вечер от мен. Ето ви новата ни прическа да я видите - http://slancetoo.multiply.com/photos/album/18/18#photo=35
Днес имам 4-ка от тотото 5/35 хайде почерпете се

# 192
  • София
А за количка тази зима ще са си удони чувалите. Те не ходят още, така че навън ще се разхождат в количката. Защо да се пързалят из чувала  Rolling Eyes Нали чувала се закрепя с коланите на количката  Peace
Абе, те за ходене, не ходят, но това не им пречи да си се катерят по количките, а чувалът ще ги спъва. Просто си представям какъв вбесен маймуняк ще си имам, ако го вържа. Не че сега не се опитвам да го връзвам с колана, но той много пищи като го стегна. Та, предполагам, че и с чувалчето ще е така. Simple Smile

# 193
.
И Светле можеш ли да ми препоръчаш детски магазини в Пловдив,освен Вис Виталис,където мога да намеря всичко необходимо за зимното пазаруване Praynig? Сестрами за някъкво Щурче говореше,ама къде е,що е хич не знам newsm78

Отстрани на Халите има един магазин продават дрехи на Карамел-много са хубави.Там видях от тия гащеризони зимните и якенца към тях. Има и разни други малки магазинчета по центъра .Не съм пазарувала скоро и незнам да ти кажа. Ние предимно от Турция купуваме. Имам и дрехи от Ларедут .Абе много дрехи сме обличали по 1-2 пъти или ИЗОБЩо,защото докато застудее са му малки вече. Какво да ги правя незнам.В продавалника продават ли такива неща?
Това "Щурче" пък изобщо не съм го чувала.....Ти питай сестра ти и да кажеш на мен хихихи Да не става въпрос за "Щъркела"?Аз от там нищо не съм купувала.

# 194
Светле, в продавалника има всякакви дрешки - и нови и употребявани. Така, че преспокойно си ги пускай там. Успех!
Аз тази вечер си поръчах точно космонавт оттам. От Редута, ама новичък, с ръкавички и качулка. Много е сладурест. Simple Smile

Нашия звяр го боцнаха тая вечер при доки и заспа в 20ч без баня. Дано откара до към 5ч без мляко, че..  ooooh!

Айде лека от нас!

Общи условия

Активация на акаунт