И аз като Sia не съм доволна от Magic cup на Avent , дори я кръстих "Magic Leaky" (вълшебната течаща). Имам 3 и всичките течат. По-добре е когато не ползваш дръжка. И в упътването пишеше че е за вода. Аз я чистя след сок с четчицата на сокоизстисквачката и с четчица за биберон, съвсем миниатюрна.
Ще взема на Фишър Прайс този път. До гуша ми дойдоха вече.
Слънце, честита ти печалба!
Риша ме събуди в 2.30, гладен бил.
Омете едно сладко кисело млекце и един банан. Аз седях и гледах, как не паднах от стола не знам.Нашето космонавтче е 74, лекичко и беличко от батко му, почти не носено. Имам и 2 якета, та сме лесни. Чувалче за количката ще му взема само, Риша е малък да му задигам неговото.
Тука е над 20 сега, до зимата има много време.
В неделя/понеделник ще сме в Мюнхен на Октоберфест и много се радвам. Никога не съм била там.
Зъбната фея много я уважавам! Живее в дворец направен от зъби и затова и трябват.
Падналото зъбче се слага под възглавницата, тя проверява докато децата спят и оставя пари. Номера е, че ако не са ти здрави зъбите им пада стойността, та малчуганите да се стараят при миенето.

Другият плюс е, че хлапетата сами си ги доразклащат и вадят от амбиция, иначе се хранят лошо и ги е страх от твърди храни.
С две думи: 
Ами Феята на зъбките е от една приказка за Франклин и така явно стана популярна и в България. Слага зъбчето под възглавничката и на сутринта Феята го е взела и е оставила подарък чможе и с бележка към него - пожелания например). Гого беше много щастлив на подаръка и реакцията му беше: "Значи наистина се случват чудеса!" Аз бях много щастлива. А Лора ни изпревари със зъбките
В много детски филмчета се говори за нея. Пък аз нали си падам по тях и за това я знам без време
Сестра ми тази тази вечер отива в Софиа там ще учи

А най-интереснот е, че раничката е от горната страна, където още няма зъби