Изгубени години (Kaybolan yıllar) - тема 2

• 52 283
  • 774
  •   1
Отговори
# 105
  • sofia
БГ ПАПА , мерси за новата тема . нямаше ме 4 дни . отивам да чета , че има много за четене.   bouquet

# 106
Днешната серийка беше много интересна чак и мъжо се загледа и призна че сериала е много як Wink, а вчера само ни се присмиваше Embarassed...
А да ви питам Сарухан не е ли профес. актьор, щото гледах че в няколко сериала е участвал, но пък явно е практика да се канят в сериалите непрофесионалисти... newsm78 Направо да не повярваш, ако е непрофесионалист, справя се перфектно с ролята си.
Абе присмиваме се ние на яката мадама т.е. продуцентката, ама сценария е много интересен и явно е талантлива. Харесва ми това, че има по малко от всичко преплетено- екшън, драма, романтика, еротика, комедия, криминале, шпионски. Иначе аз очаквах чиста сапунка, но съм приятно изненадана-тоно така си представям качествените сериали. Жалко че у нас май скоро няма да се направи качествен филм, иначе старите ни филми повечето са много стойностни, ама какви актьори имахме, а сега-срамм... Embarassed

Последна редакция: вт, 22 сеп 2009, 21:24 от vanny_76

# 107
Запис.  bouquet

# 108
  • Варна
  На мен пък ми се струва,че на Есмер му се иска Айлин да е Езер,но е сигурен,че не е.Повтори го няколко пъти.Просто изпитва нужда да се грижи за някого,както едно време за малкото момиченце.
   Ролята на полицай нещо не му отива на Али.По му подхождаше тази на Кенан.Дай му да съжалява,да реве и да не знае какво иска.
   Подозирам,че и въпросния Михаил ще има някаква ключова роля.

и аз мисля че ролята на полицай не му отива на актюра. Днешната серия като го гледах Али така ми напомни за Кенан ooooh! особено като стоеше на пейката и вика Никога няма да си го простя Crossing Arms все едно чувах Кенан.
А Есмер как се разтапя по Езел направо newsm51 luvbed

# 109
  • София
А какъв е тоя Михаил, откъде се взе, как намери Есмер и защо се вгледа на пръстена? Уф, много питам, но изпускам части от сериите и сигурно затова съм го пропуснала. Много моля с по две думички само.  bouquet

на погребението на единия от бандитите, дето Есмер ги гръмна, дадоха в една кола някакъв бос, по-точно само ръката му и на нея имаше същия пръстен като на Есмер.
Та този бос обеща че ще има разплата и отмъщение за убитите, затова този Михаил според мен се изцъкли на пръстена, щото друтгия мафиот по всяка вероятност е известен.
И на мен Али много ми заприлича на Кенан от Мелодията hahaha
Много му тича на Бурак да играе такива роли, пък и как плашеше Езел с кучетата и тя получи пристъпа, егати пияндето #2gunfire

# 110
Абе някак си Али ми се струва излишен в тия тройни взаимоотношения. Все той е виновен. Есмер все го мъмри, не че не го защитава , ама..някак не се вписва. като 5-тото колело на каруцата е Thinking Незнам....

А тоя Михаил много ме разсмя като си излъска обувките в панталона Joy И как цял пълнител изпразни в тоя катинар, пък той не мръдна Joy Добре е замислен филма, ама малко екшън сцените малко куцат, но...задрад' Неговите очи....ще го преглътна bowuu

# 111
  • Бургас
Абе някак си Али ми се струва излишен в тия тройни взаимоотношения. Все той е виновен. Есмер все го мъмри, не че не го защитава , ама..някак не се вписва. като 5-тото колело на каруцата е Thinking Незнам....

А тоя Михаил много ме разсмя като си излъска обувките в панталона Joy И как цял пълнител изпразни в тоя катинар, пък той не мръдна Joy Добре е замислен филма, ама малко екшън сцените малко куцат, но...задрад' Неговите очи....ще го преглътна bowuu

Абсолютно!  Simple Smile

# 112
Филма е 49 серии. Таман сега получих таз' изчерпателна информация и реших, че е важно я споделя с вас дами и BGpapa Hug

49 са българските орязани серии (тоест това е информация на НОВА) или 49 са в оригинал?
защото ние пускаме по-дълги серии от оригиналните. По един епизод+10 мин. отгоре

# 113
ОТТУК може да се свали безплатно албумът на Bolahenk - Dizi Muzikleri от 2008 г., който включва песните Kaybolan Yıllar, Ansızın, Karanlık, Biraz Ağlasam. Освен тях са включени и песни от сериалите Eşref Saati, Serçe, Ezo Gelin,  Leylan. Който иска повече инфо (текст=Şarkı Sözü, композитори, изпълнители и т.н.) ЕТО и самия албум.
ОТТУК песните могат да се слушат (където пише аlbümü dinlemek için).

Клипове и текстове на другите песни от сериала:

Biraz Ağlasam ІІ (клип от филма) // текст на песента
Sigaramın Dumanı (Gitme) на групата Ezginin Günlüğü (клип от филма) // клип на самата песен // текст
Mavi Uçurtma на Onur Akın // така звучи песента във филма // текст
Sevemez kimse seni (песента, която Езо пее на Есмер в навечерието на сватбата им) в изпълнение на Muazzez Ersoy (+ текста) //  песента с друго звучене, изпълнена от Lejla Jusic
La vie en rose на Edith Piaf (+ текста)
L'Hymne à l'amour на Edith Piaf (Езо и Есмер танцуват заедно на последните две песни)

BGpapa, ако искаш ги качи на първа страница.
п.п. Песента Kaybolan Yıllar се изпълнява от Selim Bölükbaşı.

# 114

BGpapa, ако искаш ги качи на първа страница.
п.п. Песента Kaybolan Yıllar се изпълнява от Selim Bölükbaşı.

да, ама вече нямам опция "Редактирай". Само в първите 24 часа може да се поправи. Този форум има много странни правила. Трябва да се моля като куче на някой модератор да го поправи или да чакам нова тема
Ще сложа линк: http://rapidshare.com/files/176346962/bloahenk.rar за саундтрак. Но в следващата тема. Ако съм тук де. Че ми се очертава пътуване
Хиляди благодарности, че си го открила

# 115
  • 221B Baker Street
  bouquet

# 116
  • София
Като дадоха сцената с Михаил докато слизаше от колата , от обувките нагоре и си казах, че ей сега , ако вкарат още някой хубав мафиот като Есмерчо , не знам какво вече  ще правя, ма това беше преди да му дадат физиономията Laughing А м/у другото той не ви ли прилича на Азис- Михаил де?

# 117
  • при най-добрия мъж...
Добро утро!
Четох някъде в интернет,че Сарухан Хюнел не е професионален актьор,а как играе само.Това не се учи в Натфиз. Grinning

# 118
Тоя Михаил преди да го покажат и аз си помислих, че ще е българската връзка и като му дадоха физиономията направо паднах-точно като нашичките мутри. А в сериала не разбрах българин ли е или руснак?
Мъжа ми вика колата на Есмерчо била Фиат, ама явно да не се набива в очи, а наште мафиоти поне последен модел БМВ-та и мерцедеси.

Последна редакция: ср, 23 сеп 2009, 10:12 от vanny_76

# 119
  • при най-добрия мъж...
И на мен ми направи впечатление,че не кара скъпа кола.

Общи условия

Активация на акаунт