Изгубени години (Kaybolan yıllar) - тема 2

• 52 253
  • 774
  •   1
Отговори
# 75
Аз също не вдигам телефона по време на филма. Евентуално звъня, когато дават рекламите, ако преценя, че разговора може да приключи в рамките на рекламния блок.

# 76
една колежка имам, която (заради това, че е на работа през деня и ) може да гледа само ПЕРЛА от всичките тия сериали. Каза, че половината й приятелки са й сърдити, защото нито вдига телефона, нито е способна на комуникация по време на сериала. Забранила им била да звънят от 20 до 22ч, хах.
Позната картинка.
В сряда като дават Unutulmaz по аTV, като ми звънне GSMa, се дава или отказ или се казва по най-грубия начин "НЕ МОГА СЕГА, после" и звъня в рекламите. А те там са по 20 мин. рекламен блок
кефиш. За първи път срещам мъж, който да гледа сериали  и да ги  следи. Вече знам, че има и такива.

# 77
Малко офф, но по темата за мъжете, които гледат сериали, аз имам 2 случки, които показват, че тези мъже не са рядкост.
Първа случка: Търся си аз кола и виждам една оферта в нета. Отивам във въпросния автосалон и отдалече чувам песен от Мелодията на сърцето. Отивам, разглеждам въпросната кола и не я харесвам. Разглеждам още няколко коли, но и от тях не оставам очарована. Това отнема около 10-15 минути през които продавачът беше толкова вглъбен във филма, че дори не разбра за присъствието ни.
Втора случка: Лято. Такси с отворени прозорци. Отново звучи познатата мелодия. Вътре, Шишо Бакшишо се е втренчил в портативен телевизор и въздиша по Ламия. Направо му стана неприятно, че има клиенти.

# 78
  • Бургас
Здравейте! Simple Smile
Днес изпуснах серията, излязох на разходка с малката и само си гледах часовника - а, сега филмът е започнал; а, минали са вече пет минути, десет, половин час...  #Crazy Есмер толкова ми липсва, че направо не знам как ще издържа до утре за повторението, а съм решила категорично да не гледам сериите в интернет, когато мога да го направя по ТВ-то, както и да не чета ББ - да видим докога ще ми стигне търпението.
В анкетата гласувах за Есмер - жена като Езел има нужда от силен мъж, който да я закриля с обичта си и да и дава сигурност, а и любовта на Есмер е без аналог за мен както и в сериалите, които съм гледала, така и в живота ми до момента - жена като Езел го заслуважа.  Али ми е прекалено емоционален и неуравновесен на моменти, а Ендер не желая да коментирам, защото ми идват само мръсни думи.  
Още отсега съм предупредила мъжа си утре от 12:30 до 14:00 часа да не ме занимава, че той умира да ми разваля кефа от филмите, а да го убедя да гледа с мен - абсурд. За серията от 16:00 часа не смея да се надявам още, дали ще успея да я гледам.

# 79
Цитат
кефиш. За първи път срещам мъж, който да гледа сериали  и да ги  следи. Вече знам, че има и такива.

О имам познат който още помни " Джовисна"  Laughing Laughing Моят мъж досега е следил само" Бягство от затвора"

# 80
  • София
егати схващанията в семейството на Езел #Cussing out
ако мъжо изневерява-значи е грешка
ако жената изневерява, или просто само я подозират-майката й разгонват #2gunfire
направо ме разби реакцията на майката на Езел, когато снахата й рече, че е видяла със очите си че Ендер си има любовница/това пък влечуго/
а Езел само като я подозираха, й разказаха играта #Crazy
п.п.-а за мъжете и сериалите-моя ми се подиграва, но днес на Аси вика и сега какво стана.... Wink

# 81
аз имам поне 5-6 колеги мъже, които ги гледат . То от 1001 нощ се почна (аз тогава гледах Аси), сега и повечето от тия новите. Само коментират на пушалника... "а тая Ламия е такава п...ка".... ужас ужас. Да не говорим за жените, които се присъединят, всичките гледат

# 82
  • при най-добрия мъж...
Мъжът ми е върл фен на "Перла".Всяка вечер го следи и е предупедил приятелите и роднините,че от понеделник до четвъртък нито ходим на гости,нито каним такива.
Радвам се,че не гледа обаче "Аси" и "Изгубени години",защото така сама си въздишам по главните герои.

# 83
пфф, на "Изгубени години" по кого има да се въздиша"? по всички други сериали - да, но в Мелодията и Изгубени години... то няма ни един. ВИзуално може би само по тоя... Ендер, но той пък е ега ти и гадта. Но и неговата роля не е лесна, самият актьор добре играе

# 84
пфф, на "Изгубени години" по кого има да се въздиша"? по всички други сериали - да, но в Мелодията и Изгубени години... то няма ни един. ВИзуално може би само по тоя... Ендер, но той пък е ега ти и гадта. Но и неговата роля не е лесна, самият актьор добре играе

Е ти определено няма по кой да въздишаш, така че...твоето мнение не е меродавно hahaha
Да не започвам пак споровете, мненията са като задниците, нали знаеш - всеки си има Peace
А за Ендер-чо си прав, симпатяга е ама гадната му роля....
ПО въпроса за мъжете и сериалите - аз познавам доста мъже които следят сериалите, и то сапунки, не говоря за Изгубени, Бягство и т.н., а сигурно има и още толкоз които не си признават Naughty

# 85
една колежка имам, която (заради това, че е на работа през деня и ) може да гледа само ПЕРЛА от всичките тия сериали. Каза, че половината й приятелки са й сърдити, защото нито вдига телефона, нито е способна на комуникация по време на сериала. Забранила им била да звънят от 20 до 22ч, хах.
Позната картинка.
В сряда като дават Unutulmaz по аTV, като ми звънне GSMa, се дава или отказ или се казва по най-грубия начин "НЕ МОГА СЕГА, после" и звъня в рекламите. А те там са по 20 мин. рекламен блок
кефиш. За първи път срещам мъж, който да гледа сериали  и да ги  следи. Вече знам, че има и такива.

Монда, с теб се знаем от другата тема. Аз телефоните ги изключвам към 15.55, мобилния е на без звук, да не се разсейвам. Мога да изпусна я въздишка, я поглед ...Вдигам само ако някой умира, рита, бере душа и няма кой да му помогне. Мъж ми е другия фен мъж на турските сериали. Той сериали не гледаше, още повече любовни. Но покрай Мелодията и Сълзи над Босфора се зариби. Половин месец притърчахме от плажа към тв-то, после тръгнах на работа и за да се прибера по бързо ми отстъпи колата. Сега става в 5.15 сутринта пуска кафе машината, после ме вдига за да гледаме "Цвете от изтока", след обед се прибира към 17.30 и е на Аси, после му тегля да гледа "Изгубени години". А най- лошото е че не дава да мръдна и да коментирам докато гледа.

# 86
Взех, че го загледах и този сериал  ooooh! Ама още не мога да му хвана нишката на всичко.
Сигурна съм само, че русата щерка дето ще се жени е отвратително същество. Mr. Green

# 87
  • СТАНДАРТНО.
http://www.vbox7.com/play:a052143f&start=1369 - сега разбирам защо осиновителите на Езел толерират мъжа й - синът им е същия  ooooh!

Последна редакция: вт, 22 сеп 2009, 14:05 от късметчето

# 88
Има някаква история в това шантаво семейство, но ако са я показали вече моля някой да ме светне, че явно съм пропуснала Rolling EyesГледах само когато осиновителите на Езел коментираха  миналото, и майка й в нейна защита каза, че просто е била с голямо въображение като дете...та всичко това доразвили ли са го вече за какво става въпрос newsm78

# 89
Филма е 49 серии. Таман сега получих таз' изчерпателна информация и реших, че е важно я споделя с вас дами и BGpapa Hug

Има някаква история в това шантаво семейство, но ако са я показали вече моля някой да ме светне, че явно съм пропуснала Rolling EyesГледах само когато осиновителите на Езел коментираха  миналото, и майка й в нейна защита каза, че просто е била с голямо въображение като дете...та всичко това доразвили ли са го вече за какво става въпрос newsm78
Нищо конкретно не са показвали до момента, това е което си видяла, и на мен ми стана интересно,какво толкова е направила като малка, че баща и така и да не я приеме като дъщеря newsm78

Ама са егати лицемерите, ако има самонамек за изневяра от нейна страна - луда я направиха, едва ли не се отказаха от нея. А че онзи измекярин Ендер изчукал някоя....той бил мъж, правил грешки newsm78 #2gunfire Ама тя после ще им го върне Peace

Общи условия

Активация на акаунт