Изгубени години (Kaybolan yıllar) - тема 2

• 52 266
  • 774
  •   1
Отговори
# 90
Цитат
Ама тя после ще им го върне Peace
Как  newsm78

# 91
  • при най-добрия мъж...
Ей,ама как се променят очите на Есмер като види Езо.Толкова мек и обичащ поглед има,направо да потънеш в него.И погледа на Демир е същия.А и двамата не са професионални актьори,нямат актьорско образование-явно им идва отвътре.

# 92
  • София
Ей,ама как се променят очите на Есмер като види Езо.Толкова мек и обичащ поглед има,направо да потънеш в него.И погледа на Демир е същия.А и двамата не са професионални актьори,нямат актьорско образование-явно им идва отвътре.

и аз туй си мислех-когато сложи ръка на рамото му в болницата да го успокои за пострадалото момче, Есмер направо се размаза Wink
изпълнението на актьора е направо брилянтно Sunglasses

# 93
  • Варна
Аз вече съм готова за новата серия  Hug Изключих телефоните и звънеца на вратата . Никой няма да ме мръдне от телевизора  Peace Сега чакам само да видя кръстоносеца Blush Embarassed

# 94
  • Варна
Я гледай ти Али пиян Shocked сега вече прилича на Кенан  hahaha

Последна редакция: вт, 22 сеп 2009, 16:11 от Magosniwa

# 95
Цитат
Ама тя после ще им го върне Peace
Как  newsm78

ББ Просто един ден са в болницата ис е караха за нещо и тя метна престилаката  и си тръгна, а майка и извика след нея "Айлин" пък тя и каза " Не Айлин майко, аз съм Езел, ти загуби Айлин много отдавана" (нещо такова беше).После Есмер я чака в коридора и тя се хвърля в прегръдките му, и казва "Ти си цялото ми семейство". А майка и седи на врата гледа ги и казва "Знаех че един ден ти ще ми я отнемеш, но нищо не можех да направя". В такъв смисъл ще им го върне.

А за погледа...разтапящ е нали Heart Eyes

Ох умреЕх от смях с тая престрелка Joy  Аа и на боя межди Али и Есмер, как надуваше бузи Алиии, ахаааа и ше се изпусне Joy Joy

Последна редакция: вт, 22 сеп 2009, 17:25 от Chili

# 96
А какъв е тоя Михаил, откъде се взе, как намери Есмер и защо се вгледа на пръстена? Уф, много питам, но изпускам части от сериите и сигурно затова съм го пропуснала. Много моля с по две думички само.  bouquet

# 97
Какви бяха последните думи на Михаил,че не чух добре.

# 98
Много заплетен сериал, две серии да изтървеш, все едно двайсет не си гледал.  ooooh! Сега пак трябва да ровя в нета.
Искам Али и Есмер да си оправят отношенията. Някой знае ли кога ще стане това?

# 99
  • София

Доколкото помня нещо от сорта, че няколко години го е нямало , и серията взе че  свърши.

# 100
# 101
  • Варна
Аз мисля че каза че няколко години живял на югоизток и така свърши.

# 102
Благодаря ви момичета ,те така са орязани сериите че трябва да гадаем newsm78

# 103
  • Бургас
Михаил забеляза пръстена на ръката на Есмер, явно познава другия със същия пръстен - така мисля, защото му изчезна усмивката, като го видя. Иначе каза, че бил на югоизток последните години, нещо такова чух. Малко в повече ми дойде появата му от нищото и като на игра ги изпозастреля всичките в най-подходящия момент, разбира се.
Есмер започва да се разчупва и става все по-чаровен  Heart Eyes Мога вече твърдо да кажа, че този сериал измести "1001 нощ" в класацията ми и напълно ме завладя. Вече всичко ми бледнее пред очите на Есмер, обсебена съм.
Колко въздействащо е пресъздадена връзката между тримата, особено между Езел и Есмер. Толкова силно се очакват и обичат, че дори годините и неведението не ги разделят. Дълбоко в душата си те вече знаят един за друг. Мисля си, че Есмер не смее да попита Езел от страх, че несъзнаваната му надежда може да се окаже напразна.

# 104
  На мен пък ми се струва,че на Есмер му се иска Айлин да е Езер,но е сигурен,че не е.Повтори го няколко пъти.Просто изпитва нужда да се грижи за някого,както едно време за малкото момиченце.
   Ролята на полицай нещо не му отива на Али.По му подхождаше тази на Кенан.Дай му да съжалява,да реве и да не знае какво иска.
   Подозирам,че и въпросния Михаил ще има някаква ключова роля.

Общи условия

Активация на акаунт