Изгубени години (Kaybolan yıllar) - тема 2

• 52 247
  • 774
  •   1
Отговори
# 60
  • при най-добрия мъж...
Все по интересен започва да става сериала и по една серия на ден не ми стига. Sad

# 61
Все по интересен започва да става сериала и по една серия на ден не ми стига. Sad

Мани мани у дома е "300 избити, един неизвлечен" ама аз съм с Есмер, да не ме закачат Naughty Joy
И вечер до срединощ ровя в нета да скивам бъдещето Crazy

# 62
  • Варна
Есмер като изчисти буклука в Изтамбул да дойде и да поизчисти и в България  Joy Joy Joy

# 63
Аууу на Ендер май му се стричи  г....то  hahaha Значи можелоо..

# 64
  • при най-добрия мъж...

Мани мани у дома е "300 избити, един неизвлечен" ама аз съм с Есмер, да не ме закачат Naughty Joy
И вечер до срединощ ровя в нета да скивам бъдещето Crazy

Това ме успокои,че не съм само аз.Ама то няма начин да не се поддадеш на чара на Есмер. Crazy

# 65
Ама то няма начин да не се поддадеш на чара на Есмер. Crazy

Абе аз до сега се дърпах, но след днешната серия капитулирах окончателно.

# 66
Абе аз до сега се дърпах, но след днешната серия капитулирах окончателно.
Че ти си желязна бе(чак 8 серия), аз от първата серия съм наопашката Rolling Eyes

Езел верно ли и се върза на тая русата "приятелка"? Егати наивната жена Crossing Arms

Да попитам - майката на Айлин, наистина ли е Маджиде-то от Мелодията??? Ако е тя, направо е неузаваема newsm78

П.С. Абе верно има нещо със Сюлейман Ага - уж мафиот , пък с негово позволение ше прочистваме Истамбул от боклуците newsm78
Другия вариант е да е недомислица на сценариста - с цел да изпъкне бялата душа на наш'то момче newsm78

# 67
Да попитам - майката на Айлин, наистина ли е Маджиде-то от Мелодията??? Ако е тя, направо е неузаваема newsm78

Ами всъщност, актрисата, която играе Маджиде в Мелодията на сърцето се казва Aysen Barutcuoglu.

# 68
  • Варна
Някой ще ми каже ли какво стана в последните 30 минути на серията от разговора на Езел с приятелката си.  Praynig
Дойдоха ни гости и като почнаха да говорят нищо не чух #Cussing out

# 69
Есмер като изчисти буклука в Изтамбул да дойде и да поизчисти и в България  Joy Joy Joy
Shocked Shocked Shocked
Понякога се плаша. НАистина

Някой ще ми каже ли какво стана в последните 30 минути на серията от разговора на Езел с приятелката си.  Praynig

крещиш SUSUN и да млъкват. Аз знаеш ли колко пъти съм им разказвал играта на такива гости

# 70
  • Варна
Есмер като изчисти буклука в Изтамбул да дойде и да поизчисти и в България  Joy Joy Joy
Shocked Shocked Shocked
Понякога се плаша. НАистина

Някой ще ми каже ли какво стана в последните 30 минути на серията от разговора на Езел с приятелката си.  Praynig

крещиш SUSUN и да млъкват. Аз знаеш ли колко пъти съм им разказвал играта на такива гости
А на мен ми идеше да извикам Есмер да ги научи да не идват неканени.  #2gunfire  Laughing

# 71
баба ми по време на такъв сериал, или не вдига телефона или ще ти тегли една майна в най-добрия случай. Може да имаш да кажеш неко важно, но най-лекото, което е, да ти тресне телефона... То от колко години е това, хаха... ИМах едно спешно обаждане преди години и тя ми беше единствената надежда, но уви, по време на Дързост и красота е било обаждането ми. "ГЛЕДАМ ФИЛМ!!!" и трас телефона, хах... Опасна работа

# 72
  • София
И аз съм така.. Да има някой късмета да ми се обади по време на любимия сериал... нищо хубаво няма да чуе, ако въобще бъде удостоен с честта да му вдигна телефона  Twisted Evil Пък на вратата да се звъни и да отворя... абсурд!  Stop

# 73
една колежка имам, която (заради това, че е на работа през деня и ) може да гледа само ПЕРЛА от всичките тия сериали. Каза, че половината й приятелки са й сърдити, защото нито вдига телефона, нито е способна на комуникация по време на сериала. Забранила им била да звънят от 20 до 22ч, хах.
Позната картинка.
В сряда като дават Unutulmaz по аTV, като ми звънне GSMa, се дава или отказ или се казва по най-грубия начин "НЕ МОГА СЕГА, после" и звъня в рекламите. А те там са по 20 мин. рекламен блок

# 74
  • Варна
И аз съм така.. Да има някой късмета да ми се обади по време на любимия сериал... нищо хубаво няма да чуе, ако въобще бъде удостоен с честта да му вдигна телефона  Twisted Evil Пък на вратата да се звъни и да отворя... абсурд!  Stop
Да и аз бих направила така обаче бях при майка си и те гостите не бяха мои и като няма друк телевизор в другата стая много лошо. Rolling Eyes Sad

Общи условия

Активация на акаунт